Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

A ze szczescia ze mi dzis sprzataczka pieknie posprzatala podlogi..uff poszlam.na owa stacje i kupilam Cole :) Rozlalam do szklaneczek stuknelam i jak.najdrozszy drink swiata wypilysmy :) Najlepsza Kola na swiecie to fritz-cola mmmhh to Ci napoj !Zero wysusza!Pragnienie znika jak za czarodziejska różdżka!Mistrzostwo....uwielbiam

No proszę jak to do szczęścia niewiele potrzeba:D...Wystarczy posprzątać:D...wiesz co..ja chyba zrobię odwrotnie..chyba jutro wypiję najpierw piwo..albo dwa a później posprzątam swoje auto...bym później nie umarł z nadmiaru szczęścia:D :classic_cool:

A mnie to nie dziwi...bo właśnie w ten sposób uzupełniamy się❤️...wiesz..takie dwie połówki...Muszę Ci znaleźć opowiadanie o tych dwóch połówkach...:)

Są różne..wciąz na inne opowiadania można trafić...ale puenta jest ta sama...Zawsze gdzieś jest ta druga połówka...taka sama..bliźniacza Gwiazda...Najpiękniejsza...i ..Ukochana...❤️

Ładnie :) Gwiazdy świecą i migoczą aż wyjrzały ptaszki z gniazd...kaprysiły marudziły może im po jednej dać...taaaak przypomniał mi.się wierszyk :)

Rozmarzyłaś mnie dzisiaj Jaśminko😘 😘😘...zresztą nie tylko dzisiaj...popatrzę dzisiaj w gwiazdy...może zobaczę tę Twoją?..:)

Jaśmin😘😘😘❤️ ❤️❤️ No i znowu Twój gołębnik nawalił. Gołąbek mi opowiadał,że list mój dzisiejszy poranny wrzucił,ale coś tam jest nawalone i nie wie czy właścicielka go wyciągnie :D ;) ale swoim oczkiem widział, że powstaje nowy więc następny tam wrzuci😘 równie piękny co ten poranny ;) Nie martw się i nie złość.Damy radę :classic_cool: ❤️

i chcę Ci dawać tysiące powodów ku temu...:) I wiesz..wszystko idzie na razie ku dobremu...wiesz z czym;)