Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uroki bycia mamą. Zabawne sytuacje.

Polecane posty

Gość gość
Faktycznie,zabawne w uj

Gość gość
21:56, to tak zabawne, ze az nie wierze , ze wydarzylo sie naprawde!!!

Gość gość
Ale pieluszkowe zapalenie mózgu...wiadomo że trzeba uczyć dzieci że rączki należy myć,ale po co odstawiać cyrki z tym zatykaniem nosa i ''myju myju fuj fuj''?No po co?I jak dziecko powiedzmy dotknie przypadkiem kupy na ulicy to też rozumiem będzie zatykać sobie tymi brudnymi rękami nos( mazając buzię gównem),odstawi to swoje ''fuj fuj myju myju''i dopiero pójdzie umyć ręce ku uciesze mamusi?Porażka

Gość gość
Moj syn miał niecałe 3 lata. Lato, upał, sytuacja w małym markecie, pełno ludzi w kolejkach i straszny smród przez jednego delikwenta- żula nie z tej ziemi. Każdy nosem kręci, wzdycha, biedna ekspedientka, widać, że aż ją na wymioty bierze. Podchodzę do tej kolejki i nagle fala tego koszmarnego smród uderza mnie po nozdrzach. Już biorę syna za rękę, chcę z nim spowrotem iść między regały, bo wiem , że bez komentarza się nie obędzie. Za późno. Oczywiście na cały glos - momo! Ale śmierdzi kupą! Chyba jakiś piesek tu się zesrał! Próbuję uciszyć młodego, niestety bezskutecznie, tym bardziej, że ludzie wokół zaczynają śmiać się i komentować, a wiadomo jak taka wspaniała publiczność działa na takiego małego kolesia, który zaczyna dopiero rozgrzewkę w temacie. Zażądał ode mnie chusteczek i stwierdził, że zaraz znajdzie gówno i posprząta (mieliśmy wtedy w domu szczeniaka i on zawsze mi asystowal w brudnej robocie). Śmiać mi się chciało, ale też było strasznie głupio. Wzięłam go pod pachę i zwiałam z tego sklepu.

Gość gość
Hahaha ha to ostatnie zajebiście

Gość gość
Temat autorki dla mnie osobiście odrobine tylko śmieszny aczkolwiek znam podobne akcje z własnym dzieckiem i w sumie też mi sie troche chciało śmiać bo np. dziecku przygotowałam świeże jedzenie a sama przygotowałam sobie starsze i odgrzewane, a dziecko wolało to stare tylko pewnie dlatego, że ja je jadłam, ale tylko troche mnie to śmieszyło i do męża raczej tylko który dziecko zna to tylko zabawnie skomentowałam, obcym już bym nie zakładała topiku w kategorii śmiechawy roku. Menu matki i dzieci budzi zaniepokojenie czy z tym śmieciowym jedzeniem to u was tak zawsze. Ta od tego księdza i z tymi butami to mega obciachowo wychowujecie dziecko. Po akcji z księdzem czułabym się raczej oborniacko kompletnie nic tu śmiesznego nie ma. Wpis z 2018.01.02 dla mnie osobiście to śmieszny. Jakby mi dziecko walnęło takim tekstem to bym sie śmiała.

Gość gość
qrwa polskie piekielko i maDki jak na dloni w tym watku :)

Gość gość
Historia 10:10 jako jedyna z tego tematu faktycznie zabawna,i chłopec uroczy bo wie że kupki po psie trzeba sprzątac.Inne historie to porażka,zwłaszcza ta o ojcu kąpiącym się z dwoma synami w wannie...historia chłopca którego mama nie nauczyła myć rąk jak normalnego człowieka tylko odstawiania szopki z zatykaniem nosa i tymi fujami i myjami też żałosna z lekka

Gość gość
Moja teściowa pilnowała mojego synka, od momentu jak skończył pół roku i zapisywała jego śmieszne powiedzonka. Ostatnio znalazłam takie jak tłumaczyła, że ciocia pojechała na szkolenie i był tam pan z Dubaju. Wiesz Adasiu co to jest Dubaj, na to Adaś no pewnie, że wiem zawsze mi mówisz, nie dubaj w nosie.

Gość gość
A co w tym złego, że ojciec wykąpie się z dwu-trzylatkiem, czy matka z córką? Przynajmniej potem dziecko nie podgląda rodziców, nie gapi się na bilbordy, gdzie są półnagie modelki i nie panikuje jak zaczyna mu się zmieniać ciało. Debilki z was i tyle.

Gość gość
Mojej siostry dziecko pod opieką babci rozrabia babcia mówi zejdź, nie wolno, nie ruszaj, nie chodź tam. Na to dziecko odp: jak będziesz tak ciągle na nie to nie będę Cię Kochać!

Gość gość
On się kąpał z dwójką synów,we trójkę:/No dla mnie to jest dziwne,a nawet obrzydliwe.A debilką to jesteś ty,pewnie sama się kąpałaś z rodzeństwem i rodzicami razem w wannie,masakra.

Gość gość
20:38 jesteś pedofilka? Toż to oblesne i dziecko ma uraz. Sama jesteś thebilka :-O

Gość gość
Obrzydliwość,trójka osób w jednej wannie,nawet jeśli wszyscy zdrowi to to obrzydliwe.A jak jedno z nich złapie gdzieś jakąś grzybicę to zaraz cała rodzinka pięknie zakażona:/Kurde,21 wiek,wszędzie trąbią o higienie,pięćset plusy na dzieci,a i tak niektórzy żyją jak na wsi z początku 20 wieku.Pewnie jeszcze z jednej miski jedzą

Gość gość
dziś 20:38 jesteś pedofilka? Toż to oblesne i dziecko ma uraz. Sama jesteś thebilka pechowiec.gif x Ja pamiętam że jak byłam mała i bywałam czasem na weekend u takiej ciotki,to jak się kąpałam,to ona za każdym razem normalnie wynajdywała jakiś powód by wejść do łazienki:/Teraz jak o tym myśle to różne rzeczy mi do głowy przychodzą.Ona nie miała zieci i jest starą panną.

Gość gość
dziś A co w tym złego, że ojciec wykąpie się z dwu-trzylatkiem, czy matka z córką? Przynajmniej potem dziecko nie podgląda rodziców, nie gapi się na bilbordy, gdzie są półnagie modelki i nie panikuje jak zaczyna mu się zmieniać ciało. Debilki z was i tyle. X Czy ty jesteś jakaś chora?Ja nigdy nie kąpałam się z żadnym z rodziców,a nigdy jakoś nie przyszło mi do głowy ich podglądać,ani nie panikowałam gdy zmieniało mi się ciało,jak piszesz.Chyba masz naprawde jakies pedofilskie skłonnosci,skoro tak ci się podobają wspólne kąpiele rodziców z dziecmi:/

Gość gość
To nie jest kwestia ubóstwa materialnego,tylko umysłowego:/My byliśmy biedni,ale nikt nam się nie kazał kąpac w parę osób w wannie.Szybki prysznic-opłukanie się,wyłączenie wody,dokładne wymycie gąbką nasączoną żelem pod prysznic i spłukanie-wtedy te 3 osoby zużyją razem nawet mniej wody,niż kisząc się razem w wannie i przyjmując nawzajem swoje zarazki.

Gość gość
Oglądałam kiedyś taki stary polski film o dawnej wsi,i tam była kobieta która kąpala w jednej balii kilkoro dzieci naraz,obrzydliwe to dla mnie było,przyszło mi do głowy że jak jedno dziecko sobie popuści to wszystkie będą siedzieć w gówienku.A tu się okazuje że takie rzeczy dalej się dzieją i są dla co niektórych naturalne,aż trudno uwierzyć.

Gość gość
chyba w oparciu o hisorię stąd powstał na kafe temat o wspólnej kąpieli synów z ojcem i matek z dziećmi,i wszyscy zachwalają.Czyli takie rzeczy się dzieją i są popularne.koszmar

Gość gość
To wasze mamuśkowe poczucie humoru i fiksacja na własne dzieciaki.. wasze dzieci bawią zwykle tylko was, reszta co najwyżej dobrze udaje. Mam takie gwiazdy w pracy. Jedna przynosi obrazki namalowane przez syna i od niechcenia kładzie na swoim biurku.. Druga opowiada anegdoty z życia swojego 4 letniego syna, cytując jego przeeeezabawne wypowiedzi, oczywiście sepleniąc jak mały. Dobrze ze moja córka nie jest taka zabawna, bo czułabym się zobowiązana aby dzielić się tym ze światem. A najlepsze jest to, że mamuśki słuchają anegdot innych mam Tylko po to, aby rzucić dwie swoje w rewanżu - ja się "uśmiałam" z twojej, więc teraz ty masz rżeć z mojej. Masakra.

Gość gość
Jedyna śmieszna akcja z dzieckiem to ta w markecie ze śmierdzącym menelem. To naprawdę się uśmiałam.

Gość gość
3 latek mówi zesral? Nie ma lepszych wyrazów?

Gość gość
Niespełna 3latek mówi zesrał! Olaboga! Straszne! Ty pewnie już się zesrałaś z wrażenia :D

Gość gość
Tak sie konczy siedzenie w domu z dzieckiem, i zamykanie sie na swiat. Bezdennie nudne, smutne zycie, gdzie zalosna hostoryjka z hamburgerem wydaje ci sie tak zabawna ze dzielisz sie z nia w internecie. Pewnie nikt z twoich znajomych nie chce cie widziec i sluchac tego pierdolenia, bo to jest w chuj nudne i zalosne. Tez mialam kiedys taka kolezanke, co mi opowiadala ze szczegolami co jej dziecko dzis jadko, i cytuje "zjadl 3 paluszki rybne, ale tylko srodek, bo panierke zostawil" co mnie to kurwa obchodzi????!

Gość gość
Wlazłam i myślałam że się po śmieje a tu tylko jeden wpis śmieszny:(

Gość gość
To są te uroki?Że dzieci wpierdzieliły matce hamburgera z mikrofali(bardzo zdrowe swoją drogą).No uśmiałam się do łez.

Gość gość
O boze a wy jestescie wredne... czepiacie się szczegółów masakra :/ broniłam bezdzietne ale wy jestescie stuknięte i pełne jadu o.O

Gość gość
Haha a skąd wiesz ze my bezdzietne jestesmy?ja mam dwójkę dzieciaków, ale nie mam pieluchowego zapalenia mózgu i nie zachwycam się tym że mi dziecko hamburgera zjadło,jak się wybrudzą to chodzą myć ręcę a nie odstawiają cyrków jak dziecko pani od księdza

Gość gość
Fakt,wredne jesteśmy że krytykujemy.Ale jak mamusia nauczy dziecko że jak dotknie czegoś brudnego to ma się łapac za nos i mówić fuf fuj a potem myju myju,i dopiero idzie myc łapy to taaakie słodkie jest i urocze.Jak kiedyś wysparuje łapska gównem i będzie się tymi osranymi łapami za twarz łapał na spacerze to będzie dopiero karuzela śmiechu dla mamusi;D

Gość gość
dziś O boze a wy jestescie wredne... czepiacie się szczegółów masakra :/ broniłam bezdzietne ale wy jestescie stuknięte i pełne jadu o.O x Dlaczego z góry zakładasz że osoby które nie bawią te żałosne historyjki są bezdzietne?Uważasz że każda kobieta która urodzi dostaje pieluchowego zapalenia mózgu i rozpływa się nad tym jak jej dziecko pierdnie? Zaskoczę cię-na świecie są również normalne matki.