Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pink super czuły

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny nie wiem co myśleć. Zapomniałam jednej tabletki w 15 dc zaczęłam drugie opakowanie bez przerwy ale z obawy o zmniejszona skuteczność zrobiłam test pink super czuły po 16 dniach od zapomnianej tabletki. Są dwie kreski, ale... podczas robienia gdy tło było jeszcze różowe wyskoczyła ta druga kreska natomiast jak tło zrobiło się białe była już nie widoczna po około 10 min pojawiła się znowu i już została. Wiem wiem jutro powtórzę test ale pytam bo może ktoś miał podobny przypadek jestem już mama i moje testy były zawsze normalne jak to w ulotce napisane pozdrawiam

Gość gość
No jak jest druga kreska to ciąża

Gość gość
Nikt nic nie pomoże

Gość gość
Ale to jest znikająca kreska

Gość gość
Pewnie zaszły jakieś reakcje chemiczne i ta kreska nie jest wiarygodna, powtórz test jutro ale wątpię ze to ciąża

Gość gość
A i test należy odczytać po upływie 5 minut, później wynik może być fałszywy.

Gość gość
19.36 obyś miała racje mnie niby tez na chłopski rozum tak się wydaje. O ile obecnością kreski po 10 min bym się nie przejęła tak pojawieniem sie jej od razu po paru sekundach już tak. Tak sobie myśle może jakiś cieni został jak pole byli białe nie wpatrywałam się w niego

Gość gość
Test był wadliwy. Przy braku ciąży nuepomazuje się druga dobę przy ciąży nie znika.

Gość gość
Spokojnie, myśle ze to fałszywy wynik, jutro powtórz, a jak nie to może na betę idź ale myśle ze jutro już będziesz spokojna, teoretycznie jak zapomniałaś tabletki to byłaś dalej chroniona taka dawka hormonów nie zanika tak szybko

Gość gość
Dzięki dziewczyny dam znac jaki wynik

Gość gość
Czekamy :)

Gość gość
I jak autorko?

Gość gość
No jak tam?

Gość gość
Powtórzyłam test. Są dwie kreski...

Gość gość
O jaaa ale pech :/

Gość gość
Oo kurde autorko, dużo siły na nadchodzące dni :(

Gość gość
Jutro powtórzę lub po jutrze dzisiaj nie miałam jak. Dam znac na pewno pozdrawiam dziewczyny

Gość gość
Yyy? To wypowiedz wyżej jest fajkowa? Podszywać się pod innych to czysta głupota i robienie sobie drwiny z tematu dosyć poważnego, jest po prostu słabe i w złym guście

Gość gość
Tu autorka mój post jest tylko ten ostatni ze jeszcze nie zrobiłam testu ponownie. Czekam do jutra żeby moc zrobić tem tradycyjny o czułości 25 a nie te jakieś ekspresowe co zrobiłam nawet nie wiedziałam ze w aptece mi dali miał być zwykły. Także posty o dwóch kreskach nie były moje ja jeszcze czekam pozdrawiam

Gość gość
To ja też czekam :) Podziwiam za cierpliwość :)

Gość gość
Ja również czekam na post autorki, pozdrawiam cieplutko kochana

Gość gość
Pink test super czuły jak dla mnie jest najlepszy bo 3 inne nie pokazały nic a on od razu 2 kreski w 4tc

Gość gość
Ja kiedyś robiłam ten test pink w 28 dc. Wyszły mi 2 kreski. Druga ledwo widoczna. Następnego dnia robiłam taki zwykły test i kreski nie było. Znowu zrobiłam ten pink i znowu była taka bardzo blada druga kreska. U ginekologa też byłam i ciąży nie było. Po tygodniu dostałam okres. Czytałam o tych testach i one mają opinię, że mimo braku ciąży często jest widoczna taka bardzo blada druga kreska. Może są one zbyt czułe.

Gość gość
Tu autorka udało mi się dostać dzisiaj prywatnie do lekarza. Ciąży nie widział owulacji puki co tez nie. Powiedział mi jednak ze ma sutek tej zapomnianej tabletki do czterech tygodni może wystąpić owulacja czyli mam czekać na krwawienie z odstawienia jeśli ono nie wystąpi to wykonać test i przyjść do niego natomiast jeśli wcześniej by się cos działo to tez powtórzyć test albo betę. Ale raczej skłania się ku temu ze owulacja nie powinna wystąpić ale pewności mi nie da. Ogólnie i tak czuje się spokojna. Te objawy mi ustąpiły a jak policzyłam dokładnie to te dziwne objawy miałam w czasie co powinnam zrobić przerwę między tabletkami także skłaniam się jednak ku hormonom. Na pewno będę się teraz bardzo pilnować oj bardzo. Dzięki dziewczyny za wsparcie duchowe pozdrawiam

Gość gość
Na skutek*