Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w milosc po 30stce

Polecane posty

Gość gość
Chłopcze, sprawdź najpierw co to jest logika. To po pierwsze. Po drugie pewnie nie wiesz co to jest licentia poetica. Po trzecie - pary młody desperat i stara baba istnieją, ale bajkopisarki tutaj sugerują, że to zjawisko powszechne. Co je tylko ponownie ośmiesza.

Gość gość
Nikt nie kwestionuje tego, ze najczestszymi parami sa starszy facet, mlodsza kobieta, gdzies ty to wyczytal? Oczywiscie, ze na odwrot jest rzadziej, ale jest i temu nie zapobiegniesz. Po drugie, ty sie posuwasz jeszcze dalej bo obrazasz kobiety ktore ukonczyly ktorys tam z kolei wiek, badz odbierasz im wdzieku. Rozczaruje cie, ale nawet starsze (pewnie dla ciebie juz rozsypujace sie ze zgrzytem) maja swoj urok i moga byc czarujace. Ty rzecz jasna bedziesz wiecznie mlody? Heros o atletycznej figurze, ktorej nie ruszy uplywajacy nam wszystkim czas, naprawde zenujace.

Gość gość
Sprawdź, jedna bajkopisarka napisała, że stare baby mają rzekomo OGROMNE powodzenie u dwudziestolatków. Co do reszty, to niech każdy zostanie przy swoim, bo to jałowa dyskusja.

Gość gość
Nikt nie pisze o starych babach tylko po 30 tace. Jeśli 29-latka to wg ciebie mlodziutka dzieweczka, a 31-latka staruszka to nie wiem co masz we łbie.

Gość Gouken
Kobieta nie kocha mężczyzny, co najwyżej li tylko utylitarnie jak samochód albo inną rzecz. Nie należy wierzyć tej zdradliwej płci.

Gość gość
Nikt nie pisze o starych babach tylko po 30 tace. Jeśli 29-latka to wg ciebie mlodziutka dzieweczka, a 31-latka staruszka to nie wiem co masz we łbie. x Gdzie to wyczytałeś-wyczytałaś? Sprawdź najpierw co ty masz we łbie.

Gość gość
No ale nie pisala przeciez o wszystkich, to jest niemozliwe i sam o tym dobrze wiesz. Tez zastanawiam sie nad tym,skad sie wziela ta magiczna liczba 30stu lat. Bo to, ze cialo nie mlodnieje juz po 25, to jasne, ale to jest biologiczna regulka. Jednej flaczeje cialo w wieku 27 lat, drugiej w wieku 40 lat, ludzie to zalezy od mnostwa czynnikow, genow, stylu zycia, aktywnosci, diety... jak mozna tak generalizowac :O to w takim razie faceci powinni lysiec po 40, a tymczasem widuje sie lysiejacych 30 latkow i facetow po 40 z bujna fryzura naturalna, zrozumcie to :O

Gość gość
Trzeba umieć się pogodzić ze swoim wiekiem, tym, że nie jest się już młodą dziewczyną z ładnym, jędrnym ciałem. Kobieta po trzydziestce może być atrakcyjna, ale już, hm, na swój sposób. Nie będzie już tą wiotką dwudziestolatką, to chyba oczywiste. Ale wiele kobiet nie potrafi się pogodzić z pewnymi rzeczami, złości się, reaguje agresją itd. Już nie mówiąc o tych bajeczkach, że lecą na nie studenci. Po co takie głupoty wypisywać.

Gość gość
Temat jest o miłości a nie o tym czy kobieta się starzeje czy nie. Każda kobieta sie starzeje i o tym wie, naprawdę nie potrzeba trola byśmy o tym wiedziały. Dodatkowo nawet trole sie starzeją.Wszyscy sie starzeją. Jeszcze masz dla nas jakieś newsy?

Gość Teppic    No1
Wszystko zależy od tego, na co sobie pozwolisz. Ja tam zakochuję się co jakiś czas i przynajmniej kilka osób jest dla mnie na tyle ważnych, by za nie przyjąć kulkę. Obecnie jedna z tych osób jest ode mnie 8 lat młodsza, druga 7 lat, trzecia 4 lata, czwarta jest w moim wieku. Z dwiema łączą bądź łączyły mnie do niedawna stosunki intymne, ale jak widać nie są do tego niezbędne. Tylko jedna z tych osób jest mężczyzną i wcale nie jest najstarszą z nich. Wierzę w miłość niezależnie od metryki i ludzkiego na jej temat infantylnego zdania, a w odniesieniu tylko do tego, co się liczy tu dla mnie naprawdę - uczucia dwóch osób.

Gość gość
Wśród dziewczyn, które kiedyś mi się podobały, a teraz mają 30+ żadna już mnie się nie podoba. Jak zobaczyłem po latach to jedyne co mi po głowie chodziło jak kobiety szybko się starzeją i cieszyłem się, że nie jestem z żadną z nich teraz. Teraz to nawet na jedną noc musiał się poważnie zastanowić bo za bardzo ochoty bym nie miał z żadną z nich. Jak już mi się zdarza zauroczyć to tylko w młodych dziewczynach. Jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się, aby spodobała mi się kobieta po 30. Po prostu nie podoba mi się i wogóle nie pociąga mnie wygląd dojrzałej (czytaj starzejącej) się kobiety Musiałbym się zmusić, a przez zmuszenie do zakochania nie dojdzie. Po moich znajomych po 30 też nie widzę zainteresowania ich 30 letnimi żonami. Jak tylko jest weekend to chcą się wyrwać z domu beż żony.

Gość gość
Gosciu z 18:13, ja jestem w wieku 20-25 lat i tez bym na Ciebie nie spojrzala, musialabym byc strasznie zdesperowana, zeby takim podstarzalym facetem sie zainteresowac. Ty to sie zachowujesz bardzo szlachetnie i niesamowicie mesko (sarkazm), kiedy wyglad byl, to sie interesowales, kiedy nie ma, to teraz patrzysz na mlodki. Ale wiek dziala na Twoja niekorzysc w bardzo duzym stopniu. Uwierz, ze kobiety tez tak samo mysla i na coraz starszego faceta patrza z obrzydzeniem, bo cialo juz nie to. To, ze zaczyna dzialac kryzys wieku sredniego, nie znaczy, ze przyciagniesz jakkolwiek mlodsze dziewczyny. Jak bedziesz po czterdziestce, tylko materialistki beda chcialy z toba krecic, bo cialo takiego faceta jest sflaczale a on sam juz bezuzyteczny, "czesto sie psuje" i wtedy trzeba sie rozgladac za mlodszym modelem, sprawnym fizycznie i jedrnym, no gora ma miec 30, powyzej juz to nie jest to :) :) najlepsze lata dla faceta to 18-29, wyzej to juz zaczynaja sie zmarszczki, siwe wlosy, lysienie plackowate i piwny brzuch, a takze ogolne problemy sprawnosciowe, nawet sobie tego wole nie wyobrazac, bo to odrazajace.

Gość gość
Poza tym, jak facet po 30 sie rozglada za kobietami/dziewczynami to jest z nim cos mocno nie tak, to piotrus pan, infantylny, ktorego zadna inteligentna nie chciala i musi sie rozgladac za glupiutkimi nastolatkami, zeby nadazyc jako tako za ich intelektem. Im jedynie dorownuje. Takze trzeba sie takich chlopow wystrzegac, bo maja na pewno powazny defekt, albo fizyczny albo psychiczny, albo jeden i drugi. Taki facet juz musi byc ustatkowany, jesli nie jest, to juz stary kawaler ktorym nie warto sobie tylka zawracac. Zadna z nim nie wytrzymala, kazda madra kopnela w tylek bo zobaczyla, z kim ma do czynienia. W ogole faceta cialo po 30 sie staje prawie ze zabytkiem, starym, sflaczalym i pomarszczonym, a to dlatego, ze nic im sie nie chce, jedynie siedziec przed telewizorem z piwskiem i pilotem w reku, a takze z brzuchem polozonym na stoliku przy telewizorze.

Gość gość
dziś Wróciła sfrustrowana stara baba. Fajny zmyślony wiek 20-25 :) W swoim urojony świecie rodziłaś się przez 5 lat he he ?

Gość gość
Tylko, ze ja napisalam prawde, nie wierz, jak nie chcesz, ja nie mam powodu klamac :) owszem, tacy starzy faceci lataja za nami, mlodszymi, tu co oni pisza, to wszystko prawda, tyle, ze my mamy ich gdzies :D tzn oni chcieliby tam byc, ale nie w takim znaczeniu, raczej innym... ;)ale kazda dziewczyna wie, ze cialo czlowieka po 25 roku zycia sie starzeje, co faceta nie omija, a rzuca sie dosc mocno w oczy... tylko ze kobiety temu zapobiegaja, wklepuja kremy czy peelinguja cialo, dzieki czemu ciesza sie fajnym cialkiem, a faceci myja tylko mydlem i mysla, ze to wystarczy :D niestety mialam te nieprzyjemnosc, kiedy startowali do mnie starsi faceci, 32 i 34 letni... kurde, to byl jakis koszmar.. :O niby zadbani, lubili aktywnosc fizyczna, jednak zmarchy i pojedyncze siwe wlosy tak sie rzucaly w oczy, ze nie mozna bylo tego kontynuowac... zreszta to glupota totalna, zeby mloda jedrna dziewczyna sie zadawala z takim starym dziadem, ktoremu juz stawy zaczynaja strzykac, a roznica wieku byla szalenie widoczna, wstyd mi bylo nawet sie z takim pokazywac, bo otoczenie mialoby ubaw, a ja nie chcialam stac sie posmiewiskiem. Jeszcze raz podkreslam - widac, ze kiedys byli przystojni, ale czego mozna oczekiwac od tak mocno posunietego w czasie goscia? Jeszcze 5,10 lat i ten wyglad bylby juz niewybaczalny. Wiedzialam doskonale, ze moglabym spotykac sie z duzo mlodszym, aktywniejszym pod wszystkimi wzgledami, gladkim na twarzy :P a nie takim nier***awym, juz zaczynajacym sie marszczyc jak skorka pomaranczy... to sa desperaci i niestety ale obaj nie dawali dlugo za wygrana, a kiedy przekonali sie, ze nie maja szans to diametralnie zmienili swoj stosunek, moze andropauza ich lapala, albo zolc i desperacja sie wylala, nie przebierali w slowach, taki wiek :P lapia sie, czego popadnie. Takze dziewczyny dwa razy sie zastanowcie. Jesli jestescie mlode i mozecie miec 22, czy 25 latka to sie nawet nie zastanawiajcie! Wiejcie od tych zdziadzialych po 30, bo szkoda marnowac czasu, wybierzcie mlodosc!:) na takich jeszcze bedziecie mialy czas, no trudno i darmo...

Gość gość
Wpadlam tu tylko na moment, by wyrazic swoje zdanie, nie wiem, o czym piszesz, o jakiej babie, czy to w ogole do mnie bylo...Ja jestem tutaj pierwszy i ostatni raz, nie bede tracic czasu bo ja sie ze starymi facetami po 30 nie zadaje. Wieku ci nie podam na publicznym forum mojego, chyba sie na rozumy z kims pozamieniales. Jesli bedziesz sie gosciu produkowal, to na darmo, ja stad zmykam, do rowiesnikow :D Na koniec powiem-przestance stare chlopy miec taka obsesje na naszym punkcie, mam tu na mysli te mlodsze... ciagle o nas piszecie, a prawda jest taka, ze powaznie traktuja was tylko rowiesniczki, lub stare, mlodsze sie wami bawia co najwyzej :D rzeczywistosc jest, jaka jest, nie podobacie sie nam bo my chcemy korzystac z mlodosci, swiezosci, a nie jakichs zalosnych flakow zamiast konczyn i zmarszczek... nie kazda mlodka za starym poleci, zapamietaj.

Gość gość
Idź stara babo spać bo chyba ten krem co sobie wklepujesz przesiąkł w twoją komore próźniową i spowodował trwałe szkody :)

Gość gość
Jescze gadacie z tym oszolomem ? :D :D

Gość gość
Dlugo nie wytrzymalas. To teraz z twoja rozdwojona jaźnią kim teraz będziesz i ile lat będziesz mieć? Nawet nie sądzilem, ze stare baby sa tak zabawne jak je zolc zalewa

Gość Carycka
Ja ostatnio poznaje, dychawe mlodszych. Takze p.o. 30stce ciezko poznac kogos wolnego

Gość gość
Spoko, dołączyła kolejna bajkopisarka to umili towarzystwo tej z rozwdojoną jaźnią. Bawcie się dobrze, ja spadam na film.

Gość gość
Facet po trzydziestce, jak fajny, spokojnie może mieć dwudziestki, same się pchają. Kobieta po trzydziestce nie ma większych szans na młodszego, chyba że desperata. Tak to już na tym świecie jest, że faceci cenią w kobietach młodość, jędrność i witalność, a kobiety w facetach dojrzałość i status.

Gość gość
W takim razie bardzo się cieszę, że nie trafiłam na tego faceta, na którego najbardziej prawdopodobnym jest trafić, to znaczy na gościa, ceniącego młodość i jędrność (bo witalność można mieć w każdym wieku) kosztem wszelkich innych wartości, takich, jak inteligencja, uczciwość, zaradność, dojrzałość emocjonalna itd

Gość gość
Te "wszelkie inne wartości" posiada także wiele młodych kobiet, bezsensowne rozgraniczanie.

Gość gość
Młode kobiety często mają więcej oleju w głowie i szacunku do siebie, niż niektore infantylne stare wywłoki z cholera wie jakim przebiegiem.