Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłopoty z zalogowaniem na czat wp

Polecane posty

Gość gość

Witam, po automatycznym zaktualizowaniu się laptopa, nie mogę zalogować się na czat wp. Pokazuje się okno czatu, ale brak połączenia. Wyskakuje okienko z tekstem: Podczas logowania na czat wystąpił błąd. Proszę się upewnić, ze oprogramowanie antywirusowe lub inne programy ochronne nie blokują przesyłania tzw. ciasteczek (cookies). Przeinstalowałam javę na starszą wersję, polecaną w tutejszym wątku, ale nic się nie zmieniło...Ktoś poradzi?

Gość gość
chyba jednak czat zamknęli jak to już od dawna się mówiło

Gość gość
Dziś tam wejdzie chyba ktoś kto ma komputer z programem sprzed potopu. I to biblijnego.

też mam potwierdzoną informacje że wp zamyka czat. chyba trzeba polubic interię choc mi ona nie przypada do gustu.

Gość gość
agnieszka pewne info?

Gość suder
Tak,to potwierdzone informacje i najczarniejsze scenariusze kotre pisaliscie w swoich przypuszczeniach:)Czat.wp zostal zamkniety,wg niepotwierdzonych informacji,przyczynilo sie do tego kilka niegodziwych zachowan pewnego uzytkownika,o nicku Kaluza marzen (on),kotry to szkalowal innego uzytkownika,ten zas zglosil sprawe na policje,a porkuartura zlecila odpowiednie czynnosci i wp nie chcac niepotrzebnego rozglosu i szumu wokol calej sprawy,zakmnela czat:)

Gość kinder2
jestem zalamany cala sytuacja,ktos cos poradzi,ktos zna odpwoiedz,ktos z was byl tam w ostanich dniach?

Gość suder
Tak,zachowanie niejakiego Kałuży przyspieszylo znacznie decyzje o zamknieciu czatu ,he hehehe

Gość suder
Agnieszka92,czy mozemy sie blizej poznac?:)

Gość gość
Hmmm.... nikt nie pomoże?

Gość gość
Ale beznadzieja :/ Wolałam ten czat od interii, no ale już teraz nie ma wyjścia i zostaje tylko czateria... Mogliby na nowo włączyć czat.

Gość gość
Pytam serio... przecież pojawia mi się okno czatu, tylko nie mam połączenia z serwerem...

Gość gość
No ale widzisz chyba, że nikogo na nim nie ma? Zawsze była podana liczba osób, a teraz jest zero. Zamknęli ten czat na dobre :/ Sama jestem zawiedziona. Jedyną alternatywą jest Czateria.

Gość kinder2
Nie ma i nie bedzie,to pewne,dzwonilem do zarzadu Wp i podali mi wlasnie taka informacje:) Czatu Wp. nie bedzie:)

Gość gość
Kinder2 zadzwoń do ambasady San Escobar;)

Gość gość
pomału likwidują czaterię kilka lat temu Onet zlikwidował czat teraz WP i pewnie Interia tez kiedyś zamknie czaterie

Gość gość
Mysalem ze nie spotkam juz nikogo z uzytkwonikow czatu wp:) aj ednak,sa na kafaterii.hiih

Gość kinder2
Szanowni goscie,czcigodni bywalcy czatu wp,na jakich pokjach siedzieliscie?

Gość gość
Agnieszka92,jestes bardzo fajna kobieta,marze o takiej zonie:)

Gość gość
Naprawdę szkoda, że zamknęli :( A Czaterię rzeczywiście też już planują? Czyli nie będzie już żadnego anonimowego czatu w Polsce?

Gość gość
Ja siedzialam na warszawie. Wiele, wiele lat z przerwami. I bardzo zaluje ze zamkneli. Czateria.. dla mnie masakra. Nie da sie przebic przez kolko wzajemnej adoracji.

Gość gość
Marze o takiej kobiecie jak Agnieszka92, waliłbym ją codziennie w kakao.

Gość gość
Agnieszka a na jakim pokoju siedzisz na czaterii?

Gość gość
Jakoś nie wierzę w zamknięcie czatu... zlikwidowano by stronkę, a wszystko się pojawia... pokoje, logowanie itd... Ponawiam pytanie - ktoś coś kuma z tymi ciasteczkami ?

Gość gość
Pewnie jeszcze nie zdążyli wszystkiego zlikwidować. Nie liczyłabym na to, że będzie działał :(

Gość gość
ciasteczka nie maja nic do tego:)poza tym to dobrze ze nie ma czatu,gdyz ja nie moge wejsc,cos z przegldrka,badz ustawienniami nie gra u mie,a kiedys moglem:) taka jedna miezranila, zlaczony jestem z nia,i usualemjave,apozniej po zainstalowniu to juz nie moglem,takze dobrze ze i Wy nie mozecie:)a tak poza tym,to moze ktos mipomoe to naprawic

Gość suder
co?dopki ludzie z wp,sa na kafaterii,moze ktos cos pomoze?? bo jak wskrzesi sie czacisko,to mi pozostanie pisanie z tel,a tym samym laski nie wyrwe:)

Gość gość
Chyba coś pileś. Z żalu za wu pe:)