Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uroki bycia mamą. Zabawne sytuacje.

Polecane posty

Gość gość
szmaty bezdzietne same nie mogą mieć dzieci zo zazdroszczą innym że mają to szczęście,żal mi was

Gość gość
2018.01.02 Mój 3 letni syn, jest bardzo dociekliwy. Zdarzało mu sie wejść do toalety podczas, gdy ja tam byłam za potrzeba. Pewnego razu jak sie kapal z bratem i tata mówi poważnym głosem. Tata ja mam siusiaka, ty masz siusiaka, Pawelek ma siusiaka.... A mama ma tylko pupe x Pozwalasz dziecku oglądać swój srom,a dwójka synów kąpie się razem z mężem?????????Wtf

Gość gość
no dobra, ale co jest śmiesznego w tych sytuacjach bo nie kumam serio tego tematu?

Gość gość
gość 2018.05.23 Moja teściowa pilnowała mojego synka, od momentu jak skończył pół roku i zapisywała jego śmieszne powiedzonka. Ostatnio znalazłam takie jak tłumaczyła, że ciocia pojechała na szkolenie i był tam pan z Dubaju. Wiesz Adasiu co to jest Dubaj, na to Adaś no pewnie, że wiem zawsze mi mówisz, nie dubaj w nosie. XXX Uczulilabym teściowa, zeby nie uczyła dziecka niepoprawnego wyrażania sie. Nie dlub, a nie nie dlubaj:O Sama słysze czesto, jak dziadkowie mowia i jakie błędy robia, a potem dziecko sie posługuje pokaleczonym językiem. W efekcie nie zna sie poprawnie ojczystego języka.

Gość gość
Dla wytłumaczenia wszystkim zszokowanym kąpielą z dzieckiem. Też się kąpię z moją 5 letnią córką. Jeśli chodzi o szczegóły techniczne, to odbywa się to tak, że nalewam jej do wanny wody z pianą i wrzucam zabawki. Sama biorę prysznic i wtedy wchodzę do wanny do dziecka. W wannie puszczamy bańki i bawimy się zabawkami. Po skończonej kąpieli obie bierzemy prysznic, żeby zmyć pianę. Wanna jest tak duża, że zmiesciłyby się trzy dorosłe osoby. Zagadka rozwiązana !

Gość gość
A ja tam się uśmiałam z waszych wpisów :D lubię goownoburze madek :)

Gość gość
wczoraj to wypierdalaj stad mimozo

Gość gośćmama
W święto zmarłych, moja córa 3 latka, przy grobie mojej mamy zaczęła śpiewać 100 lat. Aby jej smutno nie było. Głupio mi było, wzięłam ją pod pachę i wio do domu.