Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposob zmienic sie z niesmialego faceta w normalnego

Polecane posty

Gość gość

Mam 38 lat i nie potrafie zaprosic dziewczyny na kawe lub piwo. Tak mnie meczy samotne zycie. Totalna depresja. Dziewczyne to znam - pracuje z nia, ale nie zawsze mamy temat do rozmowy. Nawet jak sie umówie to co dalej...... Tak nienawidze takiego zycia. W ogole zniego nie korzystalem i nadal nie korzystam jesli chodzi o kobiety, uczucia i sex.

Gość gość
Trochę późno ale generalnie musisz traktować kobiety jako glupiutka acz urocze zwierzątka. Nawet jak cię oleje to nic złego w końcu to tylko zwierzątko które nie rozumie że straciła najlepszą szansę w życiu.

Gość gość
TajemniczyDragon dziś W*********j peezdo kolejna. x Tajemniczy, a może jednak byś coś mądrego poradził nieśmiałemu koledze z kafeterii? ;) Sam przecież zawsze byłeś mistrzem podrywu hahaha... :D

Gość gość
od autora mam jakies doswiadczenia w tym wzgledzie, problem w tym ze nie wychodze z inicjatywa i zazwyczaj szukam wymówek

Gość gość
Terapia.

Gość gość
od autora chodze od ponad roku do psychologa

Gość gość
Żaden psycholog nic tu nie da, jak najczęściej zagaduj ludzi w różnych sytuacjach, żeby się rozkręcić w gadaniu do obcych ludzi. Nabierzesz swobody i tematyki do rozmów.

Gość gość
Zacznij trening na otyłych i mało atrakcyjnych kobietach. Myślę że będziesz bardziej otwarty wiedząc że nie jest w twoim typie. A nuż jednak będzie. Takie są mało wybredne więc nie sądzę że cię źle ocenia.

Gość gość
chyba nie jest az tak zle, pracuje w miejscu gdzie przewija sie sporo osob - w klubie, zawsze cos pogadam, ale malo z obcymi; zyje praca - dom