Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilboy

Jak przyznać się dziewczynie do fetyszu?

Polecane posty

Gość lilboy

Hej, jak to zrobić delikatnie, żeby nie zostać wyśmianym lub nie zrazić jej do siebie? Mianowicie chodzi o... fetysz stóp. Ale tylko w skarpetkach. Krótkich, tzw. stopkach. Nie mówię tu o współżyciu, bo oboje tego jeszcze nie chcemy, oboje nie jesteśmy pełnoletni. Ale wiecie, np. takie sprawy choćby samo jak chodzenie po domu w wyżej wspomnianych stopkach zamiast bez skarpetek to już co innego. No i chodzi też o samą świadomość. Prosiłbym o nie twierdzenie, że osoby w tym wieku nie potrafią naprawdę kochać, bo to nieprawda.

Gość gość
Ja nie wiem jak faceci moga miec takie fetysze. Juz chyba bym wolala by kazal sie zbic pasem niz by go stopy krecily. Kiedys uprawialam seks z facetem i zaczal piescic mi stope i wzial do buzi i mnie to jednoczesnie rozsmieszylo i zniesmaczylo. Memlal ta stope w buzi a mi sie odechcialo dalszej zabawy..

Gość gość
No i spoko. Nie kręci mnie taki fetysz, ale 100 razy bardziej wolałabym fetyszystę stóp do jakiegoś jepniętego sadysty z problemami emocjonalnymi, który chciałby mnie w łóżku poniżać czy bić.

Gość gość
Ja napisalam ze juz wolalabym aby facet chcial by jego zbic niz chcialby memlac mi giry w buzi

Gość gość
Dajcie spokój, mimo, że fetysz stóp jest najpopularniejszy, to większość facetów stopy nie kręcą, no chyba jako urozmaicenie w seksie. Widać to chociażby po wyświetleniach np na stronach kobiet ze stopami, że nie mają dużo wyświetleń, że fetysz stóp, stopy nie ma tak dużej popularności.

Gość gość
Normalnie jej powiedz a nie. Jezu, co za ludzie

Gość gość
A jak baba ma haluksa? Fuj