Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci to takie cwane koguciki

Polecane posty

Gość gość

lansują się i kozaczą, a tak na prawdę to takie chłodzące zera bez klasy i ogłady

Gość gość
Dokładnie. Metr siedemdziesiąt w kapeluszu najczęściej bez kasy , bez klasy za to wielkimi wymaganiami .

Gość gość
może twoi mój chodzi na siłownie, boks, robi z 10 tysięcy miesięcznie, ostatnio w mojej obecności rozdał plaskacze Czeczenom, którzy niby "rządzą" naszym miastem.

Gość gość
mój ma 182 cm wzrostu, trenuje od kilkunastu lat mma i nawet startuje z powodzeniem w zawodach amatorskich, zarabia dobrze, jest oczytany,ma studia i spokojnie radzi sobie z jakimiś frajerami, którzy próbują go zaczepiać.

Gość gość
Trenuje boks, mma... ale prymitywy, patologia

Gość gość
a mój ma doktorat z chemii, zna 4 języki i ma na koncie wiele publikacji

Gość gość
A mój nic nie trenuje, nie czyta i nic nie zarabia, ale ma k****a do kolan i ***** jak automat

Gość gość
Trenuje boks, mma... ale prymitywy, patologia bardzo- adwokat z rodziny radców , adwokatów i pracowników naukowych na uniwersytecie, sam robi doktorat...widzisz kochanie, facet powinien dbać o kondycję. A o że się coś uprawia w warunkach sportowych nie oznacza ze się nap..na ulicy z pijakami i dresami, chociaż jak trzeba to potrafi odstraszyć. Inna sprawa,że w jego dzielnicy wiedza , że trenuje to i nikt go nie zaczepia

Gość gość
@14:49 wiadomo, lepiej jakaś niezdrowa piczka w stylu hydraulika lub informatyka z brzuchem do kolan :D znam takich "zaradnych" prowadzących małe biznesy, drzący jape na personel a jak przyszli Czeczeni trzęsącymi rączkami wydali kopertę "za ochrone" :D a mój się ich nie boi, mogą mu buty wiązać

Gość gość
Eh kobietki , kobietki ... Coś od siebie dajcie a nie tylko się chwalicie chłopkami lub narzekacie na nich

Gość gość
Wy polskie baby jesteście powodem,dla którego polscy męzczyźni wybeirają zagraniczne kobiety.Wy jesteście zwykłym zerem,nic nie potraficie poza narzekaniem.Brytyjki czy niemki biją was na głowę,obleśne paszczury :)

Gość gość
pewnie, że tak, większość facetów w polsce to dno ochroniarze, kasjerzy i robole. a to od doktoratu i boksu jak bym on był taki z wyższych sfer to by się nie musiał martwić o zaczepianie na na dzielnicy widać że patola od razu

Gość gość
Inna sprawa,że w jego dzielnicy wiedza , że trenuje to i nikt go nie zaczepia xx takie wyższe sfery a mieszkają w patolicznej dzielnicy...