Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brązowe upławy, twarde podbrzusze czy to objawy ciąży czy zbliżającego okresu?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam problem. Mianowicie od dwóch dni mam brązowe upławy, a dzisiaj dodatkowo z domieszką krwi. Zauważyłam też że mam twarde podbrzusze ( poniżej pępka). Jakieś 3 dni temu bolał mnie jajnik. Od tygodnia jestem chora, gorączka mi już zeszła, brałam Theraflu, witaminę C, jakieś syropy na kaszel i tabletki na gardło. Okres mam mieć według kalendarza 10-13 stycznia. Mam nadzieję, ze to nie są objawy ciąży. Co prawda podczas sylwestra nie współżyłam z moim chłopakiem, ale byłam dość pijana i mu obciągnęłam ( nie wiem jak to inaczej nazwać). Następnie poszłam do toalety umyć ręce i się załatwić. Do niczego więcej nie doszło. Od tamtej pory jednak mam dość spory stres i napady lęku, że może to jednak ciąża ( to był mój pierwszy raz okej? ). Przez ten stres zaczęłam mocno masować podbrzusze, więc to może od tego?

Gość gość
Wątpię. Raczej uraz mechaniczny, nadżerka albo zaburzenia hormonalne . Ciąża bez współżycia i spermy w pochwie niemożliwa.

Gość gość
Ja upławy o takim zabarwieniu mam zazwyczaj na kilka dni przed okresem i jest to dlamnie znak że będzie mocno obfity i dość bolesny.