Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaaaas

Ważę 130 kg proszę Was o rade

Polecane posty

Chcesz schudnąć, a masz rodzinę dzieci i męża. Nie masz czasu gotować dwóch obiadów? To dobrze trafiłaś. Gotuj tak jak gotowałaś do tej pory dla całej rodziny i chudnij. Ta strona powstała z myślą o kobietach które nie mogą schudnąć, ponieważ prioritetem jest rodzina. Ja ci pomogę bo też jestem matką 3 dzieci i mam męża. Nie mam czasu na to aby gotować obiad dla nich i osobno coś dietytecznego dla siebie. Na własnej skórze doświadczyłam, że można jest to co cała rodzina i schudnąć. Zapraszam po porady do mnie. Koszt opieki miesiecznej to tylko 30 zł, a ja jestem całkowicie do twojej dyspozycji 30 dni w miesiącu i 12 godzin dziennie. To tylko 1 dziennie a może odmienić twoje życie na zawsze. Zapraszam

Gość gość
A ja sie nie zgodzę, że leki nie mają wplywu na wagę. Rownież leczyłam sie u psychiatry, cierpię na nerwicę lękową więc o zajadaniu nerwow nie bylo mowy bo nie moglam jesc. Bralam leki i w ciagu 2 lat przytylam 30kg, jedzac niewiele. Zawsze mialam niedowagę a po lekach wygladalam jak napuchniety balon. Odstawilam leki na wlasna reke i w ciagu 2 miesiecy spadlo mi pierwsze 15kg bez zadnej diety. Oczywiscie nie polecam odstawiania lekow. Mi nerwica wrocila i znow biore leki ale nie biore juz tych co bralam, pogadalam z psychiatra, mowilam ze nie chce juz tych lekow co bralam bo duzo przytylam po nich i dostalam inne a waga spada :) Moze w Twoim przypadku autorko tez jest mozliwosc zmiany lekow?