Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robi kobieta której podoba sie mezczyzna

Polecane posty

Gość gość1123
jezeli kobieta nie zwraca na mnie uwagi, nie mijamy sie czesto wzroskiem, usmiechniemy itp. to dla mnie jasny znak, ze nie jest zainteresowana i nigdy do takiej nie podszedlem jezeli facet jest chociaz srednio kumaty od razu zauwazy sygnaly kobiety chociazby w postaci spojrzenia i juz bedzie wiedzial co zrobic, nic wiecej kobieta nie musi robic chyba ze jest bardzo niesmialy, to wtedy moze miec problem zeby sie odezwac

Gość gośćAnia
Co robi kobieta której podoba się mężczyzna? Zachowuje się całkiem naturalnie, jestem wygadana i często uśmiechnięta więc żartuje i rozmawiam. Staram się nie myśleć o tym, że On mi się podoba. Jestem wyluzowana i nikogo nie udaję może właśnie dla tego że mam męża nie zwracam większej uwagi na podryw innych mężczyzn (a nie narzekam na brak zainteresowania płcią przeciwną) . Staram się utrzymywać dobre kontakty z ludźmi i półki co wychodzi ;-)

Gość gość
Mam w pracy kolegę który podoba się mnie a ja jemu, bezdyskusyjnie. Oboje mymy rodziny a mimo to flirtujemy że sobą, nie raz nawet się kłócimy (jak to określił "jak malzenstwo"). Jak i On tak i ja dajemy wzajemnie subtelne sygnały to jakaś słowna zaczepka, złapanie za rękę, klepniecie w ramię, ale przede wszystkim uśmiech, mile spojrzenie, zarty. To w zupełności wystarczy

Gość gość
aha a ja się też komuś podobam a mam męża między mną a tym mężczyzną jest 16 lat różnicy i co ja mam zrobić nie umiem zakryć swojego spojrzenia :O

Gość gość
gość dziś Jeśli trochę że sobą poflirtujecie to nikomu się krzywda nie stanie. Nie namawiam do zdrady, całowanie czy sex-NIE. Chodzi tylko o umilenie czasu, zabawę po przez flirt.

Gość gość
Ja patrzę w oczka i się ładnie uśmiecham ale tylko i wyłącznie wtedy, kiedy widzę że facet jest mną zainteresowany, że mu się podobam. To bardzo łatwo można wyczuć. Hmm, tylko jak on już zaczyna działać, to ja zaczynam się wycofywać :( i zamykam się w sobie. Szczególnie jeśli z jego strony odbywa się to (jak dla mnie) zbyt szybko :( Wolałabym żeby facet się najpierw ze mną zaprzyjaznil i dopiero powoli relacja szła w stronę większej bliskości. Dla mnie jest tak bardziej komfortowo.

Gość kłopotliwy gość
No i bądź tu mądry, co kobita to inaczej. Jedna się onieśmiela, inna ośmiela, jeszcze inna wycofuje. Może noście zawieszoną gdzieś na sobie indywidualną tabliczkę znamionową z instrukcją obsługi danego modelu :-)

Gość gość
Dobre. To trzeba wyczuć mój drogi. I w tym jest cała zabawa. Zdobywanie jest najprzyjniejsze.

Gość PiętkaOdChleba
Eee jak zmobilizowany odpowiednio to sam poświęci czas na odkrycie tej konkretnej instrukcji. Bez pracy nie ma kołaczy ;)

Gość kłopotliwy gość
Zabawa. Znów głupie gierki, maski.

Gość gość
Bo to wszystko nie jest proste :)

Gość kłopotliwy gość
Tak, my ludzie lubimy komplikować sobie wszystko.

Gość gość jolene
wstyd i zakłopotanie najczęściej mają miejsce gdy jesteśmy w małżeństwie czy związku a ktoś inny nam się podoba. ma to jakiś sens, w końcu z dnia na dzień nie wyskakuje się z wieloletniego związku i nie wskakuje w czyjeś życie. zamiast jeśli każde jest wolne, to absolutnie nie rozumiem podchodów i wstydów. może nie jestem za tym aby kogoś osaczać czy włazić mu na głowę i chamski zarywać jak desperatka, ale na pewno nie udawałabym niezdobywalnej księżniczki na ziarnku grochu.

Gość gość jolene
* natomiast jeśli każde jest...

Gość gość
Jak są zajęci to musi ukrywac

Gość kłopotliwy gość
@gość jolene dziś Jeśli jesteś tak ładna jak Jolene Blalock to zapewne wręcz nie możesz opędzić się od adoratorów :-) Co do mnie to bez instrukcji obsługi dobrałem się do odkurzacza, żeby go naprawić, jak również kilka innych rzeczy. Złota rączka ze mnie. Może z kobitką też bym sobie poradził, kto wie :-)

Gość gość
ja jestem podobna do Danna Garcia jak oceniasz?

Gość gośćAnka
Nie ma "złotego środka " na kobiety. Każda z nas jest inna i nie lubimy kiedy się nas porównuje z inną kobieta. Jeśli troszkę się postaracie to może się uda uwieść piękna nieznajoma ;-)

Gość gośćAnka
A ja myślę że wygląd to sprawa drugorzędna co dla niektórych mężczyzn. Jeśli byłabym ruda i piegowata to jednym spodobała bym się od razu, innym mniej bo bardziej do gustu przypadł by im mój charakter.

Gość gość
do 14:42 ale jesteś ładna :)

Gość gość jolene
ocena mocno subiektywna. można by przyjąć ten komplement gdybym napisała że jestem nią, ja stwierdziłam tylko że jestem do niej podobna. nie wiesz natomiast czy brzydsza, czy ładniejsza, młodsza niż ona czy starsza.

Gość gość
to daj swoje prawdziwe foto :)

Gość gość
Oo dr Grey, kiedyś też uważałam ze jestem do niej troszke podobna biorąc pod uwagę same oczy i rysy twarzy ale kto tam wie.

Gość kłopotliwy gość
ładna jolene :-)

Gość kłopotliwy gość
Dana Garcia równie ładna :-)

Gość gość
dziękuje za to że Danna Garcia ładna bo jestem do niej podobna

Gość gość jolene
15:06 mejbi tumoroł ;)

Gość gość
Lepiej nie kuś mam słabość do rudych włosów, nawet piegi mi nie przeszkadzają, zauroczył bym się momentalnie.

Gość gość jolene
a co to mało rudzielców dookoła, zauroczaj się do woli :) kilka ślicznych i szczerych uśmiechów a jakaś wiewiórka będzie twoja ;)