Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

około połowy szkoły średniej kształtuje się podział na

Polecane posty

Gość gość
chyba dosyc mało wiesz o społem i o peweksach

Gość gość
wiem tyle,że ludzie tam stali bo musieli,ale wpatrywali się z zazdrością w Pewexy,jak ustrój upadł to rzucili się na każde g****o z angielskim napisem bo im się kojarzył z Pewexem

Gość gość
pamiętam też jakąś lekką zazdrość np.wobec kuzynek,którym ojciec marynarz przywoził coś z Zachodu,ja to jestem skromny,ale pamiętam jak moja starsza siostra to przeżywała

Gość gość
no niby fakt ale zarówno społem i pewex to były inicjatywy tych samych ludzi. obecnie powiedzielibysmy ze stał za tym ten sam kapitał

Gość gość
zresztą co ja ci bede gadał. powiedz mi czy gdyby jakaś kobieta znosiła jajka to wydałoby ci sie to groteskowe?

Gość gość
więc to nawet podział finansowy do końca nie był,bo w normalnej gospodarce to taka gówniana Barbie kosztowała kilka dolarów,ale na raczej na tych którzy mieli dostęp do jakiegoś świata i tych co nie mieli,i podobnie jest w szkole,pod koniec podstawówki,w połowie średniej

Gość gość
mnie podziały szczerze mówiąc średnio interesują. bardziej mnie interesuje proporcje jakościowe i ilościowe róznic do podobieństw wymagane do zapoczątkowania podziału

Gość gość
i tu upatrywałbym decydującego wpływu środowiska. bo czym sie tak naprawde rózni jeden głupi gówniarz od drugiego głupiego gówniarza?

Gość gość
bo ustalmy że do jakiegos róznicowania na tle głebokich róznic inelektualnych tu nie ma. to raczej kwestia nomenklatury. takie podziały na siłe.

Gość gość
jak byś wzieła jednego gówniarza z drugim gówniarzem i ich umieściła w nieznanym środowisku to by sie okazało ze róznice między nimi nie mają zadnego znaczenia

Gość gość
to nie są różnice intelektualne,ale bardziej charakterologiczne i losowe,ale są one faktem.Raczej się wszyscy ślinią do tych przebojowych lasek,okularnice przeważnie wzdychają do rozrwykowych chłopaków.

Gość gość
gdybym sam się mogł wynieść w nieznane środowisko to bym się wyniósł,niestety musiałem i muszę żyć w tym

Gość gość
to samo z kazdym innym. weź sobie nie wiem. kulczyka i menela z rynsztoka i wyślij ich na pustynie. fakt ze menel moze być na starcie bardziej odwodniony ale za to ma doświadczenia w noclegach pod gołym niebem. jak bys trafiła do takiej dwójki na doczepke to którego obrałabys sobie za przewodnika?

Gość gość
no niby tak z tym ze o przezyciu decyduje głównie umiejetność radzenia sobie w nieznanym srodowisku bez znajomości topografii i znajomych za każdą wydmą

Gość gość
ale żyjemy tu i teraz,i jeszcze raz powtórzę gdyby to było takie proste wynieść się na jakieś odludzie to bym to zrobił lata temu,o Bieszczadach nawet myślałem

Gość gość
co mnie szczerze mówiąc obchodzi że jakas laska ma powodzenie albo jakis kogucik rooocha foczki w swojej beemce w oparach z blanciorów?

Gość gość
może ty zyjesz tu i teraz. to twój problem ja zyje tu i tam teraz i póxniej

Gość gość
ciebie może nie,jak tak jest naprawdę to gratuluję charakteru,ale większość ludzi z jakąś tam zazdrością mniejszą lub większą na to spojrzy

Gość gość
jak se policzysz to ci wyjdzie ze to cztery rózne miejsca

Gość gość
ale na co? na beemke na blanciory na kogucika czy na dymanie?

Gość gość
podaje prostą receptę na pozbycie sie przykrego uczucia zazdrości: wsziadasz do beemki wypalasz blanciorem dziure w oku kogucika roochasz jego laske wyrzucasz obydwoje na zakręcie jedziesz na lokalny drift gdzie znajdujesz kolesi którzy kupią od ciebie brykę z duzą dozą prawdopodobieństwa ze co najmniej do rana nie zostanie zgłoszona kradzież

Gość gość
jeszcze lepszym pomysłem są subkultury zajmujące sie tuningiem samochodowym. raczej nikt już tego samochodu nie znajdzie;)

Gość gość
mozliwe zagrozenia: laska ma trypla, beemka jest mało warta, tuningiem zajmuje sie stary kogucika;)

Gość gość
dlatego jeżeli planujesz w przyszłości pozbyc sie zazdrości to musisz wiedziec tego typu rzeczy