Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy to juz koniec? co myslicie o calej tej sytuacji?.

Polecane posty

Gość gość

jestem/byłam z facetem 3 lata. Przez ten czas, nawet jak nie moglismy sie spotkac w sylwestra bo on ma taki zawod w sluzbie zdrowia, ze czasami musi wtedy pracowac, to wysylal mi smsa popoludniu w sylwestra. Dzisiaj pierwszy raz nie wyslal. ja mu napisalam zyczenia o polnocy. Ale nie byloby moze to niepokojace gdyby nie to,ze juz od pewnego czasu cos sie psuje. Zaczne od tego, ze ostatnie pol roku ukladalo sie nam bardzo dobrze, choc w czasie naszej znajomosci mieslimy rozne kryzysy, to te pol roku bylo korzystne, kontaktowalismy sie po kilka razy dziennie itd. Cos zaczelo sie psuc od jakichs 2 tygodni - od ostatniego spotkania, na ktorym nic zlego niby sie nie wydarzylo. Po spotkaniu on do mnie napisal dosc czulego smsa, ja odpisalam nastepnego dnia i .... on juz nie odpisal. Pozniej nie odzywal sie ze 2 dni do swiat, kiedy ja napisalam pierwsza smsa z zyczeniami. T byl pierwszy dzien swiat, zwykle sklada mi zyczenia w wigilie co juz mnie zaniepokoilo. Jednak odpisal na te zyczenia. Po swietach sie odezwal i by rozmowa byla mila, nawet dopytywal sie o spotkanie i zyczyl szczesliwego nowego roku "tak jakby co", ale tez zyczeania mi sie nie podobaly bo byly jakies takie w stylu- no to szczesliwego nowego roku. I dalej tak jak pisalam, w sylwestra zwykle sie odzywa, teraz sie nie odezwal, ja dopiero mu wyslalam zyczenia po polnocy. Tak sie tym przejelam ze zamiast siedziec ze znajomymi poszlam do pokoju bo sie placze.... Powiedzcie mi tak obiektywnie bez jakichs zlosliwosci jak wam to wyglada?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować