Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona go zdradziła, a on stał się bezlitosnym podrywaczem. Jak go zmienić?

Polecane posty

Gość gość

Mam przyjaciela, który jest niesamowicie przystojny, inteligentny, naprawdę chłopak idealny co wcale nie dziwi, że praktycznie każda dziewczyna jest gotowa zrobić dla niego wszystko. On był w związku z dziewczyną przez 8 lat, on czasów szkolnych jeszcze. Jednak ona po paru latach zaczęła go zdradzać, co złamało mu serce na dobrych pare miesięcy. Niestety, było to 3 lata temu, a on od tego czasu nie potrafi się ustatkować. Kręci z 10 dziewczynami na raz, 5 równocześnie zalicza. Generalnie liczy się dla niego tylko wyrywanie lasek. Ale czasami widzę, że ma jakieś przebłyski. Czasami jak spotyka jakąś dziewczynę, mówi mi że może coś z tego bedzie, że to materiał na dziewczynę. Ale mija pare tygodni i rzucą ją jak każdą kolejną. Myśle, że ten jego styl bycia wziął sie własnie przez tą zdradzającą dziewczyne. Powiedźcie jak na niego wpłynąć? Czy on sie jeszcze kiedyś zmieni ?

Gość gość
chłopak ma zryty łeb przez ex, nie da sie tego wyleczyć

Gość rzekła księżniczko
dziffka ;-) 🖐️

Gość gość
A co cię to obchodzi? Jego brocha co robi ze swoim życiem i kobietami. Dorosłych ludzi nikt nie zmieni.

Gość gość
Ja mam tak samo. To ja bylam zdradzana, a chlopak co prawda nie byl moim pierwszym bo przed nim bylo kilku, ale to w nim bylam tak naprawde zakochana. Strasznie sie w nim zadurzylam, mialam wtedy 18 lat a on 23. Bylismy razem tylko pol roku. Zranil mnie okrutnie nie tylko licznymi zdradami i rownoleglym zwiazkiem z inna dziewczyna , od tamtej pory nie umiem zaufac nikomu. Wietrze podstep nawet wsrod kolezanek.. nie angazuje sie juz w ludzi a kontakty z innymi , nie daja mi takiej radosci jak kiedys...wszystko jest smutne i puste. Teraz to ja mam 23 lata, prawie 24.. juz troche minelo...ale nie wiem czy kiedykolwiek wejde w zwiazek. Po tej sytuacji oczy mi sie otworzyly na swiat i ludzi, wczesniej bylam taka naiwna ze az boli wiec jakis plus tej zdrady jest;;)

Gość gość
Zranil mnie okrutnie NIE TYLKO licznymi zdradami i rownoleglym zwiazkiem z inna dziewczyna , ale takze oszustwami finansowymi i innymi ...od tamtej pory nie umiem zaufac nikomu. Tym bardziej ze byl przebieglym i swietnym aktorem a ja nie sprawdzalam, dopiero pozniej zaczelam a i tak nie doszlam do wszystkiego, samo wyplynelo po 3 latach...Nie mam nerwow na takie cos;) a moze dzieki tej zdradzie zmieni sie moje powolanie i pojde do zakonu na przyklad;)

Gość gość
18 lat i przed nim kilku? Nieźle.

Gość gość
Ładniejsze okazy maja chłopaków już w gimnazjum.

Gość gość
Niesamowite.

Gość rzekło sie
słowo dziffki :-)

Gość bo wiesz nie
zapomnę jak robiłem to z nią analnie a 3 godziny później ty zassysałaś sprawę w aucie ;-)

Gość gość
Jesteś pewna ze to ona go zdradziła? Może to wersja dla Ciebie (żebyś nie uważała go za d...ka), a tak na prawdę on ja zdradzał. Mógł zobaczyć ze działa na inne kobiety i zacząć korzystać z tego. Tak maja typowi przystojniacy, taki to wierny nie będzie, prędzej czy później zdradzi, widząc ile ma opcji...teraz kobiety są takie ze same wchodzą do łóżek facetom i Twój przyjaciel tylko z tego korzysta, dobrze się bawiąc. A co Cie to tak obchodzi? Czyzbys liczyła na cos więcej z jego strony?

Gość gość
nie, nie chce z nim niczego więcej. Jest po prostu moim przyjacielem, ale nie chce żeby zachowywał sie jak idiota.... dlatego zastanawiam sie czy taka osoba ma jeszcze szanse się zmienić, bo przez takie zachowanie tracę do niego szacunek i nie chce mi się z nim zadawać

Gość gość
zastanawiasz się on jest kurw/iarzem ? wyobrażasz po ilu pissdkach i d****h mu lizałaś ?

Gość gość
20.54 tak, jak się zakocha wkoncu w którejś i świata poza nią nie będzie widział to się zmieni, ale na jak długo...tego juz nie wiadomo. Może ma takie skłonności, zwykły kobieciarz a kobieciarze się nie zmieniaja, a jeśli juz to na krótko. Nie zmienisz go swoim gadaniem, wykładami jak powinien traktować kobiety

Gość gość
typowy babiarz, tacy się nie zmieniają, nie ma szans

Gość gość
Z całą pewnością to on ją zdradzał.

Gość gość
dobrze robi.

Gość gość
Potwierdzam, że tzw. " kobieciarze" się nie zmieniają. Wiem co pisze bo taki właśnie złamał mi serce a teraz "pogrywa" z mężatką. Dyskretnie, bezpiecznie i w razie "wpadki" dzieciak będzie na konto męża.

Gość gość
Moj maz byl 'kobieciarzem' a jednak zyjemy razem i nigdy mnie nie zdradzil. Naprawde przede mna spal co tydzien z inna laska nawet 15stolatki wyrywal i co i jakos sie ogarnal? Uznał ze mu sie znudzilo takie zycie ze ono do niczego nie prowadzi i chce miec rodzine.

Gość gość
On sie nigdy nie zmieni, uzywa kobiet, niezdolny do zwiazku.

Gość gość
Oczywiście że się zmieni! -Jak spotka tę jedyną i się naprawdę zakocha!