Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiedziałam że Diana lubiła ciapatych

Polecane posty

Gość gość

Właśnie oglądam film i zawsze myślałam że jej kochanek był francuzem a nie że pakistanczyk..a później egipcjanin.

Gość gość
lepsze to niż buraczany Janusz

Gość gość
Czy ja wiem czy lepszy.. .nie mam nic do innych narodowości , ale akurat arabom muzulmanom nie wierzę.

Gość gość
Wiesz ze uzywanie slowa ciapaty jest po nizej kultury..wiesz ze za to moge Cie zglosicc do odp organow???skad nienawisc do 2 czlowieka??i co cie opch.kogo kochala??

Gość gość
gość dziś To nie są narodowości.

Gość gość
Czy kazdy muslim to zlo?? Ja katoli sue obawiam..mocniej..akl nienawisc ze ktos innej religii to tylko w pl

Gość gość
Jak mozna mowic o kims"ciapaty"??

Gość gość
gość dziś Ona pewnie o sobie mówi "cebulak" :D

Gość gość
Normalnie tak jak i cyganie, zydzi itp. Nie obochdzi mnie po prostu jestem zdziwiona.

Gość gość
22:37 oczywiście że nie każdy ale akurat oni mogą udawać w imię religii więc ciężko ocenić który jest naprawdę dobry..

Gość gość
gość dziś ja bym była zdziwiona jakby to był polaczek

Gość gość
Ake czy zdziwiona..miloscia??(

Gość gość
Muslimow jest wiecej niz katoli na Swievie dobzi i zli sa wsxedzie.

Gość gość
22:44 zdziwiona że to arab..mialam 11 lat gdy ona zginęła w wypadku i tyle lat myślałam że to był Francuz. A tu okazuje sie rodzina pakistanczyka jej nieakceptowala.

Gość gość
Udawac co??om byl miliarderem...ona tez na chleb miala...za ra mezulek przez lata dal popalic

Gość gość
gość dziś no wypisz wymaluj jak katole

Gość gość
Widzisz uczymu sie cale zycie...rodzina to nie akceptowala jej kazdego wyboru..za ta Karolek mogl ******** kolezanje na boku przez 20 lat...rodzina to ja zabila...

Gość gość
22:35 wiem że to nie są narodowości arabom muzulmanom napisałam ogólem..bo w większości to muzulmanie a ci od ksieznej to akurat obaj arabowie

Gość gość
M oj maz Pers..muslim..dla Cb to Pewnie Arab co?(same zlo

Gość gość
Pakistaniec to nie Arab tak na marginesie

Gość gość
Tak zal mi jej..rodzina królewska zatuszowala i karolek mógł wszystko..ale ona i tak została królowa serc.

Gość gość
Autorko..o ciapatych..masz duze braki w wiedzy, serio, moge sie zalozyc ze mieszkasz w Pl w malej wsi..nie masz znajom.obcokrajowcow??i nie jedzisz na wakacje zagraniczne.

Gość gość
Rodzina ja zabila....karolek mogl byc na boku z pania..20 lat

Gość gość
22:53 no tak..to azjata..zapomnialam..baa nawet w uk gdy czytalam o gangu(kazdy z jego czlonkow mial na imie ahmed lub mohamed) gwalcacych kobiety w kraju to też pisali ze azjata nigdy pakistanczyk czy inny. Za to gdy Polak kogoś zamorduje to nie piszą Europejczyk tylko Polak. Ah ta poprawność polityczna.

Gość gość
Serio?? Pakistanczyk to nie Arab jak Polak to nie Ruski.Arab to 22 kraje o roznych przekrojach i kulturze z jedym.jezykiem.Albanczyk dla Cb to Arab czy Pers??

Gość gość
U muslmow Ahmed Musrafa czyy Mahomet to jak u Cebul9wie Janusz, Adam, Seba..Piotrus..co cie boli??

Gość gość
22:55 ..duze braki..przeczytalam kilka książek(m.in. sprzedane, arabska sage tanya valko, ulice rajskich dziewic, obejrzałam kilka filmów na faktach np. ukamieniowanie sorayi m., obca. Tylko razem z corka) i juz więcej nie chce się zagłębiać w ich kulturę.. zostanę z tymi brakami ktore mam..ewentualnie resztę zobaczę w wiadomościach gdy pokażą ubogacenie kulturowe w sylwestra czy na jarmarkach swiatecznych.

Gość gość
gość dziś A ja przeczytałam m.in. "Kiedy śpią anioły", "Polska odwraca oczy" , "Zakonnice odchodzą po cichu", "Maestro: Historia milczenia " i na tej podstawie mam sobie wyrabiać opinie o wszystkich Polakach, w tym o tobie?

Gość gość
23:22 oczywiscie ze nie. Wiem ze polacy tez morduja gwalca itd.ale każdym europejskim kraju kobieta ma swoje prawa, natomiast u muzułmanów żadnych szczególnie jeśli zamieszkają w ich krajach ojczystych. W polsce gdy zgwałci cię Polak nie idziesz za to siedziec..a np.w Libanie to już czeka cie kara smierci.

Gość gość
Te ksiazki co czytalas to.propaganda akurat..i fanrazja.....ale co ma to do zwiazku kogo lubila kochala Diana??