Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od nowego roku przestaje zdradzać żonę.

Polecane posty

Gość gość
Kaźda źona taka jest nie panikuj młody.

Gość gość
Co to ma za znaczenie. Ja już wiem że miłość do szczęśliwego życia nie wystarczy. Wolalbym chyba glupiutka ktorej nie kocham a z ktora fajnie by sie zylo.

Gość gość
Będziesz ka zdradzamy, gwarantuje Ci. Współczesnym kobietą coś się porobiło. Tak jak w sexmisji. Tabletka zmieniła pociąg płciowy w pociągu do kariery.

Gość gość BB
To się rozwiedź i szukaj głupiutkiej z która fajnie by się żyło ale fajnie żyło to masz na myśli tylko sex bo chyba z obecna po za tym zle Tobie się nie żyje tak napisałeś na początku postu

Gość gość
Proste jak konstrukcja cepa jełopy... To fakt że wystarczy być dobrą w łóżku i już w oczach faceta jesteś z******ta. Tyle im potrzeba. Aby micha była pełna i żeby dupa wystawiona na zawołanie.

Gość gość
No źle się nie żyje, ale coraz mniej mnie to cieszy. Chyba sex rzutuje na wszystko. A rozwód? Następna będzie taka sama, po drugie co z dzieckiem a po trzecie to trochę mi jej żal. A może tak już musi być, że facetowi nigdy jedna nie wystarczy. A moze ona wie ze ja zdradzam i to akceptuje. Nieraz mi mówi takie dziwne rzeczy.

Gość gość BB
Gość 09:35 ale Ty prosty jesteś , myślisz ze my chcemy albo marzymy o kimś takim żeby d**y nastawiać i michę pełna dawać , dlatego teraz dużo facetów jest samotnych bo maja takie średniowieczne podejście do życia jak Ty.... my kobiety radzimy sobie wspaniałe w tych czasach bez was i to was bardzo wkurza ...,

Gość gość BB
Gość 09:39 niestety Wy faceci jesteście prości tylko sex wam w głowie łatwo wami kierować .... znajdź taka co lubi bardziej sex niż cokolwiek innego są takie uwierz mi..... i bądź szczęśliwy życie za krótkie jest żeby wierzyć coś się samo zmieni

Gość gość
9:47 Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Gość gość
A nie już normalnych. Takich które co prawda pracują ale nie przesadzaja z ta praca, takie które chcą dzieci ale umieją zachować zdrowy rozsądek, takie które lubią sex. Właśnie większość jakie poznaje mają zawsze w którejś dziedzinie odpal. Czy nie ma takich które umieją we wszystkim znaleźć jakiś złoty środek.

Gość gość BB
Napisałeś to w taki sposób ze inaczej nie da się tego zinterpretować....

Gość gość BB
Gość 09:54 nie można mieć wszystkiego i to tez możemy o was facetach powiedzieć czy nie można znaleść złotego środka jeśli chodzi o sex ..... niestety nikt nie jest idealny i tego nie zmienisz i mimo wszystko wciąż kobietki maja więcej na głowie niż Wy faceciki...

Gość gość
Jprdl... Ręce opadają.

Gość gość
Sorry, facet, zganiasz na jej zaangażowanie w pracy a powód tak naprawdę jest gdzie indziej : spodobała ci się jedna,druga i kolejna, zapewne młodsza i szukasz usprawiedliwienia na kilkuletnie zdrady.

Gość gość
Postanowienia noworoczne prawie nigdy się nie spełniają i pozostają na etapie pobożnych życzeń.

Gość gość
Jeśli kobieta unika seksu z facetem to na 95% coś się dzieje w związku albo zwyczajnie jest słaby w te klocki i jej nie pociąga. Żeby kobieta miała ochotę nie wystarczy że stanie Ci pala. Na to składa się wiele czynników i to nie tylko te bezpośrednio przed seksem. Pozostałe procenty to kobiety traktujące seks jak zło konieczne albo nawiedzone. Spójrz na siebie może najpierw i nie usprawiedliwiaj zdrady swoim potrzebami bo to dziecinne.

Gość gość
Kobieta ma ochote na seks jak jest wypoczeta. Widocznie zone zajechales, ma za duzo obowiazkow (praca, dzieci, dom). Wiec zacznij od odciazenia jej. W kazdym razie zawiniles tez Ty, najwyrazniej za bardzo ja eksploatujesz, tak ponad sily.

Gość gość
Czy mi się jedna czy druga spodobała. No tak, ale podejrzewam że wszystkim facetom jakieś inne się podobają. Ja chyba podświadomie wiem że aż tyle do stracenia nie mam. Poza tym ile razy było Tak, że ja się dobierałem do żony a ona jak zwykle coś wymamrotala że jest zmęczona i właśnie wtedy, trochę w złości, trochę w desperacji pisałem maila do tej czy tamtej. To chyba najczestszy obraz z naszej sypialni. Ona chrapie a ja siedze w internecie. Czesto to nawet nie chodzi o sex ale o to zeby z kims porozmawiac o czyms innym niz o liscie zadan na nastepny dzien.

Gość gość
Nadal się usprawiedliwiasz. To logiczne ze jak po dniu wreszcie ogarnie się wszystkie sprawy to tylko o spaniu się myśli tak jest człowiek zajechany. Czyzbys ty mniej od niej zarabial i miał prace do kitu?

Gość gość
Po pierwsze wcale jej nie zajechalem bo nawet chcialem zeby pracowala pol etatu, a jak jedna firmę zlikwidowali to chciałem żeby sobie zrobiła przerwę. Druga rzecz że ona sama się zajeździe (majonez i setki podobnych rzeczy). A trzecia rzecz skoro ja jestem słaby to dlaczego raz że nic nie mówi a dwa że nie szuka kogoś innego. Ona nawet wystroic się nie ma kiedy bo taka zabiegana jest. Jeśli miałaby ochotę na sex to tak czy inaczej by ja realizowała, jak nie że mną to z kims innym. A ona się zachowuje tak jakby ten temat w ogóle nie istniał w jej życiu.

Gość gość
A u mnie jest na odwrót. Mąż unika seksu. Przeważnie to i tak ja inicjowalam, ale od dłuższego czasu nie robię tego i jakoś nie zauważyłam żadnej zmiany. On też nie nalega. Jak ma ochote odsyłam go z kwitkiem bo on tylko sobie dobrze robi, o tym żeby mną się zająć jak należy zapomina. Rozmowy nic nie dają dla niego wszystko jest ok. Jak tak to super.

Gość gość
No właśnie zarabiam znacznie więcej od niej i nie wiem czy ona nie chce mi czegoś udowodnić. W ogóle ona jest z biedniejszej rodziny i chyba ma kompleksy na tym punkcie.

Gość gość
I to jest właśnie błąd "dobrych chłopaków ". Jakbyś poznał dziewczynę na dyskotece od dooopy strony to byś dzisiaj nie miał problemów. A tak masz porządną żonę, tak porządną że aż przykro.

wyzuty sumienia to głos jezusa ze zle robisz w sumie to czeka cie cierpienie teraz bo grzech nazezy do szatana kłamstwo czy sex pozamałzenski oszustko czyli gdy łamiesz dekalog demony przyczepiaja sie do ciebie i sprowadzaja cierpienie jedynie Bóg mozecie uratowac

Gość gość
a czgóż ty nie odejdziesz skoro ona jest taka słaba tylko obgadujesz ją na forum?

Gość gość
Dobry jesteś. A pelikany łykają :D

Gość gość
Odejść to nie taka prosta sprawa. Poza tym szwankuje tylko to: pracoholizm i brak seksu. Poza tym co to za obgadywaniem jak jest anonimowe.

Gość gość
Kurwa chłopie. Ten problem mieli nasi ojcowie, nasi dziadkowie i nasi pradziadowie i jeszcze ich ojcowie. I wymyślili proste rozwiązanie z którego korzystasz i korzystaj dalej. Kijem Wisły nie zawrocisz. Taki nasz męski los. Albo zdradzasz albo będziesz frustratem a z czasem dopadnie cię depresja. Niech pracuje, przynosi kasę do domu a ty sobie używaj gdzie indziej.

Gość gość
Zaczelo się od seksu,teraz ona jest i z biedniejszej rodziny, i chyba ma kompleksy bo mniej zarabia. Chlopie,nie zdziwie się gdyby odeszla,bo tego malzenstwa nie ma,przynajmniej z tego co piszesz tu.

Gość gość
Plotkujesz o niej i nieważne,że to forum anonimowe.