Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Dzień jak co dzień co słychać?

Polecane posty

Gość gość
wrozbella umówisz się ze mną ? lubisz mulatów jak ja ?

Gość gość
Itaka (biuro podróży) Nowa Itaka Sp. z o.o. Forma prawna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Data założenia 1989 Państwo Polska Siedziba 45-072 Opole ul. Reymonta 39 Numer KRS 0000002269 Prezes Mariusz Jańczuk Branża biuro podróży Przychody 1 609 340 000,00 zł Kapitał zakładowy 3 315 000,00 zł Strona internetowa Itaka – największe biuro podróży w Polsce założone w 1989 r. Zajmuje się organizacją wczasów i wycieczek objazdowych do ponad 100 krajów świata. Itaka jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Główna siedziba firmy znajduje się w Opolu. Przypisy https://www.itaka.pl/o_nas/

Staram się nie patrzeć na kolor skóry, jednakże wiem, że w każdej kulturze jest zakorzeniona pewna mentalność. To zależy skąd pochodzisz.

Gość gość
Główna siedziba biura podróży Itaka jest w Opolu Wrozbella nie zadaje głupich pytań tylko się pytam czy słyszałaś o takim biurze podróży jak Itaka czy pierwszy raz o nim słyszysz? PS to największe polskie biuro podróży ps słyszałaś o nim? Czy nigdy o nim nie słyszałaś?

Gość gość
art 257 kk, Wrozbella zglaszam twój wpis na policje za sianie nienawiści do rasy i kultury!

Gość gość
i za obrazę idiotów tez :P

Gość gość
Wrozbella odczepie się jeśli odpiszesz mi na pytanie czy wcześniej niż ci napisałem słyszałaś o takim biurze podróży jak Itaka z siedzibą w Opolu? Czy nigdy?

Gość gość
Wyśle ich na pod rzeszowska wieś :)

Gość gość
Wrozbella pytam po raz ostatni czy słyszałaś wcześniej o takim biurze podróży jak Itaka czy nigdy nie słyszałaś o nim? proste pytanie a ty mi nie chcesz odpisać

Gość gość
Namysłów wiesniaku odczep sie od opola

Gość gość
Nie słyszała i pewnie nigdy nie usłyszy. Hahah

Gość gość
17:36 nie odczepie się bo Biuro Podróży Itaka ma Centrale czyli główną siedzibę w Opolu to po pierwsze a po drugie Opole to Jest moje miasto bo często w nim jestem

Gość gość
Dobra wodze, ze lubisz tylko obrazac. Czy to z pomarańczy czy z niebieskiego.

Gość Namysłów wojew opolsk
ITAKA powstała w 1989 r. i od 2009 r. zajmuje pozycję niekwestionowanego lidera branży turystycznej. Kolejne sezony ugruntowywały pozycję ITAKI, jako lidera na rynku. Sukces nie pojawił się nagle. Jest konsekwencją wielu lat pracy, stopniowego i przemyślanego rozwoju firmy. ITAKA powstała z pasji, co pozwoliło nie tylko traktować firmę, jako źródło dochodu, ale także, jako drogę do realizacji marzeń i ambicji.

Gość Namysłów wojew opolsk
Biuro jest wpisane do rejestru organizatorów i pośredników turystycznych Marszałka Województwa Opolskiego nr 015. Nowa Itaka Sp. z o.o. z siedzibą w Opolu przy ul. Reymonta 39, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym w Opolu, VIII Wydział Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000002269, NIP 754-26-86-316, REGON 532179139, Kapitał zakładowy 3 315 000,00 ZŁ w pełni opłacony. Zarząd w składzie: Mariusz Jańczuk, Leszek Szagdaj, Piotr Henicz, Michał Wróbel. Skontaktuj się z nami Infolinia 801 066 777 Dla tel. komórkowych 77 4476 777 8-22PON-PT 9-20SOB-ND Formularz kontaktowy Napisz do nas

Gość gość
wrozbella golisz cipkę ;D

Gość gość
ja dzisiaj przeczytalem 250 stron ksiazki i sie zmeczylem juz - cynik. ale chyba dalej bede czytal i ja skoncze i zaczne stephena kinga, bo nie mam nic innego do roboty, a gier online mam juz serdecznie dosyc!!!!!! slabo mi sie robi na sama mysl!!!

Gość gość
zgłosiłem cie wrozbella na policję przyjadą po ciebie i skują cię w kajdany:D 🖐️

Gość gość
Wrozbella jak sie czujesz jako ta druga? nie przeszkadza ci to, ze dla sebsastina jestes tylko zabawką?

Gość gość
Atencyjna suka znowu w swoim zywiole. Kiedy dotrze do ciebie kalziu, ze jestes posmiewiskiem tego forum?

Gość gość
Itaka – największe biuro podróży w Polsce założone w 1989 r. Zajmuje się organizacją wczasów i wycieczek objazdowych do ponad 100 krajów świata. Itaka jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Główna siedziba firmy znajduje się w Opolu.

Gość gość
Nowa Itaka Sp. z o.o. Forma prawna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Data założenia 1989 Państwo Polska Siedziba 45-072 Opole ul. Reymonta 39 Numer KRS 0000002269 Prezes Mariusz Jańczuk Branża biuro podróży Przychody 1 609 340 000,00 zł Kapitał zakładowy 3 315 000,00 zł Strona internetowa

Gość gość
Biuro jest wpisane do rejestru organizatorów i pośredników turystycznych Marszałka Województwa Opolskiego nr 015. Nowa Itaka Sp. z o.o. z siedzibą w Opolu przy ul. Reymonta 39, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym w Opolu, VIII Wydział Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000002269, NIP 754-26-86-316, REGON 532179139, Kapitał zakładowy 3 315 000,00 ZŁ w pełni opłacony. Zarząd w składzie: Mariusz Jańczuk, Leszek Szagdaj, Piotr Henicz, Michał Wróbel.

Gość gość
w Opolu jest główna siedziba biura podróży Itaka