Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj mąż to leń i egoista mam dosc

Polecane posty

Gość gość
A ja reraz leze sobie z dzieckiem a maz gotuje strogonowa ;)

Gość gość
Wspolczesny facet to egoista zone wygoni do roboty, i tal kobieta zasuwa na dwoch etatach A on po pracy tv net i piwko Ustawili sie faceci

Gość gość
Mój mąż też mało pomaga w domu gdyż ma swój warsztat samochodowy w którym pracuje od 8-19 stej. Ja zajmuje się domem papierami z warsztatu itp....w sumie nie narzekam umiem zorganizować sobie pracę mam czas dla dzieci i siebie ,ale......Ostatnio mąż miał zabieg wrócił z szpitala i lajcik leży przed tv bo boli schylic się ciężko. ....i tak sobie myślę też miałam dwa razy cc i musiałam wszystko przy dzieciach robić prac gotować nie miałam szans na to by leżeć przez pół dnia.... Niestety ale zgadzam się ze kobiety same są temu winne , w myśl piosenki kto się ceni ten się leni. ....

Gość gość
Mój facet nie pomaga w domu jak niektórzy wasi i jak mało kumate dzieci. On ma obowiązki domowe, jak dojrzały mężczyzna który chce budować zdrowe relacje i nie zależy mu na zamęczenie partnerki. Ja osobiście nienawidzę gotować, sprzątać, bo mam dusze artystyczna. Nudzi mnie to śmiertelnie. Ale jak się nie ma procy domowej trzeba i gotować, i sprzatac. No wiec gotuje mój facet a sprzątam ja.

Gość gość
Chlop ma miec obowiązki a nie moc pomagac. Pomagac to mozna mamie dziecku w lekcjach czy tesciowej. Co to za maż ktory sam odpoczywa po pracy a żona zapiernicza po pracy i pada ze zmeczenis. Niesty taki to z prwnoscia nie kocha.