Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Tak mam czas .Bez zmian u mnie wszystko jest poukładane.Praca pracą .ale i wiele chwil.dla siebie..Lubię wychodzić codziennie, na parę godzin.Zanim się wybiorę, ubiorę, dojadę, przyjadę...to już wieczór..Jak było wtedy pamiętasz? Tak teraz ..Będę powoli mówiła już Dobranoc :) Akacje wypieściły mój zmysł powonienia, ale powietrze trochę wymęczyło👄❤️👄❤️👄❤️👄 Aaa czekaj napiszę Ci wiadomość@ Doczytałam właśnie co pisałeś o gołąbku

Ech te Twoje zabiegane stópki:)..Wyobrażam sobie:) Pamiętam Kłochanie..Wszystko pamiętam:) Dobranoc Kotecko...Śpij słodko..😘❤️😘❤️😘 ❤️

No i pobłądziło dzisiaj Kłochanie 😘😘 😘 ❤️ ❤️ ❤️...Ważne,że się odnalazło!!! bez GPS-a :D a teraz..ze stópkami w górze ...odpoczywa...mam nadzieję ,że te cudowne oczy dostrzegą, że jestem tuż obok ;)😘

Troszkę kierunki pomyliłam :) Na szczęście taxi z topoografią są za pan brat. Misiull ❤️ ❤️ 👄❤️ ❤️usta]👄 teraz odpoczywam bo jutro środa a nie wiem czy pamiętasz ale w te dni przychodzi ktoś obrobić cało-tygodniowy nieła d i u mnie i w całej kamienicy.Dlatego też ciut porządkowałam :D

Jaśmin 😘...Obrobić cały nielad u Ciebie to tak dwuznacznie brzmi:D:D:D...oj bo będę zazdrosny :D:D:D ...ale to jakiś jurny gościu bo jeszcze w całej kamienicy:D

Żartuj sobie, żartuj :)właśnie niedawno pochowałam swoje rzeczy..co by potem ich nie szukać..Bo ta PANI :D bardzo starannie sprząta, a przy okazji moje przedmioty też upycha :) A potem krążę cały dzień z zapytajnikiem nad głową. Pytanie!No, ba zaskoczona byłam przyjemnie!Nie , małą ;)

Pomógł bym Ci sprzątać...to znaczy obrobić ten nieład u Ciebie:D..i zrobiłbym to baaaaardzo dokładnie ;) Naprawdę cieszysz się z tej niespodzianki? :) No to Ci jutro jak zdążę to zrobię jeszcze:)...jeśli oczywiście chcesz ;)

Chowam notes kosmetyki dlugopisy bo ona tak lubi upachac gdzies a potem ja zachodze w glowe gdzie to jest niby gó....wienka ale dla mnie ważne...notesu używam.codziennie

Bardzo Najdroższy..jeszcze się pytasz :) Czekam na jutro....Kłochanie te szklanki maja narysowane flamingi przypomnialam.sobie... co kupilam.dzisiaj

Notes używaj codziennie:)!...masz rację..i zanotuj sobie...że tam pierwszym porządkiem dnia ma być...Myśl o mnie. Może być przy porannej kawie:)

tak właśnie pomyslałem gdy pisałas o tych ptaszkach:D..domysliłem się, że to flamingi..no bo kaczki....???????? Te byś chyba rozpoznała...:P

A przy porannej kawie Kochanie to ćwicze mózg z tym.notatnikiem...taakie moje jedno z niewielkich hobby..A myśli o Tobie sąąąąąąą :)

A ja ćwiczę sprawnośc pisania i szybkość na klawiaturze...i tej od kompa i ...no wiesz jakiej...w ten sposób Cię dotykam...a myśli...oj sama wiesz...😘❤️

Jeden baran....drugiii baran aaaaaa no takie tooooo barany te co niby usypiac maja....Mówię Ci skarb a nie kaczki :P:P

Hmmm :P w szuwarach to ja jednego Wodnika spotkałam :P Nieprzeciętna Ci to.postać....wszak Szuwarek gość ciekawy :P

:D:D:D...Łapię:D:D ech..a pamiętam czas kiedy baranów nie liczyliśmy...tylko blednące na niebie gwiazdy :)😘

Wodnk -Szuwarek...znam jednego takiego...ale tylko ,,rogate dusze" się na nim poznają;)....Wodnikus Szuwaruś Vulgaris...:)