Gość gość Napisano Styczeń 26, 2018 To jest podszyw ludzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2018 Chyba nie jest w końcu. Znudził się i poszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2018 Jeśli Wrozko Twój temat jest aktualny, to opisz mi. Czy jest ktoś kto za mną tęskni?? Tu 21 08 87 znasz moja sytuacje. Nie raz pisalysmy☺Ale ty zawsze mi piszesz, że nic i nic... Moze coś z dnia na dzień zmienia się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna1994 Napisano Styczeń 26, 2018 Joanna 26.11.1994 rok Miała bym konkretne pytanie prosiła bym o prawdziwą odpowiedz chciała bym wiedzieć czy poznałam w swoim życiu faceta który był lub nadal jest babiarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2018 Nie wróżę już w tym wątku, ale jeśli ktoś chce jeszcze skorzystać to zapraszam tutaj https://www.olx.pl/m/oferta/wrozba-tarot-obszernie-CID619-IDpZ63n.html?rand=76222640&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bpage%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=index Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2018 No dobrze chyba podszyw poszedł precz. X 27.12.1974 Jacek. Widze duze trudnosci. Glownie z ludzmi zaangarzowanymi w inwestycje. Moga to byc podwykonawcy, robotnicy. Musisz wszystkiego bacznie dopilnowac. X Ja nie robię błędów ortograficznych, podszywaczu :P "zaangażowanymi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2018 Cecylia20maj75 czy dostanę niwa pracę w lutym lub marcu br i jak beda wygladly finanse w tym roku dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2018 Patri 021180 czy będę miec drugie dziecko X Chłopiec bądź bliźniaki, ale powinnaś zadbać o zdrowie, bo z tym może być problem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2018 Cecylia20maj75 Tak Cecylia jest szansa na nową pracę - rycerz pucharów, , dobre wiadomości, nowe pomysły, rozwiązanie problemów. Może mówić o sprawie, która jest na pozór zakończona, lecz nagle wypływa i robi piekło. W pracy powolny postęp, nowe pomysły, inspiracją. Czas znalezienia nowej pracy - 4 mieczy, czyli 4 tygodnie, lub Maks 4 miesiące. Myślę, że końcówka lutego początek marca będzie u Ciebie przełomowy. Życzę spełnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2018 Cecylia myślę, że za 4 tygodnie jest szansa. Poza tym zapraszam tu https://www.olx.pl/m/oferta/wrozba-tarot-obszernie-CID619-IDpZ63n.html?rand=27766428&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bpage%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=index Bo tutaj już nie wróżę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2018 Cecylia wspaniała wiadomość tylko żeby udało się za marzenia nue karaja Dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2018 Cecylia wspaniała wiadomość tylko żeby udało się za marzenia nue karaja Dziękujęusmiech.gif Trzymam kciuki, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2018 Cecylia jeszcze raz dzięki oby sie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2018 27.12.1974 Jacek. Czy uda nam sie sfinalizowac inwestycje budowlana w tym roku? Tak uda Ci się nie będzie z tym żadnych problemów :) - karta Słońce. Sytuacja się rozwiąże w ciągu roku - Aś mieczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Atena 04.02.1970 On 14.02.1971 Czy będziemy razem ? 5 mieczy - mówi, że musisz trochę powalczyć o ta relacje, raczej będzie ciężko, możliwe rozczarowania (3mieczy). Najblizszy czas do 3 mięsiecy będzie przełomowy. Ogólnie karty takie sobie, ale mysle, ze relacja będzie trwała, bo pokazuje się lek przed samotnością (Pustelnik) i szansa na trwały związek w przyszłości jak najbardziej jest (kapłan). Myślę, że jest szansa na bycie razem całkiem duża :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Wrozko możesz zerknąć jeszcze Kasia 870629krzysiek79 czy dojdzie między nami do czegoś I kiedy Myślę, że nie dojdzie :( relacja wygląda na zakończona. 5pucharow+10mieczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Joanna 26.11.1994 rok Miała bym konkretne pytanie prosiła bym o prawdziwą odpowiedz chciała bym wiedzieć czy poznałam w swoim życiu faceta który był lub nadal jest babiarzem Tak Joanno poznałaś, to ktoś z kim Ci nie wyszło, w jakiś sposób uczucie nie było spełnione, dużo tu też było twoich iluzji i domysłów odnośnie tej osoby jakbyś jej za dobrze nie znała, miałaś plany i marzenia a rzeczywistosc okazała się inna - 7 pucharów. 9 monet - była to osoba bardzo atrakcyjna, ale nie dokonca potrafiąca stworzyć stały związek, taka osoba może sądzić, że go nie potrzebuje. Z ta osoba, miałaś kontakt głównie przez internet 8 mieczy - to mógł być ktoś poznany przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Paula 16.09.1990 Czy mój mąż jeszcze mnie kocha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Paula 16.09.1990 Czy mój mąż jeszcze mnie kocha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Paula zapraszam tutaj, bo już tu nie wroze https://www.olx.pl/m/oferta/wrozba-tarot-obszernie-CID619-IDpZ63n.html?rand=27766428& I podaj imię i datę urodzenia partnera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Ojej no proszę ostatnia wróżba. Irek 08.01.1992 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Paula okres nieporozumień w związku, rywalizacja, walka o partnera, możliwość bycia w związku ze względu na rozsądek, wpływ osoby trzeciej. W pytaniu o uczucia znaczy, że jego uczucia do Ciebie mogły trochę osłabnac...w przyszłości pokazuje mi się oddalenie i związek na odległość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 izolacja, ciche dni, nieporozumienia, oddalanie się partnerów od siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Podszywacz7 Napisano Styczeń 28, 2018 wczoraj Wróżko, masz mnie! Ale wtopa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna1994 Napisano Styczeń 28, 2018 Joanna 26.11.1994 rok dziękuję wróżce za odpowiedz jestem mega wdzięczna :) pytanie dotyczyło czy poznałam w swoim życiu mężczyzne który był / lub nadal jest babiarzem a zapytam inaczej czy owa osoba o mnie myśli obecnie czy jestem w myślach tej osoby czy byłam zwykłą przygodą proszę o szczerą odpowiedz z racji tego , że jestem szczerą osobą i doceniam szczerość u innych ludzi Chciała bym wiedzieć czy ta osoba ma do mnie jakieś uczucia w sensie zauroczenia , miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Nie wróżę już w tym wątku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Gdzie mozna Panią "spotkać"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Na olx sie zgłasza jak jej wróżby sie u mnie sprawdzą może się skusze na ten olx jak nie to nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach