Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od nowego roku przestaje zdradzać żonę.

Polecane posty

Gość gość
Pozwol narzeczonej wsadzic sobie jęzor w o***t to ci ulży glabie, ona ma taką potrzebę jak na wykształcona intelektualistkę przystało, potem anal jej zrób, potem co tam jeszcze wymieniałes, byle jak mówiłeś stekala i jeczała, ona ssanie i lizanie, to już otrze się o Nobla, w sam raz dla ciebie: prostytutka mentalna a wg ciebie w związku z tym wykształcona kobieta.

Gość gość
A na koniec przedstaw matce, by mogła jej buzi dać (ona matce twej), ocierając się o jej policzek a przedtem wsadzajac jęzor w twojej o***t.

Gość gość
Do kogo ty właściwie syczysz źmijo . Nie moja wina źe jesteś rozwódką . Trzeba było dawać mężowi zwierzęce czynności to by cie nie zostawił . Sadząc po twoim libido to raz w ciagu roku mu dałaś .

Gość gość
I przestań źmijo sie tu wymądrzać swoimi prostackimi zdaniami ,bo psujesz opinie innych kobiet ,być moźe tych które nie myślą o seksie w twoich kategoriach . Bo mam wrażenie źe kazda kobieta myśli tak jak ty . Źe seks jest zboczeniem i zezwierzeceniem .

Gość gość
Mężowi? Temu co ożenił się z moim fantomem i dziwił się, że leży jak kłoda?:p Syczysz? To odpowiednik ciętej riposty?To znaczy, że do tej pory tez uważałes się za zmije, co nie dziwi wiedząc o twym upodobaniu do damskiej bielizny i ciuszkow:P bo wezem nie jesteś, chyba że wezykiem.:p

Gość gość
18.40 Przestań wkładać mi w usta opinie, których nie powiedziałam, chcesz zmanipulować czytelnika by myślał że jestem.przeciwna seksowi- NIE JESTEM, ale jak każda kobieta normalna uważam wsadzanie języka w o***t facetowi za zboczenie i zwyrodnienie i desperacj***aba, która zrobi wszystko by zatrzymać bogatego faceta. Twoja manipulacja nic nie da, kobiety wiedzą, że nie jestem przeciwna sesksowi, dzięki mnie otworzyły się i zaczęły mowoc głośno o swo8cj potrzebach, przypomnij sobie wczesniejsze lata. Sam powiedziałeś, że masz narzeczoną, która robi ci to, czego nie zrobiłaby szanującą się prostytutka, wiec tym bardziej kobieta.

Gość gość
Od 15 to nie są moje wpisy. Właśnie zadzwonił a że wraca. Ja w domu byłem o 15:45 , ona będzie o 19. Trochę kiepsko. Nie, nie jestem robotnikiem i w ogóle pieniądze nie mają tu nic do rzeczy. Ona po prostu "kocha swoją pracę ". I powiedzcie mi co ja mam robić między 15:45 A 19? Nudzić się? Czekać? Ile k***a można czekać. Czy ja ja kocham? Jeszcze Tak, ale boli mnie to że przez nią mam takie życie. Czy nie może być normalnie. Czy nie mogę wracać do domu gdzie czeka uśmiechnięta, wypoczęta żona? Co ja takiego złego zrobiłem że mam takie życie?

Gość gość
Co ty mi tu p********z . O czym ja tu pisze od godziny . Napisałaś źe facet to prymityw bo chce seksu .

Gość gość
Bo faceci to świnie . Tylko by ciurlali a skąd tu pipy brać .

Gość gość
Nie zaciekawa sytuacja ale widziały cały co brały. A tyle fajnych laseczek się kręci po świecie;);).

Gość gość
Ciurlać sie chce .

Gość gość
Chciałabym poznać autora, już go lubię za ten temat :D

Gość gość
18'50 dziecmi się w ogole nie zajmujesz do czasu jej powrotu z pracy?

Gość gość
Ty autorze myślisz,że gdyby nie pracowała to by czekała z obiadkiem uśmiechnięta i wypoczęta? że w domu to nic się nie robi,przygotowuje? że samo się robi?Jakie ty bajki czytasz?

Gość gość
I o co ci tak naprawdę chodzi? Raz piszesz,że ze seksu z zona nie ma lub b.rzadko wiec ją od 4 lat zdradzasz. Raz,że jest z biedniejszych i ma kompleks.A innym razem,że wcale nie o kasę chodzi. Raz,że jest beznadziejna towarzysko a innym razem,że tak poza seksem jest fajna,lepsza od innych kobiet które znasz.

Gość gość
Ja mam identycznego męża!! To samo potrafi robić! Dla mnie nie ma czasu, nawet na numerek a potrafi jechać za byle pierdołą kilkanaście km. Ciągle tylko jego praca, samochody, sport,ciagle nie ma czasu!! Seks raz w tygodniu i bez rewelacji kiedy ja mogłabym codziennie! Już nie wyrabiam :(

Gość gość
Znudziles sie zonie w lozku

Gość gość
Wiecej niż pewne ze ona od dawna wyczuwa zdrady wiec się od niego odsunela, uciekla w pracę.

Gość gość
A moze zostaje po godzinach bo lize jej patelke dostawca pizzy? :D mezusiu karma wróci. Ty ja kochasz i chcesz się z nią kochac to normalne, ale jak będzie okazja to Cię zdradzi bo zawsze karma wraca i wtedy ty będziesz bardziej cierpiał niż ona po Twoich ekscesach z chetnymi prostytutkami :) nie zaslugujesz na tak wspaniała kobietę jaka jest Twoja żona. Zwykły ku/rw/ia/rz jesteś, miekka faja i pipa a nie facet.

Gość gość
Zostawisz to bez odpowiedzi to faktycznie jesteś pipa . Napisz tej źmiji coś prawdy żeby sie udusiła w swoich słowach . Bo głupia myśli ze kto chce seksu to jest zboczony seksocholik . .holerna rozwódką zazdrości . Rozwódka bo miała męża seksoholika .

Gość gość
Zero szacunku do własnej żony tylko ******ie ci w głowie :(

Gość gość
19:13 a jakie jest twoje zdanie na temat seksu. Czy myślisz teź tak jak ta moherowa baba źe seks to zboczenie . Adres : pgtechnikooim4@gmail.com

Gość gość
19 13 To może się jakoś spykniemy.;)