Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Nic nie skrywam..bo czy przy Tobie może coś być we mnie zakryte?:D Po prostu tak myślę,że idzie ku dobremu...trochę Ci o tym napisałem w liście z rana..ale jak widać nie dotarł:) A poza tym Ty poznałaś chyba wszystkie moje tajemnice:D ;)

Dzis pierwszy dzien jestem sama w kamienicy . Pozamykalam wszystko na cztery spusty I mam nadzieje miec spokojne sny, do nastepnej niedzieli maja, wrocic lokatorzy, Maja jeszszcze bardziej przestronniejsze komnaty niz ja. I do tego dwie werandy od ulicy i od ogrodu. Moje klimaty ...i takie bardzo wysokie mysle ze ze cztery metry maaaa w gore ..a w stylu indyjskim, udekorowane mieszkanko U mnie tez wysoko..tylko to drugie to jest mniejsze i nie wysokie i z niego pisze teraz do Ciebie.

No to jesteś Pani na włościach :)...Musisz mi to kiedyś pokazać ;)...mam nadzieję, że nie długo to będzie...:) I nie drocz się ...bo wiesz ,że wszystkie ;):D

ojej...bo zapomniałem ,że jesteś w tym samym miejscu..ech..bo listy Twoje były takie krótkie... i mi siępopitoliło bo myslalem ,że jestes gdzie indziej tym razem :D.. Kurcze, Jaśmin :D Łobuzie...już nawet ,,intymności" znasz ;):D

Dlugo czekam na cos zanim.sie pojawi .To jest nudne ..zanim odp sie wyłowi z czeluści głupiej kafeterii

Jejku..no nie mów ,że ze mną tak nudno...bo sobie coś pomyślę :( Już piszę..przeciez😘

Mordko..bo do mnie to trzeba jak krowie na rowie...:P...pogubiłem się z tymi indyjskimi komnatami...bo takich to tam na pewno nie widzialem...Indyjskie...jeju...

Nie smutaj mordki !Ryjek ma sie cieszyc!U tych lokatorow co wyjechali na urlop i ja kwiaty im podlewac mam...oni maja wlasnie pietro wyzej te komnaty

No fakt..to mi tych komnat nie pokażesz...co sąsiadów to sąsiadów... I Jaśminko wiesz,że moja radość od Twojej zależy...😘...daj buziaka i nie dąsaj się jak mnie pogubiłaś z tymi indyjskimi...

Z opóźnieniem do Ciebie mail przychodzi Kłochanie...:)..bo to nie byłoby chyba możliwe...

Muszę być szybki Kłochanie..bo to dla Ciebie..ale niestety nie w minutę a dwie minuty ;):D I wiesz..te dwie minuty..lub trzy..łał...coś mi przypominają:D

Dasz mi buziolka???? Śpioszko jedna..i nie denerwuj się na mnie..bo zaraz mi się robi smutno....chcesz mnie przyprawić o zawał????