Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to my tez bierzmy dzieci do pracy

Polecane posty

Gość gość
Wielkie poruszenie w Sejmie. Przyszła na Wiejską z dzieckiem Jarosława Kaczyńskiego! - odpieprzyło babie, to my też bierzmy do pracy dzieci i będziemy się nimi zajmować, ja pierdolę uczciwie pracować,

Gość gość
Dokladnie, tam gdzie nie ma zlobkow, przedszkoli, szkol i swietlic przyzakladowych zabierajmy dzieci do pracy! Brakuje takich demonstracji!

Gość gość
do gość dziś - no to ja swoją 5 biorę do pracy, pracuję w opiece społecznej i jak przyjdziesz po 500+ to będę miała ciebie daleko w d***e bo będę zajęta opieką nad swoimi dziećmi. Zobaczymy jak zareagujesz, czy będziesz zadowolona

Gość gość
Nie liczy się, bo nie nakarmiła piersią w sejmie.

Gość gość
O ja pierdolę. Ale kwoki oburzona. Też zabieram czasami dziecko do pracy. Poza tym wy na miejscu tej kobiety nie bylybyście w pracy. Siedzialybyscie w domu, na macierzyńskim pierdzac słodko w kanapę.

Gość gość
To nic... Syn miał jelitówkę. Myślałam że mnie ominie, a właśnie mnie przeczyściło...To "to"?

Gość gość
Skoro opieka nad dzieckiem nie przeszkadzała jej w wypełnianiu obowiązków, to w czym problem?

Gość gość
Jeszcze tego brakowalo zeby wasze dzieciaki biegały mi kolo biurka :/ zero skupienia ...

Gość gość
Też zabieralam dziecko do pracy ,był mały spał w foteliku. Pracowalam wówczas jako menadżer w klubie i byłam rano sama ,dziecko było grzeczne a ja byłam w pracy z nim gora 4 godziny .

Gość gość
A mnie zaszokowało, że Kaczyński ma dziecko, ale juz doczytałam, że to zbieżność nazwisk. :D

Gość et_ut_Aenean
Babież Robocop Szorował Paszczą Kolację z Kafelków Na Witraszu

Gość gość
Ja swojego 7 latka też biorę i szef nie ma pretensji.Odwalam swoją robotę i jest git.