Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 KatarinaJF

Wakacje 2018

Polecane posty

Go艣膰 KatarinaJF

Planujecie wakacje czy je藕dzicie spontanicznie ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
My zawsze planujemy z wyprzedzeniem, na http://wakacjenasardynii.pl/ znale藕li艣my fajne noclegi na sardynii a teraz chcemy ju偶 sobie jakie艣 atrakcje powybiera膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciejb70
To zale偶y, jak gdzie艣 w Polsce to raczej spontan, a jak za granic臋 to jednak planuj臋 albo jad臋 z biurem podr贸偶y. Og贸lnie jak jad臋 do jakiego艣 kraju pierwszy raz to jad臋 z biurem, jak wybieram si臋 drugi raz, to ju偶 jad臋 na w艂asn膮 r臋k臋, bo wiem mniej wi臋cej jak to wygl膮da itd. ;) teraz jad臋 do Lwowa pierwszy raz wi臋c ogarn膮艂em biuro Lw贸w Noc膮, bo to bardziej imprezowy wyjazd (w sumie kawalerski), i oni wszystko za艂atwiaj膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moje starsze chce jecha膰 na ob贸z wakeboardowy. Si臋 zastanawiam troch臋 czy pu艣ci膰. Chyba najpierw musz臋 wybra膰 si臋 gdzie艣 i sprawdzi膰 jak to wygl膮da. Uda艂o mi si臋 znale藕膰 na https://www.wheretowake.com/pl/ taki wakepark w Czarnej wi臋c przynajmniej nie trzeba b臋dzie daleko szuka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U nas w tym roku wakacje s膮 zaplanowane co do dnia, bo mamy z m臋偶em kr贸tki urlop. Zabieramy dzieci za granic臋, na kilka dni. Wypo偶yczymy na pewno baga偶nik dachowy z wypo偶yczalni box贸w, 偶eby wygodnie nam si臋 jecha艂o autem. No i w drog臋! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sonia8922
My zawsze spontanicznie. Urlopy w pracy mamy za艂atwiano, ale czasem do ostatniego dnia nie wiemy, dok膮d pojedziemy. Lubimy takie spontaniczne decyzje, bo one bardzo do nas pasuj膮. Jedna rzecz jest w tym roku pewna - decydujemy si臋 na biuro podrozeirejsy.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
spontaniczne wakacje s膮 najlepsze. Ja zdecydowa艂am si臋 w czwartek na wakacje a w niedziel臋 rano enterem ju偶 do Grecji lecia艂am. Tak jest najepiej. Szybkie pakowanie i wyjazd, a tak to si臋 cz艂owiek zastanawia jecha膰 czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2018.04.23 Wypo偶yczalnia box贸w? Na czym to polega?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wypo偶yczasz sobie baga偶nik, na przyk艂ad dachowy, dowo偶膮 ci to, montuj膮 i mo偶esz sobie jecha膰. mi wypo偶yczalnia box贸w uratowa艂a ju偶 par臋 wyjazd贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi wygodniej pojecha膰 na gotow膮 wycieczk臋 z biurem www.kostravel.pl z kt贸rego korzystali艣my z dzie膰mi w zesz艂ym roku i hotel w Costa del Sol by艂 w naprawd臋 wysokim standardzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Biura s膮 drogie i zabieraj膮 du偶o czasu, a lepiej sp臋dzi膰 czas w naszym pi臋knym kraju. :) Zerknijcie do oferty www.marinalester.pl je艣li szukacie czego艣, co sprawi, ze poczujecie si臋 jakby艣cie byli na jaki艣 mega ekskluzywnych wakacjach! My ju偶 byli艣my w ubieg艂ym roku ;)

Udost臋pnij ten post

Ja ju偶 zaplanowa艂am wakacje! W tym roku nie jak zwykle w g贸ry tylko nad morze (drugi raz w 偶yciu) wi臋c si臋 troch臋 obawia艂am, ale uda艂o mi si臋 znale藕膰 艣wietne miejsce noclegowe w Gdyni. Nazywa si臋 Willa Red艂owski Klif i jest 艣wie偶o otwarte. Rozmawia艂am z w艂a艣cicielami s膮 spoko lud藕mi, a i zdj臋cia pokazuj膮, 偶e jest tam wysoki standard! Znalaz艂am to u nich: http://tgdproperty.pl/apartamenty/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak chcecie jecha膰 do Bia艂ki Tatrza艅skiej to polecam serdecznie http://www.hotelgorskibialka.pl/. Byli艣my tam zesz艂ego roku i naparwde bardzo nam si臋 podoba艂o. Super miejsce na wakacje :)

Udost臋pnij ten post

Nasze zwyczaje wakacyjne zmieni艂y si臋 odk膮d 2 lata temu kupili艣my baga偶nik rowerowy do naszego samochodu. Po prostu bierzemy nasze 4 rowery na hak i ruszamy w Polsk臋. Zwiedzili艣my ju偶 w ten spos贸b z dzieciakami Bory Tucholskie i Mazury, a w tym roku planujemy wyjecha膰 na Pomorze Zachodnie. Jest to 艣wietny spos贸b na aktywne sp臋dzanie czasu. Gdyby kto艣 szuka艂 sprawdzonego baga偶nika rowerowego montowanego na hak, to nasz pochodzi ze sklepu https://smartmoto.pl/pol_m_Bagazniki-277.html Maj膮 tam te偶 szeroki wyb贸r baga偶nik贸w na nietypowy rodzaj samochod贸w. Znajdziesz tam baga偶niki na ka偶dy rodzaj nadwozia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata Agusia
Ja od kilku lat na wakacje wyje偶d偶am tylko za granic臋. Uwa偶am 偶e jest taniej atrakcyjniej i pogoda pewna. Zazwyczaj latamy z Ok臋cia. W tym roku w lipcu Turcja. Z praktycznych wskaz贸wek mog臋 poleci膰 parking bo sama d艂ugo kiedy艣 szuka艂am dobrego miejsca do pozostawienia samochodu http://www.parking-lotnisko.pl/dla-klientow.html to dobre miejsce tanie i bezpieczne. Mimo 偶e ciut dalej to 偶aden problem obs艂uga dowozi busami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elka128
Razem z ch艂opakiem ju偶 3 rok z rz臋du zaplanowali艣my wakacje z Itak膮. Kiedy艣 je藕dzili艣my na w艂asn膮 r臋k臋, jednak sporo by艂o za艂atwie艅, komplikacji, wed艂ug mnie z biurem podr贸偶y jest wygodniej i na pewno bezpieczniej. W tym roku na obieramy kierunek Chorwacja, ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 tego s艂o艅ca i przejrzystej wody :D

Udost臋pnij ten post

Ja wraz z przyjaci贸艂mi wybieramy si臋 w podr贸偶 samochodow膮 do Czarnog贸ry. Po drodze chcemy zwiedzi膰 jeszcze Brno i Budapeszt. Zastanawiamy si臋 jedynie nad kwesti膮 ubezpieczenia naszych aut podczas wizyty w kraju spoza Unii Europejskiej. Znajomy poleci艂 mi https://www.gothaer.pl/pl-dla-ciebie-produkt/58319/samochod/ubezpieczenie-oc-zielona-karta Jest to pakiet, kt贸ry zapewnia ochron臋 w krajach zewn臋trznych UE, a w przypadku kiedy mamy sp臋dzi膰 tam ponad tydzie艅, takie rozwi膮zanie wydaje si臋 idealne. Co my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzaka
nie mam jeszcze poj臋cia gdzie sp臋dz臋 wakacje, im bli偶ej lipca tym bardziej si臋 stresuj臋, nie mam zbyt wilu oszcz臋dno艣ci, a dzieciaki chc膮 jechac gdzie艣 nad morze, jak o tym my艣l臋 to a偶 mnie zaczyna brzuch bole膰 ze stresu i zamaist si臋 cieszy膰 to tylko si臋 martwi臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja w tym roku wynaje艂am pokoj za 40 z艂 to wyliczy艂am 偶e 100 na paliwo (bo jade z kolezankami wiec sie dzielimy) og贸lnie 30 z艂 na obiad + 艣niadanie i kolacje to sie kupi jakis chleb dzem w sklepie i w pokoju sie zle. ew 10 z艂 extra na jakies wyjscie. tak czy siak piwa i gofrow sobie nie zaluje. i wakacje nad morzem dla 1 osoby cena 600 z艂 na 9 dni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ollamolla
Ja nie wyobra偶am sobie wakacji bez wyjazdu nad morze :) W tym roku jedziemy do Cha艂up i zatrzymamy si臋 w hotelu Meridian, byli艣cie tam ? Na miejscu full wypas - basen, bilard, spa. Jest te偶 wypo偶yczalnia kijk贸w nordic walking.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 wybieramy si臋 nad morze ale nie wiem czy polskie, je艣li si臋 trafi atrakcyjne last minute to skorzystamy na pewno, ju偶 tym roku byli艣my na kr贸ciutkim urlopie na Mazurach, zobaczyli艣my sporo ciekawych miejsc, tak偶e K臋trzyn i Gier艂o偶, siedzib臋 Hitlera i Mazurolandie http://www.mazurolandia.pl/ to te偶 bardzo fajne miejsce je艣li jedziecie z dzie膰mi bo jest tam dla nich sporo atrakcji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elsie000
Ja w te wakacje jad臋 nad polskie morze, zarezerwowa艂am sobie kwater臋 na bookaparcie i ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰, potrzebuj臋 troch臋 odpocz膮膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pod koniec czerwca sp臋dzam urlop w g贸rach w Krynicy Zdr贸j dok艂adnie. Ju偶 tam kilka razy by艂am i ch臋tnie wracam. mam tam polecon膮 miejsc贸wk臋 w apartamencie Halna Residence. I w Polsce zawsze planuje wycieczki.. A zagranica pewnie we wrze艣niu b臋dzie jak si臋 sko艅czy wysoki sezon i te upa艂y. To akurat b臋dzie spontan w zalezno艣ci jaki last si臋 trafi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e warto poszuka膰 sobie partner贸w na wakacje do wsp贸lnego sp臋dzenia czasu na jakim艣 portalu randkowym, jak np. ten: http://datezone-pl.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tanie wakacje to chyba najlepiej sobie zorganizowa膰 samemu. Mo偶na zawczasu zarezerwowa膰 sobie nocleg na przyk艂ad w agroturystyce. Wychodzi wtedy taniej. Do tego poszuka膰 atrakcji w okolicy. Wakeparki na przyk艂ad mo偶na znale藕膰 na stronie WhereToWake.com/pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rianka6
Nie mog臋 si臋 wprost doczeka膰 wakacji! W zesz艂ym roku nigdzie nie pojechali艣my, bo te艣ciowa by艂a w z艂ym stanie i chcieli艣my by膰 blisko niej - d艂u偶szy wyjazd odpada艂. W tym, roku nadrobimy! Zarezerwowa艂am wakacje w Hiszpanii na net holiday. Wyjazd w sierpniu - b臋dzie si臋 dzia艂o, oj b臋dzie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zawsze staram si臋 planowa膰 wakacje z du偶ym wyprzedzeniem. W tym roku zrezygnowali艣my z wyjazdu zagranicznego na rzecz podr贸偶owania po Polsce. Na pewno pojedziemy sobie na ca艂y tydzie艅 do kudowy zdroju, gdzie mamy zamiar sp臋dzi膰 czas w hotelu verde montana. Chcemy si e tam zrelaksowac i odpocz膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wakacje planuj臋 zawsze z du偶ym wyprzedzeniem, 偶eby mie膰 pewno艣膰, 偶e wszystko wyjdzie tak jak powinno. W tym roku zarezerwowa艂am z narzeczonym wycieczk臋 do Sri Lanki. Znale藕li艣my bardzo fajny program, kt贸ry oferuje Konsorcjum.pl. Najbardziej nie mog臋 si臋 doczeka膰 zwiedzania jednego z najpi臋kniejszych antycznych miast Sri Lanki - Anuradhapura. W programie jest te偶 Sirgiriya - miasto, w kt贸rym znajduje si臋 "Forteca w niebie" oraz zwiedzanie fabryki herbaty - a ja akurat jestem wielk膮 fank膮 ka偶dego rodzaju herbaty :D Pozostaje mi tylko odlicza膰 dni i powoli zacz膮膰 si臋 pakowa膰!

Udost臋pnij ten post