Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto nie idzie dzis na sylwestra?

Polecane posty

Gość gość

I z jakiego powodu,ja sie rozchorowalam w sumie nie mam ochoty jak co roku

Gość gość
chory jestem od urodzenia

Gość gość
Ja nie idę, Mam 24 lata i pare miesięcy skończyłem studia. Niestety ale w naszych realiach koniec studiów = koniec młodości. Pierwszy raz od 9 lat będę w domu na sylwestra. I co tu dużo mówić chyba już tak będzie. 2017 rok ty wysyp małżeństw, narzeczeństw, dzieci moich znajomych kolegów koleżanek. Ci co się nie pożenili nie zaręczyli i co nie mają dzieci to wyjechali kontakt ze studiów się urwał. A że mieszkam w miejscowości 40 tyś to samo przez się możliwości żeby gdzieś iść kogoś poznać jest mało. Niestety takie relia. 24 lata i raczej czas na dorosłość

Gość gość
Ja nie idę, bo wolę zostać w domu i oglądać występy. Dobrze mi z tym.:)

Gość gość
Ja mam trzy imprezy na które zostałem proszony a nie idę na żadną bo mi się nie chce:D

pewnie że już czas na dorosłosć ale 40 tys to nie taka mała miesjcowośc nie przessadzaj juz sa wioski po 100 osób a w miejscowosci 40 tys to można sie juz pobawić

Gość gość
Ja nie idę, bo u mnie będzie Sylwester :D

Gość gość
Xxxx_xxxX dziś Byłeś kiedyś, w Olkuszu? Pogranicze Śląska i Małopolski. Ani to Śląsk Ani Małopolska. Średnia wieku, nie chcę nawet tego komentować, naprawdę w kościele w sklepie, w spółdzielni, w busie, w knajpie średnia wieku 45 +. Wszyscy się tu sprowadzili 30 40 lat temu kiedy było mnóstwo pracy w pobliskiej Dąbrowie Górniczej, działała Kopalnia miedzi. Dzisiaj nie ma pracy i nie ma perspektyw, młodzi uciekają. W olkuszu jest dosłownie kilka szkół a i tak są problemy z zapełnieniem profili w klasach. na studia każdy ucieka i potem nie wraca. Miasto widmo nic się nie dzieje, nic tu nie ma. Mamy ładny rynek i kościół No i może położenie na jurze krakowsko częstochowskiej jest w jakiś sposób atrakcyjne ale to nie wiele.

Gość gość
a ja ide na bal dziennikarzy-z gazeta do lozka

Gość gość
Nigdzie nie idę, bo nigdy nigdzie nie chodzę. A poza tym jestem przeziębiona, więc i tak od kilku dni leżę w łóżku.

Gość gość
ja jeszcze nigdy nigdzie nie byłam w sylwestra, zawsze jestem w domu bo nie mam praktycznie żadnych znajomych

Gość gość
Gosciu z 13:45 - mam dokladnie to samo