Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krzysiek wstawaj!Musisz wypłynąć!

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość Cooliberek
Spód czarnej flagi;)

Gość gość
Udaje że balował.

Gość gość
#Paranoja2018

Gość gość
Baluja tylko przyglupy

Gość gość
Zmarł Marek Gonciarczyk, legenda krakowskiej piłki ręcznej Jerzy Filipiuk 6 grudnia 2017 18:06 Z kroniki żałobnej. Zmarł Marek Gonciarczyk, jedna z legend krakowskiej piłki ręcznej, świetny bramkarz Hutnika, trzykrotny mistrz Polski. Nieżyjącego Marka Gonciarczyka znaleziono we wtorek w mieszkaniu w Krakowie. Na razie nie jest znana przyczyna Jego śmierci. 1 listopada przeszedł na emeryturę… Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/zmarl-marek-gonciarczyk-legenda-krakowskiej-pilki-recznej,12743388/

Gość gość
Obiecales ze wyplyniesz jak gufno

Gość gość
Zgadzam się,nie musi być wielki,ale mile widziana srednia krajowa Raz zdarzył mi się kochanek z małym/cieńkim,max 2 cm we wzwodzie/,rozstaliśmy się,na sam widok podniecenie spadało do zera.

Gość gość
Szczerze? Kobieta z malym biustem nie ma az tak przerabane jak facet z malym pytolkiem. Piersi sluza do tego,zeby je w seksie co najwyzej pomietosic a penis ma wazniejsze zadanie bo to on odgrywa cala role, takze jesli piersi sa mniejsze to pol biedy a jesli penis jest maly to tragedia. W seksie glowna role pelnia narzady plciowe wiec zeby wszystko bylo udane penis nie moze byc malym dyndolkiem bo inaczje nici z rozkoszy

Gość gość
A taki sprzęcik 20,5/14,5 pasował by Ci ?

Gość gość
Ja mam małego w granicach 14cm i zgadzam się z przedmówczyniami, taki mały fiutek jest aseksualny. Ale lubię go, mam taki fetysz ze wystarczy mi jak dziewczyna się z niego posmieje, trochę podynda paluszkiem itp.. Nie wsadzam w c*pke bo po prostu wiem że na to nie zasłużyłem, ot matka natura tak chciała usmiech.gif . reszcie facetów z małymi pałkami proponuję się z tym pogodzić i spojrzeć na to z innej, może nieco dziwnej, strony jak ja oczko.gif