Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość gość
Nie głupia tylko normalnie pytam czy jak owulacja była w 13 dniu podbrzusze bolało mnie w 16 czy jest sens zrobić jutro bądź w czwartek betę. Chamstwa na tym forum się nie spodziewałam no ale cóż, niektóre laski o kulturze tylko legendy znają...

Gość Pati02067
Malina nie sprawdzałam owu. Po prostu wstępne wyliczenie ☺️ będę nadal obserwować :) ale wydaje mi się że jestem już po :)

Gość gość
Jednak głupia jesteś

Gość gość
Chyba ci gościu promka w biedronce nie pykla albo Janusz tosta w twarz za zbyt słoną zupę sprzedał i teraz odreagowujesz na forum

Gość Iwonexx
i co byłaś na tej becie czy robiłaś test?

Gość Malina352
Hej dziewczyny. Jednak ten cykl raczej będzie bezowulacyjny. Temperaturatura stoi w miejscu . W tym miesiącu już się poddaje. Czekam na następny.

Malina nie poddawaj sie.. ma nadzieje ze mimo to iż temperatura nie byla taka jak powinna być to staraliscie się o dziecko.. jak pewnie czytałaś temperatura może sie zmieniac z różnych powodów wiec działajcie mimo to. :*

Gość Malina352
Staraliśmy się praktycznie codziennie. Wiem że powinno się w odstępie 2-3 dni ale my to robiliśmy kiedy była ochota. To już 20 dc a temperatura stoi w miejscu. Nie sądzę żeby była owulacja w tym cyklu.

Spokojnie nie przejmuj sie na razie tym bo może juz jesteś w ciaży a termometr szwankuje. :) ja jutro mam dostać @ zazwyczaj co drugi cykl mam krótczy (czyli 26 dniowy) i wypada własnie to w tym miesiacu ale poczekam do jutro (to bedzie28dc) zrobie test i jak beda 2 kreski ide na tą bete..

Gość Malina352
Wątpię żebym była. Koniecznie daj znać jaki wynik testu.

Gość gość
Razem z moją małżonką staramy się o dziecko ale boimy się że urodzi się z jakąś dysfunkcją i będzie do końca życia męczyć się w wózkiem dla niepełnosprawnych

Gość gość
To nie róbcie dziecka psa kupcie

Malina trzeba wierzyć.. wiesz ze psychika ma duze znaczenie ;) No oczywiście ze dam znac. ;)

Gość gość89
Witam. Prawdopodobnie za moje ciążowe niepowodzenia odpowiada moje cienkie endometrium które 2 dni przed owulka miało tylko 5mm... Naczytalam się już o naturalnych sposobach na pogrubienie endo ale chciałam zapytać czy któraś w was miała ten sam problem? I jak sobie poradziła? Ja dostałam również leki clostyilbegyt + estrofem i o to też chciałam zapytać czy któraś stosowała? I czy pomogło?

Gość gość
Bez sensu są te leki. Niestety będą cię tylko naciągać na koszty a i tak cię nie uleczą. Bo to nie bardzo da się leczyć. Chyba najgorsza przypadłość jaka może być bo w tej sytuacji to nawet in vitro się nie utrzyma współczuje

Gość Iwonexx
Dwie kreski.. ta pierwsza ciemniejsza niz ostatnio jak robilam test. :D

Gość gość
Iwonexx jeszcze się tak nie ciesz to może być biochemiczna

Gosciu juz sie tak o mnie nie martw.. to moja ciaza.. i moge sie cieszyc kiedy tylko bede miala na to ochote.;) PS. Widze ze chyba masz w zyciu pod gorke.. wiec zycze wszystkiego dobrego XD

Gość Malina352
Iwonexx gratuluję. To kiedy pierwsza wizyta u gin?

Gość Pati02067
Iwonexx gratulacje :)

Gość Iwonexx
Dzieki dziewczyny ;) Malina jeszcze nie wiem teraz wyjezdzam na wakacje bo urlop bede zaczynac ;) wiec mysle ze tak na za 3 tyg sie umoówie ;)

Gość gość
Posiedzę na wątku i poczekam na wpis beta spada czy jest szansa

Gość gość
Iwonexx, po co się rzucasz ? ktoś ma rację, bo dużo kobiet świruje na punkcie ciąży a często to wymysły, urojenia,zaklinanie rzeczywistości.

Gość Malina352
I jak tam dzisiaj dziewczyny u was?

Gość Paulina 26
Malina352 u mnie w tym cyklu jest inaczej mam nadzieję że dobrze to zaowocuje

Gość Paulina 26
Iwonex GRATULUJĘ z całego serca trzymam kciuki za was

Gość gość
Wy naprawdę macie nierówno pod beretem. Ciąża jest wtedy jak rozpozna lekarz czyli zobaczy żywy zarodek a nie pęcherzyki rosnące tak czy srak albo dwie kreski na teście. Na razie możecie gratulować co najwyżej podniesionego hormonu ludzkiego, podziału komórkowego oraz prawdopodobnego powstania blastocysty.

Gość Paulina 26
Gość jeżeli Cię tak wszystko razi co my piszemy to po wogole to czytasz i coś piszesz, chociaż z jednym masz rację że pozytywny test ciążowy to nie wszystko występują biochemiczne ciążę samoistnie poronienia o których nawet kobiety nie wiedzą że były w ciąży

Gość gość
Zastanawiam się po prostu czy są jeszcze normalne starające się kobiety

Gość gość
Paulina,ten ktoś z 19'04 ma rację i wcale nie pisze,że wszystko ją razi . To forum bezpłatne, otwarte, trudno by tylko przyklaskiwać.Kazdy ma prawo napisac swoją opinię czy zdanie.