Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nowe żony rozwodników są tak głupie i zazdroszczą eks żonom

Polecane posty

Gość gość
kiełbasa co tam słychać u jowitki i jej męża? dalej się z ciebie śmieją? :D

Gość gość
Prymitywne to są te eksiary szmaciara, co się tu wypowiadają. każdy wie że rozwodki to głupie idiotki. Wiążą się z menelami i pozwalają na bicie i gwalcenie swoich bachorow tylko by portki były w domu. Codziennie w wiadomościach słychać jak to konkurent pobił czy g****il dzieciaka a matka na to pozwalała. Takie prymitywny jesteście. A z tego co widzę to analfabetka jesteś Ty i w dodatku prymitywem. Założyłas sobie temat i sama sobie w nim komentarza prawie wszystkie piszesz. x O takich prymitywach jak ty informują w wiadomościach, bo to ty patologiczna suko siedzisz na kocią łapę z rozwiedzionym pijusem oraz pedofilem z wyrokiem sądowym i z radości walisz w gacie, że masz wreszcie chłopa.

Gość gość
Tej wariatce co założyła ten temat wystarczy napisać słowo "Kiełbasa" i leci komentarz za komentarzem z bluzgami. Taka właśnie jest autorka tego tematu.

Gość gość
Życie z menelami, gwałty na dzieciach, karmienie dzieci alkoholem, obijanie mordy szmatom to twoje klimaty patologiczna suko od rozwodnika alimenciarza, pozbawionego praw rodzicielskich. Jak tylko twój menel wpadnie w pijacki amok to cię wali po ryju, aż echo się rozchodzi, a ty pustaku włazisz na to forum i za własną głupotę obwinisz jego eks żonę i jego dziecko z byłego małżeństwa, żeby sobie choć trochę ulżyć. Jego eks już dawno życie sobie ułożyła i nie chce znać twojego lumpa. Nie jest żadna eksiarą, tylko szczęśliwą żoną normalnego człowieka. Wychowała i wykształciła dziecko, które własną rodzinę założyło, a ty gnijesz z menelem i bredzisz od rzeczy. Kiedyś menel cię zatłucze i nawet nikt ci nie pomoże tępy qrwiszonie.

Gość gość
dziś nie wiem jaka jest autorka tego tematu, bo tu jest wiele wypowiedzi rożnych kobiet, ale wiem na pewno, że ty jesteś patologiczną analfabetką, która bluzga gorzej niż stary szewc i na ogólnym znana jesteś jako psychiczna kiełbasa.

Gość gość
Tej wariatce co założyła ten temat wystarczy napisać słowo "Kiełbasa" i leci komentarz za komentarzem z bluzgami. Taka właśnie jest autorka tego tematu. xx Sama jesteś wariatką i odwal się od autorki. Jak ci coś nie pasi suko z patologi, to wypad do swoich wulgarnych tematów, gdzie jako tata czy inny facet, wyzywasz eks żony i cudze dzieci. Sama smarujesz komentarz za komentarzem i na ogólnym zakładasz po kilkadziesiąt tematów dziennie jeden za drugim, w których szukasz jakiegoś faceta, chyba cudzego męża, który nie chce ciebie znać wywłoko.

Gość gość
nas nie interesuje zycie bylego ale majac dzieci wspolne trudno nie wiedziec co slychac po tamtej stronie xxxxxxx ale suczysko patologiczne tego nie rozumie, bo według jej prymitywnego sposobu myślenia dzieciaty facet po rozwodzie znów staje się kawalerem bez zobowiązań, a była żona i wspólne dziecko powinny niknąć, rozpłynąć się w powietrzu, bo ona tak chce! :D

Gość gość
"Jak masz z nim dzieci a on taka patologia i alkoholik to po co się interesujesz. Niech płaci alimenty" ........dziecko drogie,nie kazdy leci na pieniadze,poza tym moje dzieci sa juz dorosle i nie potrzebuje juz alimentow,ostanio byli na urodzinach tatusia i tatus tak sie schlal ze moi chlopcy musieli go do samochodu prowadzic ,wiec jak widzisz nowa rodzina z alkoholizmu go nie wyleczyla a ta biedna glupia dziewczyna ciaga te dzieciaczki wystraszone ,myslisz ze mnie to interesuje ?? nie, ale trudno nie sluchac jak chlopaki przyszli i mowili jak bylo u taty na partach,,,,,a weszlam na ten temat bo akurat sie wyswietli na ogolnym i weszlam z ciekawosci,zazwyczaj jest o zazdrosnych eks a tu niespodzianka zazdrosne o ex

Gość gość
Ostatnia baba głupia jak nie wiem. Myślisz ze ktoś Ci uwierzy? Widać że żal d***e ściska o nowe życie eks i wymyślisz by poczuć się lepiej. Znowu Ci się wyswietlil na głównym temat? Nie dosyć że desperatka to jeszcze kłamczuch.

Gość gość
A mi się wydaje, że kiedy taka żona zobaczy jakiego debila wzięła sobie za męża to zaczyna szaleć i zazdrości jego eks żonie, że ta już się od niego uwolniła. To taka moja obserwacja...

Gość gość
13:39 :O:O:O

Gość gość
nie pisze tu zeby ktos mi wierzyl i prawda jest ze po rozwodzie kobieta troche poplacze i z czasem zaczyna zauwazac pozytywy z sytuacji ,u faceta jest odwrotnie ,na poczatku szal pal ,zabawa,nowe "kolezanki" a po czasie ...o ku***wa w co ja sie wpakowalem,glupie sa te co czasami a sie zdarza biora bylego z powrotem jak wraca skopany jak pies.kobietki oni nie zaluja was oni zaluja ze stracili wygode.obiadek podany i ciepelko mieszkania...

Gość gość
No przecież to jasne jak slonce ze z wygody usiluja wracac bo kazda nastepna jest gorsza od poprzedniej wiec już lepiej było z ta pierwsza.

Gość ZUBR
Czytajac post autorki wcale sie nie dziwie ze maz ja pop*******il . Teraz to sie wogole nie dziwie facetom ze nie chca zadawac sie z taka cholota.

Gość gość
nowe zdziry sa zazdrosne nawet o mysli rozwodnika czy o bylej zonie nie mysli ......

Gość gość
ZUBR dziś Czytajac post autorki wcale sie nie dziwie ze maz ja pop*******il . Teraz to sie wogole nie dziwie facetom ze nie chca zadawac sie z taka cholota. xxx Co zrobił? :D Wytrzeźwiej hołoto, dopiero pisz.

Gość gość
Jeżeli mąż autorki reprezentował taki sam poziom jak ty ZUBR to nie ma się co dziwić, że został eksem

Gość gość
ale analfabetki te nowe dziunie rozwodników. :D Zdania bez błędu nie potrafią napisać. :D

Gość gość
Do gość wczoraj 16:53 Bo żony tracą chłopa do obsługi to im lżej, a facet traci obsługiwaczkę, dlatego bolesne przychodzi uświadomienie, że obiad się sam nie ugotuje, a kibel sam nie umyje.

Gość ZUBR
Piszcie co chcecie. Ja mam fajnego meza , zdrowe dzieci i wakacje trzy razy w roku. A co robia eksiary, jak im sie zycie uklada ,wali mnie to. Jestem szczesliwa i o to chodzi :) Zaplujecie sie na smierc, ale to i tak nie zmieni mojego zycia . Ot glupie q*****, Nie umialy ulozyc sobie zycia, to chociaz tu sobie ulza .

Gość gość
do wyzej...nie oglaszaj wszem i wobec swojego szczescia z zonkosiem ktorego wyrwalas na sile ,bo zycie jest bardzo przewrotne i mozesz za chwile sama bydz eksiara i nie ublizaj nikomu bo sama jestes desperatka ktora wyciagnela lapy po zonatego i zniszczyla rodzine a teraz cieszy sie ale miej swiadomosc wszystko wraca .

Gość gość
Sama jesteś głupia ku/rwa dlatego tylko cię chciał rozwodnik alimenciarz. Porządne kobiety to biorą za mężów kawalerów bez zobowiązań.

Gość gość
Ja jestem byłą żoną, ale nie sądzę, aby obecna jego żona była o mnie zazdrosna. Rozstaliśmy się kiedy jeszcze jej nie znał, o rozwodzie zadecydowaliśmy wspólnie [małżeństwo studenckie, zauroczenie, dziecko w drodze] bo oboje inaczej sobie wyobrażaliśmy nasz związek.Zdrady nie było, ale oboje męczyliśmy się w tym związku. Rozstanie spokojne, opieka nad dzieckiem nas obojga nie ominęła.Poznał inną, znała nasze układy, zaakceptowała i są razem od 6 lat. On tylko chwilowo zmienił swój stosunek do życia, cały swój czas i wysiłek kieruje na pracę, w domu [tak i jak za moich czasów]bywa gościem. Pracoholik, nie pije, nie pali, nie ćpa, nie zdradza, ale ciągle nieobecny w życiu rodziny, którą założył i w życiu naszego syna. Czy ta jego żona jest głupia?. Nie sądzę. Ubolewa nad tym, że jest gościem w domu, ale nie ma o to do niego pretensji, mimo, że jest zdana na samotną opiekę nad ich córeczką. Jej jednak łatwiej, razem pracowali na uczelni, razem tworzyli zespół, ona odeszła ze wzg. na ciążę, ale rozumie jego pracę. Nasz syn ma z ojcem i jego żoną dobry kontakt, szkoda, że tak rzadki, swoją przyrodnią siostrzyczkę bardzo kocha i chętnie ją odwiedza. A my, ja - była żona[obecnie w nowym związku] i jego żona staramy się, aby nasze dzieci miały ze sobą kontakt, nie jesteśmy przyjaciółkami, ale mamy dobre ze sobą dobre relacje, nie gnębimy siebie telefonami, ale w miarę możliwości staramy się sobie pomagać. Nasz syn ma 11 lat, ich córka prawie 5

Gość gość
gość 2018.01.17 Sama jesteś głupia ku/rwa dlatego tylko cię chciał rozwodnik alimenciarz. Porządne kobiety to biorą za mężów kawalerów bez zobowiązań. Czyli kazda rozwodka wiaze sie z kawalerem . Zrozumcie glupie ci py ze niebylyscie warte faceta ktory pop*****l.il was i wasze bekarty po krotkim czasie a z kolejna zyje lata. Ot p********,pobawil sie i w nogi do porzadnej kobiety. Wy i dziecko bylo dla niego goowno warte. :)

Gość gość43
Porządne kobiety nie wypisują takich rzeczy. Skoro własne dziecko było dla niego gówno warte to już świadczy o tym że jest totalnym zerem. Ty zresztą też. Uważaj tylko żeby po jakimś czasie nie znalazł sobie kolejnej "porządnej" a ciebie kopnie w dupę bo będziesz dla niego gówno warta. Twoje dziecko też. Byłą się znudził, tobą też się kiedyś znudzi.