Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie chca fajnych dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość
I dajcie już spokój tym szarym myszkom - was boli to że dziewczyna która jest spokojniejsza,nie gwiadorzy i w waszej opinii jest gorsza ( tylko wg waszej bo dla faceta aspekty w czym jedna kobieta lepsza jest od drugiej są inne) potrafi szybko założyć rodzinę i sie spełnić a wy nie.Czemu? same sobie odpowiedzcie na to pytanie.

Gość gość
i jeszcze jedno- nigdy nie gotowałam, dobry seks powodował, ze nawet szarej myszy to faceci gotowali byle tylko była zadowolona i nie musiała robić tego czego nie lubi

Gość gość
Sam sobie odpowiedziałes tekstem że zawsze znajdzie się ktoś atrakcyjniejszy od nas i partner może zdradzić. W rzeczy samej więc zabranianie mu kontaktów z ludźmi czy samotnej zabawy niczego ci nie zagwarantuje. Bo zdradzić można leżąc w łóżku razem i jednocześnie pisać z innymi. Absolutnie nic nas nie uchroni przed zdrada więc takie chronienie bo a nuż coś tam to po prostu uluda jedna wielka. Musiałbyś kobietę na smyczy prowadzić żeby do niczego nie doszło. Wystarczy że ja facet w sklepie zauroczy. Nie wiem jak można tego nie rozumieć.

Gość gość
Nigdy bym nie pozwolił, żeby kobieta nic nie robiła. To mało pedagogiczne i ryje takiej beret po pewnym czasie i zaczyna księżniczkować:)

Gość gość
No wiecie a cwany bezwzględny facet to wykorzysta jedna i drugą - szara myszka bedzie mu kucharzyła w domu a któlowa balu zaspokajałą go od czasu do czasu:) Ja osobiście wole szare myszki - i nie,to nieprawda że one są brzydkie zaniedbane i wygladaja jak wór kartofli:) To tylko stek pobożnych złośliwych życzeń "imprezowiczek" - dziewczyna może być ładna,piękna wręcz,ale jednoczesnie,spokojna,ułożona,byc dobra kochanką;) Znam parę takich wiec sorry - to wy postrzegacie swiat czarno biało:)

Gość gość
Konkluzja tej długiej jak srajtasma rozmowy jest taka że ilu ludzi tyle wyborów i sposobów na związek. Róbmy co chcemy i innym tego nie narzucajmy.

Gość gość
11:46, tak naprawdę to jak taką statystyczną "imprezowiczke" rozbierzesz, rozczeszesz jej włosy i zmyjesz makeup, to niczym szczególnym się nie wyróżni.

Gość gość
ość dziś Sam sobie odpowiedziałes tekstem że zawsze znajdzie się ktoś atrakcyjniejszy od nas i partner może zdradzić. W rzeczy samej więc zabranianie mu kontaktów z ludźmi czy samotnej zabawy niczego ci nie zagwarantuje. No to jezeli tak rozumujesz to gratuluję - to czysty fatalizm a nie miłość. nie potrafisz walczyć ani sie zaangażowac bo z góry zakładasz porażkę. OK nie zawsze ma sie wpływ na zdradę to wtedy kopa w tyłek i idziesz donasepnego/następnej. ale to wtedy jak naprawdę sie posypie i nie ma szans na uratowanie zwiazku. Masz klasyczne podejście - jak sie zepsuje to wyrzucam, a nie naprawiam. Gratuluję.

Gość gość
Mało tego - mi własnie taka szara myszka dała kosza co przeczy obiegowym teoriom że wezmą pierwszego lepszego kolesia bo są wybrakowane:) wiem bo sam dostałem czarną polewkę od takiej dziewczyny ( i żalu do niej nie mam i tak nadal ją lubię bo wiem że jest spoko a wyszło tak troche bez naszej winy - złośliwość właśnie takich wrednych zazdrosnych heter któe nagadały jej bzdur o mnie-"imprezowiczek"). Takze kolejny mit który trzeba spscić w kiblu "szara myszka bierze każdego jak leci bo jest brzydką panną bez posagu,imprezowiczki pzebierają jak w czereśniach")

Gość gość
11:49 To się nazywa nadinterpretacja. Ktoś ci z powodzeniem wmowil że w życiu trzeba o każdego i o wszystko walczyć do upadłego a to jest g****o prawda. Miłość zawsze się obroni sama. O ile jest prawdziwa. Choć nieprawdziwa miłość nie istnieje przecież :D dobra nieważne l. Wątpię że zrozumiesz co mam na myśli.

Gość gość
ależ ja cię w pełni rozumiem - sęk tylko w tym że sie z tobą nie zgadzam:) Każdy z nas popełnia błędy i nikt nie jest święty - zdrada boli ale w pewnych aspektach można i to sobie wybaczyć i walczyć czyli ratować gdy wiadomo ze ta druga osoba też tego chce. Bo jak nie to wiadomo - sam bym to olał i poszedł dalej. Ale wpierw próbowac stara c sie naprawić a jak sie nie da - wtedy dopiero do kosza.

Gość gość
Dajcie już spokój - obie strony podały argumenty za i przeciw i obie mają poniekąd rację:) Więc sztuką jest w tym wszystkim wypracować jakiś kompromis by wilk był syty i owca cała:)

Gość gość
gość dziś :D:D:D:D

Gość gość
Szare myszki dla szarych szczurków.

Gość gość
a puszczalskie lafiryndy dla łysych tłuków :)

Gość gość
Puszczalskie myszki dla zakompleksionych wieśniaków.

Gość gość
A porządne "imprezowiczki" dla dildo