Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiszcie typowa Karyne Janusza Grazyne i Sebe

Polecane posty

Gość gość

Czesto sie tu spotykam z tymi okresleniami i zastanawiam sie, jak wygladaja,zachowuja sie CI LUDZIE? Co jest wspolnym mianownikiem kobiet w Polsce, ze same siebie okreslaja mianem Grazyny? Albo co laczy wszystkich ''Januszy''?

Gość gość
Karyna to nie wiem... A Janusz? Brzuchaty prymitywny prostak z piwkiem oglądający mecze, nie mający żadnych głębszych przemyśleń

Gość gość
Na wiocha bylo dokladnie pokazane jak wyglada pospolita Karyna, Grazyna, Sebek, Janusz, Brajanek i Dzesika :)

Gość gość
Ja widziałam zdjęcie podpisane jako karyna na którym była tleniona blond dziewczyna, ubrana jak wiesniara typu panterka, roz i kozaczki. Paskudny makijaż,solara. Co do Grażyny to wyobrażam sobie gruba babę w przyciasnych ubraniach, z sianem na glowie. Natomiast janusz to taki oblech z piwnym brzuchem w skarpetach do sandalow. A Seba to taki łysy kibol z blokowiska, chodzi tylko w dresie..

Gość gość
Gosc wyzej ich wnuki to Nicola i Alan

Gość gość
Typowa Grażyna zakłada na kafeterii temat o sobie i domaga się opisywania samej siebie oraz swego męża Janusza i córki Karyny i syna Sebixa ot tak dla fejmu :D Ewentualnie zakłada temat "dajcie Świerzaka bo mam horom curkem"

Gość gość
Autorki leniu i pewnie kobieto tępa - weź się do roboty,. Posprzątaj, poczytaj, zrób coś użytecznego. Twój temat jest nudny, mało błyskotliwy, zresztą tak jak ty. Skąd wy macie czas na takie denne rzeczy...

Gość gość
Tuż przed świętami Bożego Narodzenia obrażenie ludzi i wyżej wymienionych imionach. Naprawdę słabe to i bez klasy!

Gość gość
Gościu z 8:40 - ma stąd czas co i ty. Jak temat ci sie nie podoba, to nie wchodzisz. Prawda, że proste? Zapomniałyście jeszcze dodać, że Seba jeździ tuningowanym audi albo golfem.

Gość gość
Karyna i Seba są koło 20, pochodzą ze starych blokowisk, nie pracują i żyją z zasiłków. Ona różowa, chuda blondyna w białych kozaczkach, on łysy w dresie. Mają dzieci małe. Grażyna I Janusz są koło 50. Ona z brzuchem i wyglądem oblecha, ona otyła z trwałą. Mogą mieszkać w domu/bloku, raczej klasa średnia, pracują. On na wszystkim się "zna" i wypowiada, sknera, próbuje biznesy. Ona plotkara, kojarzy mi się z panią w urzędzie.

Gość gość
Takie same są Katarzyny Elżbiety Grzegorze

Gość gość
Czyli, ze wszyscy Polacy tacy sa? Mieszkam za granica i to, co Wy opisujecie jest obecne rowniez tu, na ZACHODZIE. I wcale to nie sa Polacy. Mysle, ze lepiej nie obrazac siebie nawzajem, bo nikt nie bedzie nas szanowal. Stad ten temat zalozylam, a nie po to, by sie obrazac- do goscia, ktory twierdzi, ze tylko po to zalozylam watek. Zawsze rozbrajaja mnie persony, ktore to staja w ''obronie'' osob obmawianych, osob, ktore sa tylko teoretyczne, bo nie piszemy tu o konkretnej Grazynie, cze Sebie, a same nie maja za grosz szacunku do ''rozmowcy'', ktory nie jest tylko teoretyczny, bo po drugiej stronie ekranu siedzi konkretna osoba, z ktora sie pisze, wiec nie pojmuje tego fenomenu. Wiecej miejmy dla siebie szacunku, bo takie obrazanie, to naprawde przejaw frustracji. Nie pisalam o obrazaniu, tylko o opisaniu, a to jest roznica. Wesolych Swiat! Ide sprzatac, jak radzilyscie. Wiecej dystansu do siebie, a przede wszystkim szacunku. I tak, to prawda, ze jak sie temat nie podoba, to nie czytam, a juz tym bardziej nie odpisuje. I nie, nie jestem Karyna. Na imie mam Ewa, nie chodze w rozowym ani bialych kozaczkach, nie pale papierosow, nie jezdze stuningowanym golfem (mamy z mezem dwie audice ;) ), oplacam skladki emerytalne, nie mieszkam w blokowisku, a budujemy dom. Jedyne, co mnie laczy z taka Karyna, to to, ze mam male dziecko, czteroletnie. Dlatego zadalam pytanie, bo nie widze nigdzie tych Karyn ani Januszy. Kazdy jest inny, ma swoj charakter i takie generalizowanie jest bardzo dla Polakow krzywdzace. Mimo wszystko Wesolych swiat! :)

Gość gość
10 21 niestety takie rozmyślenia to nie na ten dział 'one nie zrozumieją twojego przekazu :-) Ja też nie widzę tych Januszy i Grażyn koło siebie tak jak tu czytam , ale znam kilka osób o tych imionach i nijak mi nie pasują do opisu więc fenomenu nie ma , ale jest zasada na kafeterii nie ważne jak , nie ważne kiedy , nie ważne czy to ma sens czy nie WAŻNE ŻEBY ZAWSZE , ALE TO ZAWSZE KOMUŚ DO/PI/E/R/D/O/L//Ć od taki fenomen tego forum lejąca sie frustracja i mały intelekt

Gość gość
Ja znam typową Karyne i mogę opisać tą osobę: 6 dziecko w drodze, czarne kłaki z bardzo jasnymi odrostami, "cudowny" makijaż lub go brak, brak uzębienia (zęby wybite przez Sebę), bluzganie na swoje małe dzieci i ogólnie całodzienne darcie japy.

Gość gość
Łomatko:o

Gość gość
Mój ojciec ma na imię Janusz, ma 70 lat. Strasznie go kocham i nie znoszę określenia „Janusz” w kontekście prostaka. Strasznie mnie to wkurza i boli jak to słyszę.

Gość gość
12 45 a mnie to nie rusza mimo , że mój Małżonek ma na imię Janusz W sklepie czy w miejscach publicznych jak się ode mnie oddali to krzyczę Janusz każdy się odwraca a tu szok przystojny , zadbany facet :-) Tak , że trudno trzeba mieć dystans do zasłyszanych opinii .