Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uroki bycia mamą. Zabawne sytuacje.

Polecane posty

Gość gość
To ja od tego ksiedza. Oj tak tak juz na msze ze wstydu nie pojde. . a dziecko faktycznie juz ma poltora roku to juz powinno rozumiec ze tak nie wolno powinien oficjalnie ksiedza przeprosic i zalowac za swoj czyn hahaha a tak swoja droga to to gosciu jestes wogole matka? Bo mi sie zdaje ze o dzieciach wiesz tyle co nic

Gość gość
Mogło być milo i sympatycznie. A wyszło jak zwykle... Zmykam do mojej patologii :) swoja droga to mój pierwszy raz wiec czuje sie wyróżniona ;) dobranoc

Gość gość
o ksiedzu ok

Gość gość
Autorka leje ze śmiechu, że ktoś jej odpisuje i przeżywa, że to wcale nie było smieszne

Gość gość
To o ksiedzu bylo fajne;)

Gość gość
Moj 5 latek oznajmil ze chce miec 100 dzieci. Ja na to najpierw znajdziesz zone a pozniej bedziecie miec dzieci. On nue chce zony a ja to jak bedziesz miec dzieci? Mamusiu bede nisil je w brzuszku a jak sie urodza to je Ci przyprowadze i bedziesz je karmic bo ty masz piersi i mleczko a ja nie ;)

Gość gość
Mój 5 latek ostatnio do mnie z pełną powaga"mamo wiesz, jestem zakochany w Weronice (przyjaciółce z ktora znaja sie od niemowlaka). Smiesznie to zabrzmialo z ust takiego dzieciaka;)

Gość gość
Moj 2.5latek wali mnie po lbie jak mu spiewam :))

Gość gość
mój ma 3,5 roku, szlismy ostatnio ulica i pani prawie weszła kierowcy pod koła, pan krzyczał jak idziesz stara krowo oczu nie masz, poszlismy do tesciowej i syn jej to opowiada i nagle mówi to -------babciu to było o tobie bo dziadek ciągle mówi że nie masz oczu [[babcia nie moze nic przeczytac a nie chce nosic okularów]] tylko nie wiedziałem że jestes starą krową bo babciu uważaj bo stare krowy sa bardzo niebezpieczne i babciu zmień sie nie bądz juz starą krową bo nie lubię jak jesteś starą krowa,,, chciało mi sie śmiac ale zanim zdażyłam zareagować to syn wyrzucił te słowa z siebie z szybkoscią karabinu maszynowego ---- moze to nie było śmieszna ale dla mnie tak bo tesciowa tak właśnie sie zachowuje jak stara świeta krowa ktora myśli ze wszystko sie jej nalezy ale przy dziecku nigdy jej tak nie nazywałam

Gość gość
Moja prawie 4 latka pyta się: mamo, a jak będę taka duża jak ty, będę miała 100 lat, to dalej będę twoją córeczką?

Gość gość
Trzyletnie dziecko z matka razem w lazience. Przeciez to czysta patologia x No tak, przecież 3latek jeszcze w pampersy wali i ma traumę na widok muszli klozetowej. Absolutnie przy dziecku nie sikać do ubikacji.

Gość gość
Moj 3 latek nie pozwala mi spiewac ,bo pozniej jego uszy nic nie moga uszlyszec ,bo ogluchly:)

Gość gość
Gdy mój synek był jeszcze niemowlakiem jak go kompalam była obok też moja bratanica 6 lat przygląda się przygląda i w pewnym momencie mówi :ciocia a co on ma tu za drzewko ??na siusiaka :)

Gość gość
Trzeba się cieszyć z uroków macierzyńskich ,każda sytuacja opisywana przez nas jest ciekawa ,a jak większości się nie podoba to poco komentować ??większość z was widzę że zanudza w domu i nie umie się cieszyć z drobnych rzeczy

Gość gość
Ja mam 15 msc corcie i jest wiele zabawnych sytuacji. Coś nie może więc chowa się po kątach i psoci. I tylko zerka czy jej nie widać a jest cała na widoku. Mamy z nią ubaw w domu. Mój brat ma 6 letniego syna z nim to jest zabawa. Młody ma teksty. Jak miał może około 3 lata i moja mama się nim opiekowała to kiedy siusiał do ubikacji powiedział do babci " ale mam wielkie jaja". Teraz chodzi do logopedy. I też logopedka pokazała mu jakieś obrazki i na obrazku była starsza kobieta i pyta się bratanka jak się nazywa taka pani , a on na to baba, a ona mówi ,a inaczej i on stara baba.... A chodziło jej o starszą panią hehe śmiechu z nim mają. Jest wiele takich sytuacji, że pękamy ze śmiechu.

Gość dzizas
wczoraj siedzialem w McDonaldzie obok byla imprezka urodzinowa jednej solenizantki babka przyniosla torcicha z 6 swieczkami i zaczela sie najwazniejsza chwila zdmuchiwania... . Mala na siedzaco nie dala wszystkich swieczek zdmuchnac wiec wstala i kolanami uwiesila sie na krzeselku poczym krzeslosie przechylilo a ona bum prosto w tort hehehhh :-D :-D :-D.

Gość megama
Moja 8 letnia cora dostala nowy rower na swoje urodziny pewnego dnia po deszczu uparla sie na jazde testowa caly czas za nia biegalam zeby zapobiec wywrotce i tak chwila nieuwagi skonczyla sie wyrznieciem do klauzy :-D.

Gość gość
Mnie przerażają obiady które autorka serwuje dzieciom-nuggetsy,uszka z torebki,hamburgery z mikrofali?Mnie to wcale a wcale nie śmieszy...i nie jestem żadną kwoką ani ''matką polką'',ale autorka najwyrazniej jest śmierdzącym leniem:(

Gość gość
2018.01.02 Jak zwykle zleciały się tępe klempy i zaczęly odwalac swoją chamówę. x Gdzie widziałaś jakąś chamówę?Ja widziałam kobiety które słusznie cię skrytykowały

Gość gość
2018.01.02 Mój 3 letni syn, jest bardzo dociekliwy. Zdarzało mu sie wejść do toalety podczas, gdy ja tam byłam za potrzeba. Pewnego razu jak sie kapal z bratem i tata mówi poważnym głosem. Tata ja mam siusiaka, ty masz siusiaka, Pawelek ma siusiaka.... A mama ma tylko pupe. x Twój mąż i dwójka synów kąpią się w jednej wannie?! Jprd,nie wierze...

Gość gość
Hahaha boziu jakie śmieszne historie,zatrzymajcię tę karuzelę śmiechu:/

Gość gość
Wyciagnijcie te kije z tylkow, mial byc temat na luzie a wyszlo ... jak zwykle na Kafecie :O

Gość gość
Dlaczego jeśli ktoś coś skrytykuje od razu zarzucacie chamstwo i buractwo? Wszyscy mają tańczyć jak wam zagracie? Gdyby te historyjki były naprawde zabawne i z polotem można by było się pośmiać, ale tutaj nic takirgo nie miało miejsca. Czytając to czułam tylko zażenowanie pewnie jak reszta kafeterianek a nie cierpię tego uczucia bo wtedy jest mi wstyd też za autora "żartu". Wy tego nie czujecie? Nie macie takirgo wrodzonego "wstydu" przy popełnieniu gafy? Nie umiecie przyjąć krytki czy uwagi? Dla własnego dobra nie opowiadajcie tych historyjek koleżankom bo jeszcze zapomną się zaśmiać i będzie lipa. To życzliwa rada :)

Gość gość
Powiedzcie,jak facet i dwóch dzieciaków zmieści się w jednej wannie?Jak w ogóle można się kąpac z dzieckiem,z dwójką to już w ogóle...porażka

Gość gość
2018.01.02 Mój 3 letni syn, jest bardzo dociekliwy. Zdarzało mu sie wejść do toalety podczas, gdy ja tam byłam za potrzeba. Pewnego razu jak sie kapal z bratem i tata mówi poważnym głosem. Tata ja mam siusiaka, ty masz siusiaka, Pawelek ma siusiaka.... A mama ma tylko pupe. x Twój mąż i dwójka synów kąpią się w jednej wannie?! Jprd,nie wierze... x Twój syn ogląda ci waginę jak srasz czy sikasz,a twój chłop kąpie się w wannie z dwójką synów?Patologia ostro,sprawa dla mopsu czy huj wie kogo,masakra

Gość gość
Myślałam, że będą tu serio śmieszne historyjki. Jeśli to są najzabawniejsze historyki z waszego życia albo najlepsze teksty waszych dzieci, to współczuję. Ktoś wam tu dobrze napisał, żebyście tego nikomu nie opowiadały tego, bo to jest żenada a nie zabawna sytuacja. A największa żenadą jest to że was to bawi, hormony wam serio w ciąży mózgi wypalają.

Gość gość
dziś Powiedzcie,jak facet i dwóch dzieciaków zmieści się w jednej wannie?Jak w ogóle można się kąpac z dzieckiem,z dwójką to już w ogóle...porażka x Też nie wierze,obrzydliwość...i ona się jeszcze cieszy z tego że syn widział jej krocze...ale jak właśnie trójka osób się pomiesci w jednej wannie?na stojąco się kąpią...nam się nie przelewa ale żeby kąpać się we trójke,aż nie wierzę...

Gość gość
bardzo higienicznie w dodatku, trzy osoby w jednej wodzie. Może mamusia korzysta przed albo po, gdyby była większa wanna to pewnie skorzystali by w 4.

Gość gość
Autorko wspaniałe dania jadacie-nuggetsy,hamburgery z mikrofali,gotowe uszka...rozumiem że nie pracujesz,bo kiedy miałabyś czas robić tak wyszukane potrawy?A na poważnie,i ja i mąż pracujemy,mamy blizniaki,a nie przypominam sobie kiedy na obiad był ostatnio tego typu ''rarytas''.Samemu można jeść co się chce,ale żeby tak żywić dzieci...ech szkoda słów.Rzeczywiście bardzo,bardzo śmieszne(żart).

Gość gość
dziś 2018.01.02 Mój 3 letni syn, jest bardzo dociekliwy. Zdarzało mu sie wejść do toalety podczas, gdy ja tam byłam za potrzeba. Pewnego razu jak sie kapal z bratem i tata mówi poważnym głosem. Tata ja mam siusiaka, ty masz siusiaka, Pawelek ma siusiaka.... A mama ma tylko pupe. x Twój mąż i dwójka synów kąpią się w jednej wannie?! Jprd,nie wierze... x Twój syn ogląda ci waginę jak srasz czy sikasz,a twój chłop kąpie się w wannie z dwójką synów?Patologia ostro,sprawa dla mopsu czy ch*j wie kogo,masakra x To już w ogóle hot sezonu...niedobrze mi się robi na samą myśl:(Ale jak to jest w ogóle technicznie możliwe?U mnie za dzieciaka było naprawdę biednie,nie było 500 plusów i innych,ale takie cuda jakoś się nie działy