Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z cyklu ,,mój facet za dużo pomaga koleżance w ciąży,,

Polecane posty

Gość gość

Pamiętacie ten wątek..Otóż nadal jesteśmy w kontakcie z tą dziewczyną,która olewa jej facet . Między nami jest ok....Ale czy powinnam mieć powód do niepokoju? Dowiedziałam się że mój facet nadal do niej pisze i dzwoni i jest ciekawy czy tamten ja olewa. Tamten gnojek niechcenia się chyba do dziecka przyznać ..Kanalia...I liczy że ta dziewczyna uniesie się honorem i nie wniesie sprawy do sądu ...Mój facet tak się zaangażowal ,że ciągle jej doradza i nie może tego przeżyć ,że ten d**ek tak ja upokarza...Rodzi w marcu ..

Gość gość
Znowu... Wszystko zostało już napisane w tamtym wątku. Czego jeszcze oczekujesz? Jak się urodzi to wyrwij mu włos z głowy i zrób dna to się dowiesz. Być może jest po prostu dobrym człowiekiem i interesuje się losem porzuconej znajomej ale taka bezinteresownosc faceta wobec obcej kobiety to raczej zjawisko rzadsze od zamienia..

Gość gość
Już wiele osób Ci podało ze cos jest na rzeczy skoro Twój facet tak bardzo to przezywa, przecież ona mu się Podobala i nadal podoba. W myśli jego nie zajrzymy... Może Twój facet pod przykrywką pt ,,chce by im sie udało, by stworzyli rodzinę" tak na prawde skrycie liczy na to ze się całkiem rozejda i on dostanie zielone światło a Ciebie może zostawić. Ale ty nikogo nie sluchasz i ciągle usprawiedliwiasz misia. Nie widzę więc sensu dawania Ci rad.

Gość gość
To jak mam to sprawdzić co on do niej czuje? Samo podobanie nic nie znaczy ,to za mało by mnie zostawić

Gość gość
Jeszcze mi przychodzi do głowy kupno auta.ta kobieta miała od mojego faceta kupić auto ,tanie za kilka tys,ale wiecie jak czasem ciężko auto sprzedać,miała je kupić w listopadzie ,zrobiła awans w pracy ,troszkę więcej zarabia,opowiadała mu...No ale jest ciąża ( późno wykryta) i zakup auta musi poczekać .Tak jemu tłumaczyła ale ze ma to auto zostawić jej na później.moze to jest ten interes ??? Klientka na auto?

Gość gość
Wcale nie za malo!!!

Gość gość
Zrób mu trepanacje i zajrzyj do mózgu. Może zobaczysz jego myśli. Albo znajdź w ciaze.

Gość gość
I twój facet to materialista? A ty kim z zawodu?

Gość gość
Też mi się wydaje ,on ma w tym jakiś interes ,jakiś ma by jej pomóc.potem cos zaproponuje ...Albo relacje ale powie ,że auto obiecalas kupić odemnie.

Gość gość
Ona ma taki interes ze szuka "tatusia" dla dziecka! Ktos przeciez bedzie musial utrzymywac ja i dziecko po porodzie skoro prawdziwy tatus zwial. Twoj facet autorko jest do tego idealny! Bezdzietny,bez zobowiazan bo slubu z toba nie ma, ona mu sie podoba i jeszcze jej auto dorzuci zeby miala czym dziecko wozic - ale ty jestes slepa!!!

Gość gość
Za auto to ona jemu zapłac****eniądze. I ja mam dziecko i mój facet też ma dziecko ,jest rozwiedziony. Więc nie jest tak bajecznie. Ja nic nie mam do tej kobiety ,widziałam jej smsy ,,proszę cię spytaj go ,podpytaj co on zamierza,,pełne żalu ,...Ona kocha ojca swego dziecka. Zna jego adres ,ja ma zwiac i nie płacić alimentów???

Gość gość
Skończ ten temat.

Gość gość
Ona mu się tylko podoba. Gdyby coś do niej czuł to by jej to wyznał i odszedł od ciebie.

Gość gość
Wczoraj słyszałam jak do niej dzwonił.i mówił ,,nie martw się ,ja cię będę wspierał i będę świadkiem jak on się wyprze,że to nie jego,, dlatego wróciłam na forum bo on za bardzo ja lubi

Gość gość
Zazdrość kobiet zakrawa czasami o chorobę psychiczną. Opowiem Wam, co mnie spotkało. W Sylwestra nigdzie się nie wybierałam , nie miałam ochoty, jestem po poważnej operacji, nie do końca wszystko jest OK, więc postanowiłam , że przyjdę głównym traktem mojego miasta, popatrzę na iluminacje, tak dla przyjemności, bez pośpiechu we własnym tempie. Niestety po jakimś czasie chwycił mocniejszy mrozek i zrobiło się ślisko. Gdy już koło 22 byłam w drodze do tramwaju, poślizgnęłam się, upadłam, przed tym jakąś akrobatyczną figurę wykonałam i uderzyłam o bruk, mocno, ta część ciała na którą upadłam jest czarno fioletowa, no ale na szczęście złamań nie ma. Gdy się przywróciłam akurat w tym momencie przechodziła koło mnie jakaś para, facet między 55-60 i kobieta w tym samym wieku, może młodsza, ładna elegancka, jego zona- sama to później na głos powiedziała. Gdy się przewróciłam ów mężczyzna chyba w takim naturalnym odruchu podbiegł do mnie ze 2 kroki, podał rękę, pytając czy nic się stało, czy coś boli, czy wezwać karetkę....z pomocą jego dłoni wstałam podziękowałam....i gdy zapytał mnie o wezwanie karetki włączyła się kobieta i usłyszałam: "przecież widzisz, że nic się nie stało, każdą babę, która chodzić nie umie będziesz podnosił, sama mogła wstać, jaka karetka, dziś sylwester, a ty co zamiast się mna zajmować, to za nainke chcesz robic itd. " . Był no zszkowana, nie wiedziałam co powiedzieć, jeszcze raz zapewniłam ,że wszystko OK, bardzo dziekuje , a ta kobieta swojego męża no dosłownie za kołmierz złapała i pociągnęła do przodu ciągle coś mu wypominając. No cóż, biedny człowiek, pomyślałam rozcierając swoją bolącą nogę.

Gość gość
Wczoraj słyszałam jak do niej dzwonił.i mówił ,,nie martw się ,ja cię będę wspierał i będę świadkiem jak on się wyprze,że to nie jego,, dlatego wróciłam na forum bo on za bardzo ja lubi

Gość gość
Hmmm może macie rację i mój facet kombinuje i trzyma z nią kontakt bo mu się ,, opłaca,, i ona kupi od niego to auto za jakiś czas??? Może przesadzam??

Gość gość
To ze ty masz dziecko z bylym a on jest rozwiedziony i tez ma dziecko z byla wxake nie czyni zadnych zobowiazan miedzy wami! Ani sie z toba nie ozenil ani nawet nie oswiadczyl! Naprawde myslisz ze on to auto trzyma dla niej zeby jej sprzedac? naprawde jedtes glupia! I jeszcze jedno - jego swiadczenie w sadzie kto jest ojcem dziecka jest zalosne- pod lozkiem lezal jak tamten jej wsadzal??? O tym decyduja badania DNA!!!

Gość gość
Oczywiście że dna. Ale gość ewidentnie zlewa te kobietę,nie wie czy ochrzci to dziecko,jemu wszystko jedno jakie imię,na początku mówił że wózek kupi on,itd w wczoraj już się wycofuje i nie wie czy kupi wózek...Uważam ,że chce się go wyprzec...I ilczy na to że ona będzie się wstydziła iść z tym do sądu...Już samo oskarżenie kobiety że to może być nie jego dziecko jest upokarzające... Ja sama uważam go za skończonego c

Gość gość
Skończone go chama i jej współczuję ,ale nie angażuje się tak jak mój facet. On trochę przesądza. A to że będzie ja wspierał to tym że jak tamten będzie gadał głupoty że to nie jego to mój facet ma dowody inne...Ale to chodzi o sam fakt że on poświęcił kumpla dla niej

Gość gość
A jakie niby Twój facet ma dowody ze to dziecko jest jego kolegi? Żadnych, był przy tym jak uprawiali seks? Śmieszne, to mogą potwierdzić tylko badania DNA. Zresztą raczej Nie chodzi o to auto, przecież on i tak chce jej TANIEJ sprzedać to auto, gdyby chodziło mu o kasę sprzedalby komuś obcemu za większą kasę. On jednak woli sprzedać taniej AKURAT JEJ to auto... Ona mu się podoba, wkoncu kiedyś najpierw zainteresował się nią a dopiero później Toba, jak tamta związała się z tym kolega... Może skrycie liczy ze jednak oni sie rozejda a Twój facet dostanie u niej zielone światło (na razie pokazuje jaki on troskliwy jest, jak chce ja wspierac) póki co ona pewnie kocha tamtego chama...Nie wiadomo co Twojemu facetowi chodzi po glowie. Myślę ze to się rozstrzygnie jak ona urodzi, pewnie zacznie się latanie Twojego faceta to niej i pomaganie przy dziecku... Cos czuje ze on juz bardziej się interesują nią niż Toba.

Gość gość
Bo ten cham powiedział jednemu kumplowi że pomiędzy nimi nic nie było i ona chyba invitro zrobiła.... Na to mój facet się wkurzył bo sam go do niej woził jak nie miał auta i był u niej na noc,wie wszystko . No nie wiem czemu jej pomaga ....Pyta o wyniki badań krwi,jak się czujesz ...Itd

Gość gość
Ma w tym interes

Gość gość
Bo ten cham powiedział jednemu kumplowi że pomiędzy nimi nic nie było i ona chyba invitro zrobiła.... Na to mój facet się wkurzył bo sam go do niej woził jak nie miał auta i był u niej na noc,wie wszystko . xxx Juz przesadzasz w tej prowokacji!!! Hednak lezal pod lozkiem albo stal obok, tak???

Gość gość
Nie wiem ale tak było ,,że będzie ja wspierał ,,w sensie że na on nie kłamać że z nią nie spał nawet bo jest żenujący .I o to chodziło mojemu facetowi.

Gość gość
Jeszcze sie dziecko nie urodzilo a ci sie juz o chrzest kloca, o imie, o wozek - obcy facet wpieprza sie miedzy nich - co to wogole ma byc??? Twoj facet niech sie swoim dxieckuem zajmie a nie cudzym ktorego jeszcze na swiecie nie ma! A ty swoim sie zajmij a nie gachem co na trzeciego sie w cudzy zwiazek pcha! Testy DNA ustala kto jest ojcem i ike ojciec ma placic - powiedz temu niby swojemu facetowi zeby dal dziewczynie sokoj bo tylko miesza jej w glowie - niech sie zajmie swoim lozkiem a nie cudzym!!!!

Gość gość
Też się zgadzam.on tylko jedna tej dziewczynie wglowie ,ona ma ciężko tak czy siak ,na jej miejscu uwazalabym ,ze twój facet się nią interesuje...Za bardzo...Robi tej dziewczynie nadzieję ze jest nią zainteresowany..

Gość gość
20.00 no bo jest zainteresowany nią, inaczej by się tak nie angażował w ta całą sytuację. Oby nie było tak ze porzuci autorke gdy tamta zostanie całkiem sama i dziecko się urodzi poleci do niej...

Gość gość
Ło matko,znów odświezasz swoje provo.

Gość gość
Zostawił ją tzn nowej kobiecie przyznał się że to jego dziecko w drodze ale ze ,,to nic nie znaczyło,,to była przygoda. Niestety jej mówił że ją kocha,że chce z nią być Nie wiem jak można żyć z kimś takim obludnym