Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wrażenie, że 80 % kafeterianek mieszka na pięterku u teściów lub rodziców

Polecane posty

Gość gość
Bo dorosłe życie to tylko kosmiczne opłaty tak? Fajne masz myślenie. Jak masz normalne relacje z rodzicami to opłatami się dzielisz. A jak myślisz że w domu jest mnie opłat niż w mieszkaniu to widać że z domem nie masz nic wspólnego. Dom to studnia bez dna. Zawsze jest coś do zrobienia i duże wydatki

Gość gość
Co za różnica gdzie mieszkają jak masz problem to walisz do nich jak w dym radzisz się o talie rzeczy ze wstyd zeby dorosły facet do tego stopnia opierał sie na opini innych

Gość gość
Owszem, duże wydatki, życie to ogólnie duze wydatki :) dlatego właśnie uśmiecham się jak słyszę o dorosłych ludziach których nie stać na wlasny dach nad głową :)

Gość gość
16:09 dokładnie jak piszesz .I dlatego jedni mieszkają w jednym domu z treściami /rodzicami i jest ok a inni mieszkają osobno i jeszcze na krzywy ryj z tesciami.

Gość gość
NIGDY W ŻYCIU:D Rok wynajmowania, potem kredyt (już spłacony) i WŁASNE. Mogę sobie na środku ognisko rozpalić i nikomu nic do tego :D

Gość gość
no fakt, wiele z nich tutaj narzeka na teściów. i sporo zn ich - to moje wrażenie z kolei - nie pracuje zawodowo. Ja jestem chyba niezbyt typową kafeterianką (nicka stałego nie mam, ale srednio 3-4 godziny tygodniowo spędzam na kafe. działy macierzynstwo, poza Polską oraz czasem fitness). Ja nigdy z tesciami nie mieszkałam. Mieszkam z mężem i dzieckiem i kotem, w Szkocji, pracujemy oboje na całe etaty, umysłowo (od 3 lat -wczesniej fizycznie), mieszkamy sami blisko centrum duzego miasta.

Gość gość
Ja mieszkalam 2 lata z teściami i był to mój najgorszy okres w moim życiu. Czułam się jak dziecko wiecznie wypytywania gdzie, a kto, po co, za ile, na ile. Wszystko musiało byc.komentowane. Zero własnego życia do tego miałam małe dziecko i wszystkie sprawy trzeba było konsultować z.nimi. byl jeden plus tego wszystkiego, że często popilnowali dZiecko. Teraz mieszkamy sami jest cudownie i nie wiem jak wytrzymałam z tesciami tyle czasu. Nikomu nie polecam. A porównywanie sąsiadów w bloku to mieszkania z teściami/rodzicami to boki zrywac.

Gość gość
No, cóż, te, których nie stac na to, żeby się od teściów wyprowadzić muszą to sobie jakoś osłodzić :P

Gość gość
18.16 ale też to nie jest u siebie :-D

Gość gość
wczoraj A czemu ostatecznym nie mieszka u swoich rodziców tylko u znienawidzonej teściowej? czy ona cię zrobiła by musiała znosić twój widok z zachwytem.