Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za tancerkami z utworu,, Małe szczęście ,,

Polecane posty

Gość gość
00:12 Mówiłem, że jestem taki inny. Nie mówiłem, że jestem w życiu zwinny,ale się chwilę. Nie poznaje siebie, chyba ze względu na Ciebie.

Gość gość
00:19 Poznasz mnie po tytule., Tancerka z Małe szczęście., Jesteś moją duszą bratnią, a więc moje myśli są Twoimi i Twoje trsfushaydi mnie.

Gość gość
00.16 męka prawda?Chcę do Ciebie! Niech się wali i pali cały świat nie interesuje mnie to,tylko Ty się liczysz.Nigdy nie mieliśmy siebie..Nieskazitelni,niewinni ,czyści i nadzy w głębi swoich oczu,ufni jak dzieci tak bardzo do siebie podobni..kręci mnie Twój intelekt i zadziorny charakterek oraz natura buntownika taka przekora kochana.;-)zaimponowałeś mi w tym tańcu..

Gość gość
Moje Serce pełne ciepła jest Twoje. Może któregoś dnia będziemy fizycznie oboje. Kocham

Gość gość
00:26 Przytuleni snem rozkoszy Twojej w ciepłe dłoni mojej. A wietrzyk morza omywa nam czoło i wszędzie tam gdzie mokro i goło. Buziaki

Gość gość
Czuję że tak będzie,musimy w to wierzyć oboje.Kiedyś tam..jak raz jedyny byłam szybciej niż Ty i kiedy już zobaczyłam że nadjeżdżasz takim śmiesznym autem innym niż zazwyczaj,poczułam pewność i przeświadczenie ze kiedyś będziesz moim mężem,nie pytaj mnie skąd to wiem bo to przyszło nagle znikąd ,po prostu to nagle poczułam,jak myśl z Nieba,

Gość gość
00 23 co znaczy przedostanie słowo?

Gość gość
Czy masz pojęcie jak bardzo Ciebie potrzebuje? Czy masz pojęcie, jak bardzo moje serce się raduje.?Czy masz pojęcie, że moj sen miłość buduje? Czy masz pojęcie...

Gość gość
00:40 Pomyłkowo wpisane. Powinno być - Twoje moim.

Gość gość
00:36 Moje myśli są tak blisko Ciebie , że czytasz je bez problemu. Śmieszny samochód owszem mam. Rozumiem Ciebie, rozumiesz mnie. To piękne uczucie. Czy to możliwe?

Gość gość
Nie jesteś inny ,Jesteś taki jak ja ..zawsze Cie rozpoznaję W myślach wtulam się w Ciebie i odpływam w błogi sen.Buziaki

Gość gość
00:36 To wyznanie Twoje poruszyło mnie głęboko.

Gość gość
00:47 Kiedy podamy sobie ręce i spojrzymy sobie w oczy?

Gość gość
Nikt bardziej niż Ty mnie nie rozumie.rozumiesz mnie bez słów ,czytasz w moich myślach a ja w Twoich ,do dziś nie dowierzam w istotę tego piękna,jak to możliwe? to jest tak silne i jednocześnie tak delikatne ze mam ciarki jak o tym myślę..chyba właśnie przed sekunda dotknąłeś mnie swoimi myślami,przyjemne uczucie..jesteśmy tak blisko siebie mimo ze tak daleko,jak to możliwe?

Gość gość
Nie masz śmiesznego samochodu ,tylko tamten był taki inny w ciapy ,szary ominiowany i tak nisko w nim prowadziłeś,miałam na sobie brązowy sweterek i kucałam..a potem wstałam,Ty zawsze już byłeś a ten jeden raz to ja czekałam ..

Gość gość
Centrum widzę w oczach twoich . Rzucę w otchłań swoje sprawy by objąć Ciebie w ramionach moich.

Gość gość
00:55 Miłość prawdziwa sięga głęboko umysły, porusza ciało i wyczula do granic możliwości zmysły. Koronacja większą im większe uczucie przenikania wartości aż ujrzymy iskry miłości . (Ja to czuję)

Gość gość
Buziaki i i nie pytam czy mogę, czy czujesz , ponieważ nie ****ardzo potrzebujesz.

Gość gość
1.00 Kocham ten Twój świat...w Twoich oczach widzę sens istnienia..widzę w nich siebie,dzięki Tobie jestem inna ,jestem sobą .nie muszę grać,udawać..Ty i tak zawsze wszystko wiesz,tak bezbłędnie ukazujesz mi moje wady a ja poprawiam je w pokorze bo robisz to w tak delikatny sposób że..każde Twoje słowo jest dla mnie wyzwaniem i motywacją.

Gość gość
01:10 Masz piękne oczy, talent uroczy. Mój gust emocji twojej.

Gość gość
1.08 więc czujesz jak ja...powiedz czy to możliwe że w innym życiu byliśmy razem?,czy wierzysz w to?

Gość gość
Widzę płomienie w twoich oczach. Kontrasty piękne na brzegi zboczach szaleją po nocach.

Gość gość
przy Tobie tracę rachubę czasu,jesteś i tylko to się liczy.. wszystko w Tobie kocham ,nawet kiedy się fochasz jak obrażony niedźwiadek;-)Wtedy kiedy mnie raz jedyny okrzyczałeś pamiętasz?wcale nie byłeś groźny,nigdy się Ciebie nie bałam ,raczej bałam się tych wszech ogarniających mnie uczuć..ich mocy ich siły..wolałam uciec niż stracić nad sobą kontrolę,tak na mnie działasz,nie było lekko trzymać twarzy pokerzystki..

Gość gość
powiedz co w tym wyznaniu tak bardzo Cie poruszyło?

Gość gość
1:22 Prawdą jest to, że piszemy do siebie Wyznanie wielkiej czułości, sięgające promyka miłości. Przepraszam bo widzę błyski w twoich oczach, przepraszam dając kwiaty rozkoszy w dotyku ciemnych nocach. Wszystko możliwe dzięki tej prawdzie znanej nam obojgu.

Gość gość
1:34 Jesteś w szoku. Przepraszam

Gość gość
Ja w szoku? Za co Przepraszasz? Piszę jak czuję ,piszę co czułam wtedy.Jakim szoku.?

Gość gość
1:18 Twoje błędy są dla mnie światłem miłości w tunelu ciemnym gdzie gasi zawiść czyjaś z zazdrości. Otwiera moje oczy szeroko bym mógł odróżnić fałsz od prawdy

Gość gość
pamiętam jak stałam na przystanku ,a Ty w cabrio...spojrzałeś na mnie wyjeżdżając z parkingu...wiem ze chciałeś wtedy sprawdzić czy ja to ja;-)to było zabawne.szkoda ze odjechałeś