Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość Izulek_2006
Aga ja jestem w ciąży byłam na badaniu krwi :)

Gość Malina352
Izulek gratulacje! Teraz dbaj o siebie. Powiedz czy miałaś jakieś objawy? U mnie @ spóźnia się drugi dzień i brzuch mnie w ogóle nie boli i piersi też nie. Nie wiem co o tym myśleć?

Gość Izulek_2016
Bolą mnie piersi jak na okres. Najpierw tylko sutki były bardzo wrazliwe na dotyk potem już cale. Mam wyczulony wech i teraz wszystko mi pachnie wokoło i w najważniejsze w ciągu dnia zasypiam. Ale u mnie to norma. 3 razy już byłam w ciąży zawsze jest tak samo u mnie z objawami więc od razu się domyśliłem choć wierzyć nie wierzyłam. Testy robiłam przed miesiączka 3 dni i wyszły blade kreski cienie takie. A dziś rano poszłam na beta i wyszło 3-4 tydzień ale już po zagniezdzaniu

Gość gośćmamini
Izulek Wielkie gratulacje. Wszystkiego dobrego ;)

Gość Izulek_2006
Dziękuję:) sama jeszcze nie wierze :)

Gość gość89
Hejka :) może jeszcze mnie pamiętacie :) jak wcześniej wspominałam odpuściłam zaczęłam ćwiczyć itd i przyszedł czas ze @ spóźnia się 2 dzień ( dodam że zawsze była na czas) bolą mnie piersi po bokach i czasem podbrzusze... Robiłam dzisiaj test koło 15 i nic (tak wiem robi się rano ale nie wytrzymałam haha jutro rano zrobię też). Ale teraz powiedzcie mi czy to może być ciąża? Czy jednak nie... Nie chcę znowu się nakręcac bo dopiero co mi przeszło...

Gość izulek_2006
no ja własnie miałam dość nakrecania się te testy już spać po nocach mi nie dały z tą bladą kreską. No i poszłam na betę. 27 zł 2 minuty po 3 godzinach wynik ;)

Gość gość
Izulek gratuluję ! ;) Mam nadzieję, że mogę się dołączyć do rozmowy. ;) Proszę powiedzcie mi czy możliwe jest że to objawy ciąży jeśli w dniu @ dostałam krwawienia następnego dnia plamienie są trzeciego trochę brązowej wydzieliny. Dodatkowo czuje jakbym miała prawie cały czas spiety brzuch ( coś podobnego podczas okresu) a wczoraj wieczorem zakulo mnie kilka razy po lewej stronie na dole ale tak mocno aż mnie zgięło .

Gość izulek_2006
gość pewnie że możesz dołączyć! Ja miałam podobnie z tym bólem ;) dopóki nie zrobisz testu nie dowiesz się ;) objawy na ciązę sa identyczne prawie jak na okres.

Gość gość
Izulek no właśnie tyle że ja nie wiem czy to krwawienie można liczyć jako okres czy nie. Pierwszy raz tak miałam że w sumie jeden dzień normalnie krwawilam. I to dziwnie brązowa wydzielina... Jutro mam do ginekologa więc już nie będę się bawiła w testy ale mega jestem ciekawa

Gość Izulek_2006
Może to implantacyjne :) koniecznie daj znać!

Gość gość
Ok to po południu się odezwę ;)

Gość gość89
Zrobiłam test teraz rano i też negatywny... To już 3 dzień jak @ się spóźnia... Cóż nic tylko na nią czekac bo test już by wyszedł :)

Gość Malina352
Hej u mnie też 3 dzień bez @. Czasem mnie lekko zaboli brzuch jak na @ piersi mnie nie bolą tylko sutki są wrażliwe na dotyk. Tak myślę że jak do piątku nie dostanę @ to zrobię test

Gość izulek_2006
Hej ;) czekam na Ciebie koleżanko jak wizyta?

Gość gość
Dziewczyny! Spóźnia mi się okres j zrobiłam test. POZYTYWNY!!! Mega się cieszę, kreska jest delikatna ale zrobię jutro drugi dla potwierdzenia i potem do lekarza :) A1ALEKSANDRA1

Gość gość
Aleksandra no to gratuluję !!!! będziemy w podobnej czasowo ciąży!!! Zrób bete najlepiej :) 27 zł wynik w ten sam dzien

Gość gośćmamini
Aleksandra Gratulacje :)

Gość gość
No mam zamiar zrobić i iść już z wynikiem do Pani doktor. :) Dziękuję A1ALEKSANDRA1

Gość Malina352
Aleksandra gratulacje ! Jak tam dziewczyny u was? U mnie kolejny dzień spóźnienia @. Wczoraj bolał mnie jajnik, piersi zaczynają być wrażliwe na dotyk, sutki również są wrażliwe. Czasem zrobi mi się słabo i jestem rozdrazniona. Może jednak @ się zbliża

Gość gość89
No i przyszła @ i to z wielkim hukiem... Brzuch mnie boli tak że chyba zaraz umrę :(

Gość Malina352
Gosciu89 moze nastepnym razem sie uda. Trzymam kciuki. Jaki byl ten bol piersi?

Gość izulek_2006
Hej kobietki. Byłam dziś na becie hcg 2 raz po 48h i wszystko ładnie rośnie. Dziś ma już 90mu. 4 tydzień ciąży. Wizytę u ginekologa zaliczyłam wstępnie, zrobiłam od ręki morfologię więc poszłam już z wynikami. 25 kwietnia jestem umówiona na zobaczenie serduszka mojego dzieciątka.Boże miej nas w swojej opiece ;) Póki co raz dziennie obowiązkowo śpię choć na godzinkę i piersi bolą ale poza tym wszystko super. Teraz życzę Wam dziewczyny by i Wam się spełniło to najskrytsze marzenie jak najszybciej. dostałam mocniejszy kwas foliowy na recepte 5mg i dopochwowo luteinę na podtrzymanie ciałka żółtego

Gość Malina352
Chyba w tym miesiącu nici z dwóch kresek. Wczoraj zrobiłam test i negatywny. A @ dalej nie ma.

Gość gość
Ja na betę idę jutro a wizytę u ginekologa mam na wtorek. Jesteś ciekawa który to tydzień :p nie mogę doczekać się wtorku. Dziewczyny mam małą sugestie do Was. Poczytajcie poprzednie moje wiadomości i zobaczycie jak świrowalam. To było już jakbym była w zaawansowanej ciąży. W pewnym momencie stwierdziłam, że przesadzam i poszłam na siłownię, zajęłam myśli czymś innym i miesiąc później dwie kreski. Pomyślnie o tym, czy nie nakręcacie się za bardzo. Mózg może zrobić taką blokadę, że głowa mała. Życzę wam wszystkim powodzenia!! Trzymam kciuki za każdą z Was! A1ALEKSANDRA1

Gość Malina352
Jak tam u was? U mnie nadal nie ma @:/ piersi bolą mnie po bokach od strony pach. Sutki są wrażliwe na dotyk. Czasem jajniki zakluja. Szynka macicy jest twardsza i wysoko ze lekko ją dosiegam. Nadal będę dalej czekać na @

Gość Izulek_2006
Ja też podobnie jak Ty Aleksandra. Pomyślałam że już zeswirowalam i powiedziałem sobie glosno dość- teraz robię sobie i mężowi 1 miesiąc przerwy. Nie wspominałam już wcale jemu o dniach plodnych wyliczeniach mało tego mąż wyjechał i wrócił nie w ten dzień co myślałam.Jako że byłam pewna na oko że już po wszystkim z moja plodnoscia kochalismy sie bez presji ciazowej i okazało się że to właśnie był ten idealny dzień i się udało. Ja szok !!! Powiecie łatwo się mówi,ale cholera coś w tym naprawdę jest. Pamiętam moja 1 ciążę. Starałam się kilka miesięcy ok.2 lat w pewnej chwili moja młodsza siostra wpadła.pomyslalam że odpuszczę pomoge jej zalamanej i choc zazdrość i szczęście mieszkało mi się w głowie. Jak tylko odpuściłam odrazu zaszłam i razem chodziliśmy w ciąży

Gość Izulek_2006
Malina jezeli jestes w terminie miesiączki test musi pokazać choćby blada kreska cień cieni . Robiłaś Dziś?

Gość Malina352
Testu nie robilam. Stwierdzilam ze poczekam do wtorku. Ostatni test pozytywny wyszedł mi dopiero po 10 dniach od terminu miesiączki. Mam bardzo długie cykle i ciężko powiedzieć Kiedy wystapila owulacja. Czy te objawy miała któraś z was przed miesiączka? Mnie zawsze przed tylko brodawki bolaly a teraz tego bólu nie ma

Gość gość
gość 2018.04.10 Gratulacje. Ja po 6 latach starań już przestałam robić testy. W ogóle to może zrobiłam z trzy w życiu. No, ale cóż życie. Przyzwyczaiłam się. Może jak kiedyś mi zacznie bardziej zależeć to się np. puszczę :) albo zdecyduję na adopcję. Na razie wyluzowałam z tematem.