Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest na kafe jakaś polonistka?

Polecane posty

Gość gość

bo ja to pytanie mam, ze polskiego :)

Gość gość
Słucham, polonistką nie jestem, ale służę pomocą :)

Gość gość
no bo mnie ta cała ortografia dziwi i skond to się wzieno, no bo po co to komu te całe ch h u ó i ż rz i wogule jak to jest i tak jedno i to samo i tylko kłopoty są bo to na studiach i tak do niczego niepoczebne i inżynierem by można było być czy doktorkom a tak to nie bo jedynki w szkole stawiają i to za takie głupoty

Gość gość
Na studiach też jest potrzebna znajomość ortografii :D Jak napiszesz pracę lic czy mgr bez znajomości ortografii tak żeby każdy umiał to rozczytać?

Gość gość
rzycie jest jak strómień wody w oceanie indyjejskim

Gość gość
a ja sondzę że ta cała ortografia to jest oszukaństwo żeby doktorkami córki doktoruw zostawały a inżynierami dyrektoruw a normalnych ludzi to tak czasami dla picu i mydlenia oczów bo to zawsze mogom powiedzieć że jedynke ma bo złe hy pisze a i tak jest jedno i nie udowodnisz że dobre bo powiedzom wcale że nie to i co zrobisz?

Gość gość
To jest po prostu test podstswowej inteligencji. Jak nie jestes w stanie opanowac pisowni podstawowych slow we wlasnym jezyku to wskazuje na lenistwo, tepote lub jedno i drugiee. Wiec tak samo bedzie z innymi umiejetnosciami i przydatnoscia do kazdego zawodu. Nie wazne czy ortografia jest przydatna czy nie. Chodzi o potencjal. Ktorego takie osoby po prostu nie maja. I tyle.

Gość gość
Sie znalazł magiesterek w d**e kopany a jak kure z pierza obrać czeba to jakoś mu intelingecji już nie starcza i nie wie jak toto czymać i obraco dołokoła jaby to jakaś filezofia wysoka była a tu i gupi wie że drzeć trza i tyle a nie wydumanom oszukańczom ortografiom zasłania oszusty jedne a taka operacja to i jak na świniaku przecież co sie flaki wycionga to i jedne we świni som i w człowieku różnicy dużej nie ma tyle że tu sie łata a tu przyszondza a wycionga jednako i ja widziała jak tatko to robi i pomagać tera już mi sobie da to ja na doktorke to sie nadam a nie ortografiom zabraniać mi będom oszukańce jedne!

Gość gość
Boze co za belkot. Zwieksz dawke, bo ta nie dziala.