Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie umiesz przegrywac ?

Polecane posty

Gość gość

Skad ten jad ? Myslisz,ze nie wiem ? :)

Gość gość
Wszyscy wiemy że masz żółte papiery. Już nie musisz pajacowac

Gość gość
gość dziś Wszyscy wiemy że masz żółte papiery. Już nie musisz pajacowac x Zolte papiery mam,a ty z kolei wscieklizne,bo przegrales :D I to poczucie kleski bedzie ciebie przesladowac do konca zycia :) Have fun ;)

Gość gość
Nie przypominam sobie bym była płci męskiej i przegrała. Ty masz żółte papiery. Ja nie. Hew fan. Żal mi Ciebie. Musiał cię mocno skrzywdzić ten koleś aż wpadłas w obłęd.

Gość gość
Nie przypominam sobie bym była płci męskiej i przegrała. Ty masz żółte papiery. Ja nie. Hew fan. Żal mi Ciebie. Musiał cię mocno skrzywdzić ten koleś aż wpadłas w obłęd. x Tym wieksza porazka bedzie dla niego,ze sie mimo to podnioslam i wygram,nieprawdaz ? ;)

Gość gość
Myślę że on ma cię głęboko w d***e a ty się podniecasz jakimiś durnymi postami, babo. To ty w ten sposób przegrywasz bo poświęcasz czas na pisanie tych bzdetow. Ogarnij się bo jedynie ci dołoża tych papierów. Nie ponizaj się.

Gość gość
A poza tym temat nie byl do ciebie,wiec nie wiem,po co sie produkujesz ?

Gość gość
To forum publiczne. Dorośli ludzie prywate we własnym zakresie załatwiają.

Gość gość
gość dziś Myślę że on ma cię głęboko w d***e a ty się podniecasz jakimiś durnymi postami, babo. To ty w ten sposób przegrywasz bo poświęcasz czas na pisanie tych bzdetow. Ogarnij się bo jedynie ci dołoża tych papierów. Nie ponizaj się. x Jakby mial mnie w doopie,to nie zalezaloby mu tak na tym,zeby mnie zniszczyc.W sumie to nie wiem,co tej zjeb jeszcze ode mnie chce,ale nie odpuszcza,a ja juz mam tego dosyc.

Gość gość
A tak swoja droga co ciebie moja osoba obchodzi ? Czy pisze bzdety na tym forum czy nie ? Tak naprawde tylko chcesz mi dowalic. A przegrac to nie moge niestety,bo juz wygralam :) Troche rozrywki mi sie nalezy :)

Gość gość
Myslisz,ze wszystkie rozumy moze pozjadalas i mnie oceniasz ? Nie znasz sytuacji i nie wiesz jakie mam pobudki do pisania tego,wiec lepiej sie nie wypowiadaj.

Gość gość
Myślę że on ma cię głęboko w d***e x Gdyby tak bylo,to nie zakladalabym tych tematow,uwierz mi ;)