Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćA

Kocham Cię Grisha.

Polecane posty

Gość gośćA
Możesz dać chociaż jakiś znak, ze odczytales tę wiadomość?

Gość gośćA
Dobrze, jeśli chcesz to spotkajmy się jeszcze dziś. O 19:00 powinnam być w Warszawie.

Gość gośćA
Masz 15 minut, żeby się na to zdecydować. Jeśli nie napiszesz nic do tego czasu, to nigdy więcej się do Ciebie nie odezwę.

Gość grisha
Idi na hui suka

Gość gośćA
Żal. pl

Gość gośćA
A podobno tak bardzo chciałeś się ze mną spotkać... Haha :D :D

Gość gośćA
No dobra, jak mnie przeprosisz, to może Ci wybaczę. Czekam. Masz 10 minut. Czas start.

Gość gośćA
Czas minął. Wiedziałam, ze mnie nie kochasz i ze tak naprawdę nie chcesz się ze mną spotkać. Jesteś oszustem.

Gość gośćA
Ciekawe ile kobiet tak jeszcze oszukałeś, bo na pewno nie byłam jedyna.

Gość gośćA
Dobrze ze byłam mądra i nie dałam Ci nr tel. A tak mnie namawiałeś... i jeszcze wyskakiwałes z pretensjami, ze nie chcę Ci go dać. Szukaj głupszej ode mnie.

Gość gośćA
Na szczęście jestem silna i sobie poradzę.

Gość gośćA
Taka byłam zakochana i zapatrzona. A tu co, okazało się ze jesteś zwykłym kłamcą. Po co mówiłeś, ze chcesz się spotkać a jak przychodzi co do czego, to chowasz głowę w piasek. No masakra. Zaufałam i przegrałam.

Gość gość
Bo on ma żonę!ty tylko jego zabawka!

Gość gośćA
Na każde spotkanie z Tobą przychodziłam i patrzyłam na Ciebie z ukrycia. Och, byłeś taki piękny, taki męski... Twój blask mnie oślepiał, nie byłam w stanie do Ciebie podejść... Patrzyłam na Ciebie z daleka i delektowalam się Twoim widokiem. Mmm, wyglądałeś nieziemsko, jak bohater kina akcji. Męski, silny, ahhh. Bóstwo. Ideał. Jedyny taki. Nie byłam Cię godna. Po prostu. Oby ta stażystka była. Wybaczam Ci oszuście, wybaczam to wszystko zle co mi uczyniłeś. Nie chowam żalu i urazy, bo dałeś mi to co najcenniejsze. Dałeś mi posmakować prawdziwej miłości. Tak. To była prawdziwa miłość. Przynajmniej z mojej strony.

Gość gośćA
Kochać nigdy Cię nie przestanę. Wiedz o tym. Będę codziennie o Tobie myślec. Dzień w dzień.

Gość gośćA
Och, ach... i znowu ten ból. Ból przypominający mi o tym co mi zrobiłeś, jak bardzo zraniles. Ale nie przejmuj się. Poradzę sobie z tym. Ty idź. Stażystka czeka.

Gość gośćA
Twój kolega w końcu miał rację. Posłuchaj go. Tak, on miał rację. Idź do niej. No prędko, prędzej, biegnij. Tylko się nie przewróć. Wierzę, że wam się uda. I że oświadczysz się jej w blasku zachodzącego słońca na Cyprze. Ach, jak boli... to przecież były nasze marzenia. Nasze! Ale dobrze. Idź i bądź szczęśliwy. Idź. Idź. Idź.

Gość gośćA
Pewnie już do niej poszedłeś. Kto wie, może właśnie ją dotykasz, muskasz delikatnie jej brzuszek, całujesz jej nosek, łapiesz za łapki... STOP! Nie mogę o tym myśleć. To zbyt boli, zbyt boli...

Gość gośćA
Tak bardzo mnie zraniłeś. A ja Cię nadal kocham. Wszystko bym Ci wybaczyła, nawet zdradę. Powtarzam: nawet zdradę. Czy to nie świadczy o potędze mojego uczucia do Ciebie? No powiedz.

Gość gośćA
No tak, milcz. Tak będzie najlepiej. Dla Ciebie. Moja miłość Cię przytłoczyła. Przytoczył Cię jej ogrom. Przytłoczyła Cię siła tej miłości. A ta stażystka nie da Ci nawet 1/100 tego, co dałam Ci ja.

Gość gośćA
Ale wybaczam Ci, wybaczam wszystko. Bo to umiejętność wybaczania jest miarą miłości. Kocham Cię, kocham szalenie.

Gość gość
grisha twoje szczescie ze sie w poro odciales od tego toksycznego bluszcza :) pozdrawiam i powodzenia z normalnymi dziewczynami :)

Gość gośćA
Jak możesz tak pisać? Moja miłość nie jest toksyczna, jest prawdziwa. Ty pewnie nigdy nie zaznałeś takiej miłości.

Gość gośćA
Ach, jak ja go kocham. Ach, jak boli. Tak, ta miłość jest bolesna. Ale musi boleć.

Gość gośćA
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Boli. Ból.

Gość gośćA
Usycham. Gniję. Nie. Spokojnie. Dam radę. Żyj ze stażystką. Ona da Ci wszystko. Ale nie da jednego. Nie da Ci wszystkiego.

Gość gośćA
Mam nadzieję, że zrozumiałeś tę przenośnię. Bo wszystko jest niczym. A miłość jest wszystkim. A niczym nie jest miłość. Jej wszystko jest inne, niż moje wszystko.

Gość gośćA
Żyj z nią. Ale pamiętaj: "Bo wszystko jest niczym. A miłość jest wszystkim. A niczym nie jest miłość.".

Gość gośćA
Rozumiesz sens tych słów? Jak nie to chętnie Ci wytłumaczę.

Gość gośćA
Auuuuuuuuuuu, i znowu ten nieznośny ból. Ale nie przejmuj się. Musi boleć.