Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak sie tu krytykuja starsze samotne kobiety (30plus) kobiety

Polecane posty

Gość gość

A faceci w tym wieku? Nie, że generalizuję, bo na pewno są wyjątki, ale oni są bardzo, jak to okreslić, brutalni w takim sensie, że seks to priorytet, nie ma tej romantyczności, tej czystosci uczucia, ja nadal jestem romantyczką a starsi faceci nie uważają żadnej kobiety za wyjątkową, tylko jakis czas się przy niej pokręcą i surowo ocenią. Jestem delikatną, wrażliwą osoba i jak poznaje kolejnego faceta, który mi mówi "że ma swoje potrzeby" to naprawdę upada moja wiara w miłość, taki facet nie szuka miłosci tylko osoby o określonych parametrach, jakiegoś robota do zaspokajania potrzeb.

Gość gość
Bo miłość tylko w 30% odpowiada za szczesliwe życie.

Gość gość
Kochajacy facet, który podoba się kobiecie da jej szczęście.

Gość gość
Pisałem z punktu widzenia mężczyzny. Poza tym nawet kobiecie tylko miłość nie wystarczy do szczęścia.

Gość gość
Wystarczy kochający i wierny mężczyzna

Gość gość
Feminizm zwiekszyl i rozeklamowal rozwiazlosc wsrod kobiet a do takich kobiet podbijaja tylko rozwiazli mezczyzni. Proste. Pozostali mezczyzni zostaja sami bo albo nikt ich nie chce albo sie zwyczajnie wycofuja z relacji.

Gość gość
Nie jestem rozwiązła. Nie jestem nawet doświadczona. Dopisz sobie co to znaczy.

Gość gość
Zdradzający zboczeniec niech zdradza swoją dziwkę a od porządnych kobiet niech się odczepi, a jeszcz3 jak w swoim pustym um6sle uwaza ze ona bez niego zostanie z niczym to tym batdziej gnom niech spada, jest wielu wiernych i kochających facetów, wiec nie chrzan. Lepiej być sama niż z pustakiem.