Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walczylabys za Polske dzisiaj poslala synow do walki

Polecane posty

Gość gość
A zdajecie sobie sprawę, że gdyby faktycznie ogłoszono wojnę, to zanim byśmy się o tym dowiedzieli już zdążyłyby odlecieć ostatnie samoloty z ważniejszymi niż my. Zamknięto by granice, przestrzeń powietrzną, wstrzymano dostawy. Z jakiego powody uchodźcy to zwykle młodzi mężczyźni? Bo nie jest tak łatwo się wydostać. Kiedy im się udało, to kobiety z dziećmi już nie żyją albo właśnie giną. W Bieszczady byśmy nie zdążyli uciec a co dopiero opuścić kraj

Gość gość
wykorzystanie w roli harcowników dzieci z punktu widzenia czysto militarnego było idealnym rozwiązaniem. dzieciak mało je sam jest mały podatny na wciskanie kitu zbroi miecza nie dźwignie "procve" jak najbardziej. dodatkowo ze względu na straty ojców w regularnych oddziałach swoją liczność i brak mozliwości wykarmienia przez matki armia częssto i gęsto w swej histoprii korzystała z dzieci. w tym celu powstało równiez harcerstwo a nie po to zebys miała spokój po robocie jak dzieciak będzie na zajęciach

Gość gość
jak posłałąs dzieciaki do harcerzy to twój problem. bo nawet włsny szczyl cie nie będzie pytał czy go łaskawie poslesz czy nie poślesz. jak wojna ma trwac to mu zrobia takie pranie mózgu ze sam polezie. to chodzi o duże pieniądze. gooofno ich interesuje dobro twoich dzieci

Gość gość
jesteś hodowana po to ze swoim miotem zeby lepsi od ciebie mogli sie pławić w swoich zboczeniach bo to lubia

Gość gość
sam nie pojmuje jak mogą istniec tak cyniczni ludzie. ale na pewno kooorfan ie dam sie im zmanipulowac ani zmusić do niczego. c***j wam w doope ciecie

Gość gość
zreszta koorfa jakby w polssce pozwolil na wyzysk dzieciaków w pracy to by sie znalzało miliony chętnych przedsiebiorców żeby skorzystac z t akiej okazji. byc moze sama otworzyłabys firme w tych sprzyjających warunkach a swojego bobaska posyłała do płatnych szkół dla kast uprzywilejowanych. tak to wyglada. nie chce za was ginąc. niezasługujecie na moje poświecenie

Gość gość
ani jedni ani drudzy. ale wiecie co możecie zrobic? moge być waszym wspołnym wrogiem. to was połaczy na chwile. dacie se buzi rooochnieta sie w dooopale a potem wszystko bedzie po staremu:D

Gość gość
bo przeciez po co posłałaś go do harcerzy? żeby sie chwalic jego zdjeciami w mundurku. opowiadac innym matkom jaki jest cudowny czyli leszy od ich miotu i czerpac satysfakcje z poniżania konkurencji na rynku materiału genetycznego

Gość gość
zdecydowanie wyklarowała mi sie odpowiedx na pierwszą częśc pytania w tytule postu. nie. nie walczyłbym. nie ma o co

Gość gość
o. aw takiej sytuacji szanowna policja robiłaby prezeszukania w domach czy aby nie ukrywa sie tam jakiś ośmiolatek unikający pracy lub wojaczki. tacy jesteście. nie chce miec z wami nic wspólnego z jednymi z drugimi z trzecimi. moge natomiast zapewnić ze jak sie do mnie bnedziecie przypiertlalac ze swoimi tempymi ryjami to wam je rosjepe butem

Gość gość
nie mówie ze swoim głupi nie jestem a poza tym można sie od was nauczyc takich rzeczy.

Gość gość
w zasadzie to chyba jedynym powodem dla którego tu funkcjonuje jest faktze mi sie chce rooochać. na waszym miejscu bym uważał bo długo pościłem. mundur czy garnitur moze mnie nie powstrzymac przed pomyłka. wiecei jak jest. w końcu macie kamery w więzieniach

Gość gość
kto wie czy niedługo ofiarami gwałtów nie zaczna padac patrole prewencji...wkońcu czlowiek to zwierze mas woje potrzeby masłow o tym pisał. masłow to był wielkki człowiek i naukowiec radziecki. na każdym wydziale psychologii składają mu kwiaty przed marmurowymi popiersiami

Gość gość
ale za to was dozbroja i uzupełnia stany liczebne...licze ze kobietami:)

Gość gość
ja swojemu dziecku tłumaczę, że nigdy a to przenigdy ma nie poświęcać sie dla kraju, wystarczy, że wcześniejsze pokolenia w mojej rodzinie się poświęcali i za to mój syn nie dostaje 500+

Gość gość
mam takie pytania do psycholożek więziennych. brandzlujecie sie pod nagrania grupowych gwałtów? a moze to materiał szkoleniowy dla przyszłych studentek?

Gość gość
tam wsadzicie razem poijanego rowerzyste z gangiem haraczowym o np? to tak na zamówienie sie kręci takie filmy? duzo mozna zarobic? jaka jest gaża aktorów?

Gość gość
macie jakies dane na temat profilu klientów? odsprzedacie? też chce zarobic

Gość gość
bo was wygryze z konkurencji. wkońcu was tez mozna zgwałcic.

Gość gość
to wszystko jest smieszne i radosne. ale definicja zwycięstwa kryje w sobie smutna mozliwośc porazki. stąd wasza radośc. niestety dla dobra branzy rozrywkowej definicja musi być aktualna. rozumiecie co mam na mysli?

Gość gość
wiem ze nie rozumiecie. myslenie to nie jest wasz atut

Gość gość
Autorko o czym Ty mówisz? Teraz same maminsynki są, żadna nadgorliwa mamuśka nie wypuściłaby ze swoich skrzydeł swojego synka. One najczęściej samotnie wychowuję i do 18-tki tyłki im podcierają. Synalki nawet łóżka dobrze pościelić nie potrafią czy ugotować obiadu a co dopiero posługiwać się bronią. Prędzej krzywdę sobie by zrobili, myśląc że to smartfon. Popatrz na dzisiejszych mężczyzn - albo wulgarne chamy albo maminsynki i pipy w rurkach. Nie ma już fajnych, zwyczajnych mężczyzn.

Gość gość
wiecie gdzie oni wysyłaja potem te filmy? do swoich enklaw odizolowanych odswiata żeby pokazywac mieszkańcom jakimi jesteśmy dzikusami. cieszycie sie z zarobku? potraficie zadbać o rodzine? jestescie tacy zajepisci. aż mi sie kooorfa płakac chce

Gość gość
teraz faceci to doopy wołowe, liczą na to że słabsza kobieta ich obroni.

Gość gość
jeżeli o mnie chodzi to bym 90 % z was wystrzelał razem z potomstwem bez mrugnięcia okiem

Gość gość
ojczyzna to pomimo konotacji ze słowem ojciec forma żeńska. czyli że matka. czyli matka ojczyzna. czyli jak nie nie jestes maminsynkiem to jak masz byc zlolnierzem?

Gość gość
w armii kiedys jeden podporucznik wygłosił do nas mowe że ojczyzna to wasza matka. karmi was pierze wam i coś tam jeszcze to chyba z 3 minuty trwało. nie zapamietałem. to skojarzenie nie jest przypadkowe. chodzi o to żeby walka o kraj kojarzyła ci sie z matka ojcem rodzina. prosze cie nie wypowiadaj sie na tematy o których niemasz pojęcia nie uzywaj słów których nie rozumiesz i nie zaganaj facetów na wojne tylko dlatego że liczysz na łupy albo chwile z kochankiem. możesz to dla mnie zrobic? i tak juz mam na głowie w c****j baranów

Gość gość
milony sowieckich żołnierzy zgineło na froncie tylko dlatego że im satlin przewinał mowe o "matuszce rasiijji"

Gość gość
i to jakby jest jednym z możliwych wytłumaczeń wpędzania was w zażyłości rodzinne aż do karykaturalnycvh rozmiarów. robisię to promując wręcz przeciwne postawy. co wy myslicie ze tam na górze komuś bezinteresownie zalezy żeby w waszych rodzinach pamnowała miłość i altruistyczne poświęcenie? musicie zrozumiec ze mamy do czynienia z kimś kto wykorzysta przeciwko nam nas samych nasze cechy dobr złe wszystkie. chodzi tylko o to zeby nas wykorystać. zapalic do czegos zniechęcic do czegos innego. zebyscie na nich zapiertalali.

Gość gość
takie stworki rządzą swiatem. podobawam się? nie? pewnie dlatego sie smiejecie pod nosem mruczycie "ale pieprzy" i z błogoscia wracacie do wygodnego światopoglądu utartych schematów myślenia o sobie i świecie o swojej roli w nim o wizjach tego jak postrzegaja was inni.