Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów czy facet może się przywiązać do sexfriend

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta, dużo ze sobą pisaliśmy ale nasza znajomość była czysto erotyczna. Jako jedyny facet naprawdę mnie rozpalił ale nie myślałam o uczuciach. Teraz jesteśmy daleko od siebie, ale on codziennie pisze teksty w stylu uwielbiam twoje ciało, kocham cię nago, chcę twojej pupci, podniecasz mnie itp. Ma kompletnego świra na punkcie seksu. Tylko raz nie wspomniał o seksie jak chciałam zakończyć definitywnie naszą znajomość, wtedy powiedział, że lubi ze mną rozmawiać i żebym tak nie mówiła, ale to było tylko raz. Przez dwa dni pisał o "normalnych rzeczach" niezwiązanych z seksem, ale teraz znów w kółko to samo: chcę twojego ciepła, masz fajne sutki i ciągle to samo. Najgorsze jest to, że ja się za bardzo do niego przywiązuje, mimo, że to wariat i "zboczuch". Myślicie, że on też może się przywiązać do mnie, czy chodzi wyłącznie o kolejny seks.

Gość gość
nie może

Gość gość
Chodzi o seks.Nie miej złudzeń. Piszę z własnego doświadczenia,też miałam niedawno taka sytuację ale poznaliśmy się w realu.W dzień w który chciał się spotkać pisał zawsze jak szalony,też miłe słówka i tym podobne dyrdymały ale jak wiedział,że oboje jesteśmy daleko to nawet smsa nie napisał.Pewnie bajerował w tym samym czasie inne laski.Ile razy z nim się spotkałaś na seks?

Gość gość
Ja z moim byłym z założenia mieliśmy spotykać sie tylko na seks i tak było przez jakieś pol roku, a pozniej powiedział mi, że sie we mnie zakochał i bylismy razem kolejne 5 lat, wiec jest to mozliwe

Gość gość
Byłam u niego przez tydzień, wcześniej pisaliśmy do siebie 3 miesiące, teraz też piszemy codziennie. Ale nie wiem czy się jeszcze spotkamy, bo mieszka w innym kraju.

Gość gość
Choc to oczywiscie zalezy od sytuacji, byc moze cos bedzie z tego wiecej, a byc moze nie. Zalezy to od jego nastawienia, od tego jak bardzo mu pasujesz nie tylko do lozka, ale jako jego potencjana kobieta itd.

Gość gość
Daj sobie z nim spokój nie widzisz że to zbok

Gość gość
jestem facetem i też kiedyś znałem piękną kobietę i też były takie telefony. Tylko takie rozmowy były wtedy kiedy ona chciała. Na codzień rozmawialiśmy o niej, o mnie, o pracy, zamiłowaniach... O wszystkim i o niczym. Jeśli facet tego nierozumie, to toprostu go olej bo to świr i będzie poprostu ci wydzwaniał do znudzenia. Taka moja rada.

Gość gość
Facet oszalał na twoim punkcie

Gość gość
Oszalał na punkcie jej ciała i seksu

Gość gość
Mógł ale nie chciał spędzić z toba ani świat ani sylwestra to chyba o czymś świadczy? A z kim spędził te dni? To tez o cz6ms swiadczy:p choc bedzie klamal i qymtslal usprawiedliwienia, teraz wrócił bo zachciało mu się tlustej bo laska zgrabna i powabna go nie chce, więc nie zrezygnuje z dxiubdziania i głupiej chłopobabie będzie kit wcisnął ze ja kocha ze grube i głupie to jego fetysz:p

Gość gość
Faceci sa tak samo skomplikowani jak i kobiety. Jeden sie zakocha platonicznie w dziewczynie i bedzie ja pamietac do konca zycia,drugi,zakocha sie w prostytutce jako jej klient,inny moze prz lciec 1000 lasek i do zadnej nic nie poczuje.Z tego co piszesz to wyglada na to,z facet szuka tylko kochanki.

Gość gość
tak może

Gość gość
Można zakochać się w wyglądzie, w charakterze, w osobowości a można też w sexie. Kocha cię że względu na sex i twoje ciało, taki sam powód do związku jak wspólne zainteresowania.

Gość gość
[18:49} większość kobiet twierdzi, że miłość musi być uduchowiona, a prawda jest taka, że jesteśmy trochę takimi zwierzętami

Gość gość
seks to nie miłość, sypiasz bez zobowiązań więc na miłość nie zasługujesz... ale Jezus może cię uleczyć.

Gość gość
ja już ponad 10 lat z kobietą się spotykam a miał być tylko sex jeden raz.

Gość gość
Nie bądź żałosna.

Gość gość
do 10 lat na seks, czy zależy ci na niej?

Gość prawi 121
w sexie owszem ,.., TAk jak klient i prostytutka,.., To jest uzaleznienie od seksu.,

Gość gość
Nie czuje się kochana a pożądana, ma pewnie rację. Ten facet nie potrafi kochać a seks utożsamia z miłością.

Gość gość
kochamy się ale nie mieszkamy razem

Gość gość
tutaj satysfakcja jest obopólna, więc nie klient i prostytutka

Gość gość
nie da rady się nie zabujać , kilka spotkań i już czujesz , że ci brakuje tej osoby. Wtedy to już nie chcesz tyko sexu.

Gość gość
Tutaj autorka tematu: rozmawiałam z nim dzisiaj i stwierdził, że nie myśli tylko o jednym ale seks jest dla niego bardzo ważny. Mało też o sobie mówi, jakby tego nie lubił.

Gość gość
Robaczek odmawia ciapulkowi? To przecież nie jest możliwe.:p Nie podszywaj się głąbie pod lepszego od siebie, on nie jest taki jak ty, ciapulku.

Gość gość
jak można się tak poniewierać, związek który zaczyna się od seksu nie ma szansy przetrwania

Gość gość
Ja przy okazji zadam inne pytanie do facetów-czy pamiętacie i wspominacie swoje f**kfriends? Nie mam tutaj na myśli "one night stand"(przygoda na jedna noc) tylko taka przelotna znajomość typu kilka spędzonych nocy.Pamiętacie takie kobiety czy zapominacie po miesiacu?

Gość gość
Zapominają już po nocy :(

Gość gość
mnie się nie udało bo od razu się zakochałem ha