Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Ta..popycham...bo tu trzeba z kopa raczej a nie popychać...To tam mają też Desperadosa???..:D...

a gdziesz przeczytalam o dziwo ! bo dla mnie zaskoczenie ze Nasze znaki zodiaku wspolgraja ze soba bardzo ,Co jest dla mnie zaskoczeniem.Myslam ze inny znak pasuje do mnie wedlug czarow astrologii .

ojejj skarbek, czy maja Desperadosa, no jasne ze tak, to swiatowa marka! .To bardzo znany napoj bynajmniej na stacji benzynowej :D u mnie .

Jaśmin😘...to ,że znaki pasują, to nie wiedziałem...Ale Ty mi pasujesz i bez tego:)..sama wiesz..że mnie przyciągnęło od razu od pierwszego spojrzenia...❤️

Dzisiaj zapomniałem kupić piwa...Ech...ale ratuję się kompocikiem...:D:D..wiesz jaki;)

pamietam jak mnie podgladles ;) na tamtym temacie, gdzie udzielalam sie :) ...nie zgadniesz jaki pilam kompot, dzisiaj zrobilam sobie z jagod mrozonych.Cos innego, bo te malinki juz mi brzydna.

Dzisiaj..albo jutro przyjrzę się..porównam co o nas piszą...astrolodzy..ale i tak wiem, że moja gwiazda jest tuż obok Twojej..i wiesz..wydaje mi się ,że obie świecą tak jasno..jak ta obok niej..są od siebie tak bardzo zależne...:)

wrzucam na temat info na temat naszych znakow :) Na pewno uda im się stworzyć doskonały duet, zgodny i uzupełniający się w wielu dziedzinach. Ich wielką siłę stanowi fakt, iż potrafią spędzać ze sobą mnóstwo czasu, a i tak nigdy nie nudzą się w swoim towarzystwie i nie ma nawet mowy o sytuacji, w której jedno starałoby się unikać drugiego. Mają podobne dążenia i ambicje, a także cele, więc szybko dochodzą do wniosku, że doskonale wyjdą na tym, jeśli zdecydują się na wspólna przyszłość. Duża w tym zasługa Kobiety-Koziorożec, która wyróżnia się swoim praktycyzmem i twardo stoi obiema nogami na ziemi. Potrafi żelazną ręką zarządzać domem, ale też jej opieka jest bardzo czuła – wie, kiedy powinna trzymać domowników w ryzach, a kiedy może im pozwolić na więcej i Mężczyzna-Wodnik potrafi to docenić. On zaś chce, by ich życie nie było nudne i przeważnie udaje mu się je urozmaicać, więc ostatecznie oboje mogą być z tej relacji zadowoleni, choć pewnie bez porywów. prawde mowiac nie wiedzialam ze pasuje do mnie wodnik :)

Kurcze...jak to ,,bez porywów"..tylko to mi w tym opisie nie pasuje:P...bez porywów...też coś!!!

Chyba zacznę wierzyć astrologom ! :D:D..,,ale to bez porywów" to przesada...odczuwam te porywy ..wstrząsy..drżenie..eksplozje na własnej skórze...a oni tu ,że bez porywów...❤️

W tym opisie co przytoczyłaś...ostatnie zdanie: ,,mogą być z tej relacji zadowoleni, choć pewnie bez porywów. " :D:D..oj są są:D..tę wróżkę poprosimy by popatrzyła:D...na pewno zmieni zdanie..tylko byśmy jej nie zgorszyli:D

zauwaz, ze wrozka tez byla niepewna bo napisala PEWNIE bez porywow. takie zalozenie sobie wymyslila ..mysle ze dla dodania dreszczyku.

No wiesz....za duże????????? a ja chciałem by były jeszcze pozytywnie większe...:)

Kurcze..naprawdę są one dla Ciebie za duże?????:D...Czyżbym musiał zacząc stosować brom na obniżenie..libido lub zbicie testosteronu jakiś specyfik...???? :P :D

Oj bo napisałas ,że za duże najpierw..:D..ale teraz odetchnąłem z ulgą..Są w sam raz!!!:D Kochanie..to zatem Dobrej Nocy Ci życzę i spokojnych...snów..i niech Ci się Szuwarek przyśni...taki siedzący pod parasolką z e swoją Gwiazdką 😘😘😘 ❤️❤️❤️