Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ze mna cos nie tak , czy to ludzie schodza na psy?

Polecane posty

Gość gość

Buszujac po necie natknelam siena stronke o zgrozo kobiety ktora opisuje z luboscia dziwaczne praktyki seksualne a banda kretynow dewiantow i zboczencow jej przyklaskuje Az sie za glowe zlapalam , och jakie ona peany pisze o wkladaniu reki do pochwy , popatrzylam sie na mojego spiacego meza , na jego dlonie zadbane aczkolwiek uklad kosci szeroki brrrrr po co pochwe rozszerzac , raz mialam rozszerzana podczas porodu i wiecej nie chce tego doswiadczac Druga sprawa gleboka penetracja o***tu FACETA , tez masam dewiantow opisywalo nastawianie d**y do penetracji duzymi wibratorami bleeeeeee facet kulacy sie jak pies z wypieta do walenia pupcia ?? sory , nie , dziekuje Co wy o tym sadzicie , ze mna cos nie tak czy juz wszystko , nawet seks schodzi na psy

Gość gość
Zboczency istnieli zawsze. Przez internet mamy ich wysyp. Po co to czytasz? Niech sobie kaktusa wsadzaja co mnie to

Gość gość
W sumie masz racje , niech sobie nawet granata w obsrana dupe wsadzaja

Gość gość
Schodzą na psy bo preferują nietypowe formy seksu? A jak ktoś lubi od tyłu to wypina się jak zwierzę? Wszystko jest dla ludzi, jednego kręci wibrator, innego seks analny, klimaty BDSM, a dla innych nawet seks oralny jest nie do pomyślenia, pozycja "na pieska" niestosowna, i dobrze im tylko po ciemku i na misjonarza. Nie na miejscu jest jedynie wchodzenie innym do łóżka i komentowanie co innym pasuje. Skoro cię to nie kręci, po co czytasz takie strony i takie tematy? Ja nie lubię kotów, więc nie przyszłoby mi do głowy siedzieć na forum dla kociarzy i komentować jakie to chore że ludzie wywalają kasę na leczenie złośliwej kupki futra, albo są tak skrzywieni że śpią z nim w jednym łóżku...

Gość Teppic   No1
Czy autorka jest księdzem? Pytam, bo to głównie ich interesują praktyki dotyczące zawartości ludzkich majtków.

Gość gość
Jeśli ktoś upublicznia swoje lozkowe ekscesy to raczej zależy im by inni o nich wiedzieli. A jeśli wiedzą to mogą mieć różne zdanie na ten temat. Wielcy oświeceni się znaleźli. I jak zwykle teppic ziom tolerancyjny joł super kul.

Gość Teppic   No1
"Jeśli ktoś upublicznia łóżkowe ekscesy..." Jeśli ktoś wchodzi na takie blogi i czyta ze szczegółami, to raczej zależy mu(jej) by dowiedzieć się więcej. Skąd ta fascynacja? Przecież cię to brzydzi... Jest na podstawach językoznawstwa taki fundament wiedzy o języku - do przekazu potrzeba dwóch osób. Jeśli autorka bloga pisze o pięści w tyłku, to ty musisz przeczytać o pięści w tyłku, żeby przekaz dotarł, Niby oczywiste, a jednak... ... Czemu przekaz dotarł? Czemu czytałaś?...

Gość gość
Ludzie są tacy jak zawsze. To o czym piszesz ma swoich amatorów teraz i miało 20 lat temu. Nic nowego. I owszem, to z Tobą jest coś nie tak, bo grzebiesz w necie i szukasz treści, którymi się możesz ekscytować i lamentować nad odchyłami od normy. Najwyraźniej masz satysfakcję z tego, że zszokujesz się praktykami zboków z netu tak jak stara pobożna pani Jadzia ekscytuje się ekscesami rozpustnej Krychy spod 32. Podobny mechanizm, dostarcza Ci to emocji :D Jest wiele rzeczy w seksie, których nie chcę oglądać czy nawet o nich czytać i tego po prostu nie robię.

Gość gość
autorko, pytanie co z toba nie tak ze czytasz takie rzeczy

Gość gość
Dlatego dotarł że tytuł mnie zaintrygowal, przemadrzaly pseudointeligencie.

Gość gość
dupa jest od srania a nie od *******a

Gość gość
akurat fisting lubia kobiety wielorodki , penisa juz nie czuja wiec piescia trzeba pakowac

Gość gość
Już Cię autorko obsiedli ...a co do kounikacji to kiedyś po prostu z braku choćby internetu nie bylo jak się tym chwalic :D .Dziś można i oni tworzą sobie "grupy wsparcia"których zwolennicy już się odezwali .