Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aged24

Kiedyś wydawało mi się, że zdrada małżeńska polega na tym, że...

Polecane posty

Gość Aged24

....Małżonek uprawiał z inną osobą seks, bo seks jest obrzydliwy, wstrętny i tego się z nikim nie robi. Po prostu wydawało mi się, że małżonkowie mieszkają ze sobą razem, spacerują, jedzą posiłki, ale nie przyszłoby mi do głowy, że małżeństwo polega na p*****niu. Uświadomienie sobie, że p****nie jest podstawą małżeństwa doprowadziło mnie do płaczu. Wypaczyło mi psychikę.

Gość gość
Tak, to nawet widać po twoim wpisie.

Gość gość
P\i\e\r\d\o\l\e\n\i\e? Jak ty brzydko się wyrażasz..

Gość gość
Spoko, ja tez sie dlugi czas ludzilam ze malzenstwo polega na czym innym :D faceci mi jednak uswiadomili co jest dla nich sensem zwiazkow......

Gość gość
Podstawą małżeństwa jest posiadanie dzieci, a dzieci się biorą z p********ia

Gość Aged24
Ja lubię mężczyzn, lubię przebywać w męskim towarzystwie. A jednak nie mogę się pogodzić z tym, co mają w spodniach, tego, że to potrafi z nich robić dzikie bestie. Ale i tak nie na całe życie, w wieku podeszłym wszyscy stajemy się aseksualistami. Czy naprawdę wszyscy młodzi mężczyźni są tacy źli? Błagam, proszę, powiedzcie, że nie!!!

Gość gość
Co może być złego w tym, że ma się kogoś z kim wykorzystuje się każdą sposobność? Cenię sobie ten luksus, szczególnie jak czytam innych.

Gość Aged24
A więc to tak!!! Małżeństwo polega na tym, że mężczyzna wkłada ohydny podłużny organ, zagłębia się w nieczyste wnętrzności kobiety i napełnia ją białym, kleistym płynem. Obrzydliwe!! Jeżeli mężczyznom sprawia to przyjemność, to ja ich z całego serca nienawidzę! A tak ich lubiłam, łudziłam się, że to kobiety-wampiry sprowadzają ich na złą drogę, ale nie.

Gość gość
Jak nie chcesz sie roochać to czego szukasz na tym forum?

Gość Rescator555
No wlasnie. Seks jest podstawa i istota zwiazku, ale przeciez nie ma obowiazku wchodznia w zwiazki czy zawierania malzenstw. Albo ewentualnie mozna poszukac jakiegos aseksualnego dziwadla, ktore tez uwaza, ze seks jest obrzzydliwy. Powodzenia ;-).

Gość Aged24
Ale ja chcę żyć w związku. I chciałabym mieć "zwyczajne" podejście do współżycia, związków....Nie wiem, co mi się stało.