Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to ma byc ??? Poradzicie mi coś

Polecane posty

Gość gość
zła na mnie że nie chcę z nią bo być bo dziecko...' i ze to stereotypy...

Gość gość
Daj sobie spokój z lampucerą, niech szuka nadal głupszego od siebie :-)

Gość gość
mysle czy ją nie zablokować

Gość gość
Ona jest jakąś desperatką ja rozumiem zakochać się ale żeby w młodszym, i do tego miec potem do niego problem bo się zauroczyła.. dziecinnada

Gość gość
oboje jacys niedojrzali

Gość gość
Ale w czym Ty widzisz problem? Napisałeś przecież wyraźnie "UMÓWIŁEM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ". Spotkałeś się z nią RAZ i na pierwszym spotkaniu powiedziała, że ma dziecko. A kiedy miała powiedzieć? Wsciekasz się jak dziecko bo coś poszło nie po Twojej myśli i tyle. Czego się spodziewałeś? Że ludzie nie mają problemów i sekretów? Ta ma dziecko, kolejna może mieć długi czy nieciekawą historię chorób w rodzinie.

Gość gość
BARDZO zależy Ci na tym aby ktoś pisał jaka ona jest zła i niedobra. Gdyby to zatajała przez dłuższy czas to ok, źle robi ale to z tego co rozumiem,początek znajomości, nie Jesteście nawet parą ...więc wyluzuj koleś. Nie pasuje Ci to zerwij kontakt i tyle. Jej zachowanie też jest dziwne, po rozwodzie, mając dziecko, uczepiła się gówniarza bez stałej pracy...o ile to, że ona robi Ci wyrzuty i uczepiła Ciebie nie jest tylko Twoja wyobraźnia. ;-)

Gość gość
Nie doczytałam; jak długo znaliście się, nim się spotkaliście? Kilka tygodni, miesięcy? Żadna kobieta zapraszana na randkę/ kawę po 1 dniu znajomości nie powie; ok,. ale ja mam: dziecko, rozstępy, bliznę po cesarce itd.- to przykład. Po kilku tygodniach. m-cach już powie; ok, ale jestem po przejściach i mam dziecko, ale to nie wirtualnie napisze, tylko w realu raczej, by zobaczyć reakcję. Więc jak było dziecino?

Gość gość
Autor się wściekł,bo już witał się z gąską ha,ha. Trochę starsza, pewnie niebrzydką,z dobra praca,mogła go utrzymywać. A tu zonk ha,ha i plany runęły.

Gość gość
gość dziś Ale w czym Ty widzisz problem? Napisałeś przecież wyraźnie "UMÓWIŁEM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ". Spotkałeś się z nią RAZ i na pierwszym spotkaniu powiedziała, że ma dziecko x Otóż nie nie spotkałem się z nia, byłem jedynie umówiony,

Gość gość
Szczerze powiedziawszy to mam ją gdzieś. Na nic nie liczyłem. Napewno nie na dziecko.