Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Mam nadzieję...Ufność...Wiarę...że nie przestaną...nie zbledną...Nasze gwiazdy...i tyle jeszcze będzie powtórzeń tych dobrych przed nami...😘😘😘 serce]

Gwiazdy mają moc !Czasem można ulec złudzeniu że ich nie ma gdy granatowy płaszcz założy noc....ale SĄ z siłą nieporównywalną!❤️❤️

Jaśmin😘😘 😘 ❤️ ❤️ ❤️.... Całuję paluszki😘 ;) ufff...upalnie dzisiaj było...Nie tylko na dworze...;) :D A zacząłem dzień od porannej gimnastyki ;)...Dobrze jest tak zacząć dzień :) TY też dzisiaj miałaś pewnie gimnastykę...ale i pewnie troszkę czasu na relaks... A Szuwarek Ci się śnił???❤️

Szuwarek, to nawet rano, gdy wstałam, wychylał się jeszcze i chciał mnie zbałamucić :D ❤️[usta ]❤️[usta ] ❤️ 👄 ❤️ Kochsnie nooo spójrz jacy jesteśmy tacy sami, i tacy różni, a ja niedawno skończyłam hmmm ;) gimastykę :D Całyyy ale to cały dzionek był w przeróżne sytuacje..Nie wiem czy to tylko w moim życiu tak się dzieje :)Związane przede wszystkim z pracą nooo żeby nie było :)

Oj wychylał się wychylał:D....Niedawno?...ojjjjjj:D ;)...No to zmęczona jesteś..i pewnie troszkę mokra :D..widzisz..różnimy się porami gimnastyk ;):D Co do pracy to Kłochanie nie tylko tak jest u Ciebie..U mnie też często zmienia się w pracy jak w kalejdoskopie...Mamy zapierdziel jak ta lala :)

A kafeterii nie roztrzaskuj bo i tak jest roztrzaskana...szkoda sił..a poza tym choćby przez wzgląd, że tu się poznaliśmy..i...spotykamy również 😘😘😘

Uuuuu niedobrze :( toś zmęczony !Uśmiałam się dziś do.lez...Była sprzątaczka...i powiedziała że jedzie na urlop na 3 tyg!Wyobrazasz to sobie?Hiiii bo ja nieee :D Na szczescie znalazlo sie rozwiazanie.jeszcze nie wiem.jak bedzie ono funkcjonowalo w praktyce :D Alee wazne ze jesttt..i jeszcze lokatorzy z kamienicy jada na urlop i poprosili o podlewanie ich paradise werandowego yyyyyy...a roślinki maja z calego swiata zapamietalam tyleee że w prawym rogu pokoju dzbanek do kwiatlow dwoch ...w lewym pol dzbanuszka ...a werande szlaufem :D buuhhiiii

:D...No to tym razem Ty zamienisz się w Wodniczkę Polewaczkę...:D:D:D..Wyobrażam sobie Ciebie w kaloszach..z mokrymi włosami...podlewającą szlaufem kwiaty...A wiesz co...wszystko szlaufem polej:D

Bylebyś od tego polewania nie dostała kataru.....:D...wolałbym Cię widzieć od czegoś innego mokrą niż od kataru:D ;)

Wodniczkaaaa Kłochanie ależ ja w bikini podlewać będę ;) A jeszcze potem skoczyłam do miasta ludziii co nie miara wszyscy alko kupuja promocje szał pał :D Nawet gdzies koło 22 dzis zastanawialam sie czy nie skoczyc do pobliskiej stacji benzynowej aale darowalam sobie noooo może jutro cos wypije ;)... a teraz kompocik :)

Nawodniaj się, nawodniaj...:D...Wodniczko;)...a swoją drogą chciałbym zobaczyć Cię w tym bikini i podlewającą...to byłby szał:D

Ale mi apetytu narobiłaś...i nie tyle tym kompocikiem...co tym bikini....No i jak ja mam teraz spokojnie siedzieć?:D