Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłopoty z zalogowaniem na czat wp

Polecane posty

Gość gość
Czemu nadal nie ma czatu??

Gość gość
czy ktoś wie kiedy czat będzie działał? na żadnej przeglądarce nie działa u mnie...

Gość gość
Czy Wy mowicie serio ??? Zamknęli czaaat ?? Jeszcze w styczniu logowałam się i wszystko huczało jak ta lala. Czemu nie ma oficjalnego oświadczenia w tym temacie ?? Kiedy zacznie działać ??? To katastrofa przecież, poznałam tam kogoś a teraz jak się skontaktuję z tą osobą :(((( !!! Oddajcie nam CZAT

Gość gość
No właśnie, wp powinno wydać jakieś oświadczenie przynajmniej. Wolę ten czat niż czaterię. W styczniu też nie działał, ale tylko przez parę dni, a teraz nie działa już ponad tydzień :(

Gość gość
hehe,chyba nie będzie działał :) poznalas ,ojejuu,.,

Gość gość
jejku poznala ,szkoda ze Ty Boga nie poznals i nie tęsknisz za byciem lepszą

Gość gość
A co ma piernik do wiatraka ??? Dobrze ze ty poznalaś/eś w swoich urojeniach więc nie wtryniaj nosa w nie swoje...

Gość DO VIOLATORA Z MEZOW I ZON
w dobrej wierze-tka powiedzialem sobie podjemujac decyzje o napisaniu tego,choc mowi sie ze dobrymi checiami to pieklo wybrukowane,wiec nie wiem czy aby na pewno ma jakas zasadnosc moj czyn i spelnia warunki dobryc itenncji ..naprwade dobre,czy zacmieniem sumienia gladko jasną czernia egoizmu i pychy? nie mniej jednka nie tu bede staral sobie odpwoeidziec na to pytanie,a celem moim jest skierowanie tych kilku slow..pouczenia z andzieja ze beda cucącym dla ciebie powietrzem.swego rodzaju konatacj moze byc twoj nick na gg"dominator"..rowniez jak nasz zmienity sporotweic poslgujesz sie standardwymi"firmowymi" zwrtotai,"do intelgencji trzeba meic rozum" itd,pdobnie wspomniany pudzianowski.."cierplwiy to i kamien ugotuje i tanio skory nie sprzeda,pwolutku i do przodu,mma to inny sport ..."itd jestem przerazonny twoim brakiem jakiejklwie k metodologii w mysleniu,prostactwem i hierarchizowaniem i nadaniem szczeglengo zanczenia twoim czynom...nie jestem nawet w polwoie a juz mi sie odcheciewa pisac do ciebie.ty byles us pwoeidz i iona ci cos dala,ty chyba masz kolego osobwosc wieloraka,co ci dala? to ze swoich grzechow nie widzisz?to ci dala?dala ci totlne zaspelieni ,to ci dala?spowiedz zmienia owszem,ale to sa male kroki,jak cos jest hura od razu,oczywiscie nie opieram swoich spostrzezn a jakis scheamtach,,bywa roznie,ale u ciebie to jest tak ze demo sie tylko przyczail,dokaczajc poprzednia mysl..po kazdej spowiedzi kawaleczek naszego serca jest inny,przmeiania sie,synergicznie z umyslem.u ciebie zas widac tylko falszywa pokore i grzeszy dalej..z bogime violator i tyle,bo nie chce mi sie pisac

ty czlowieku nic nie widzisz,a jamysle ze moj krzyz to wielka laska od boga"kogo kocham tego karce i doswidczam" ,powinies wizac rowniez pod wauge watek obciazen i w dodatku doczesnych zdarzen..o kotrych nie mas pojecia,dobra narazie,idz sobie do ahimsa ,to twoj poziom..a i ludzie ebyscie wiediecli,bo tam zapomnialem dodac,jego ick na gg to dominator heheh,

slpey jestes ,nic nie widzisz,masz myslenie dziecka,biale to biale,nrak slow

Gość gość
"Stanie przed Bogiem, powie że jest niewinny i z prędkością światła zleci do piekła. Bo bez skruchy nie ma przebaczenia. Ilu tak, tych żyjących jak psy bez ślubu, albo z trzecią żoną, bez Boga, patriotyzmu i innych wartości zdechnie jak psy bez szans na zbawienie, bo są "niewinni"? Kim jest człowiek bez wartości? To tylko zwierzę obdarzone zdolnością abstrakcyjnego myślenia. A wy jak wychowujecie swoje dzieci? Dyskoteka i seks?" x. Piotr Natanek dał ognia! Najmocniejsze kazanie! Ciągle aktualne! Ks. Natanek. Chomąto dla niewiernych małżonków

Gość gość
YouTube - Wolne związki prostą drogą do piekła

Gość gość
Można już wejść na czat! To nie jest trolling, kto chce niech sprawdzi.

Gość gość
Ooooł jeee czat czacik czatunio DZIAAAŁA tarara :):):)

Gość gość
Ja nadal nie moge wejsc i co prawda powodem nie jest calowity brak narzedzi umozliwoscjacyhc wejscie,tj. programy-przegladraki,komputer,tel no i najwaznijesza w tym wola uczestictwa;) kotra staram sie sukcesywnie pętać..a moze nazbyt to pompatycznie ujalem i wcale brak czatu nie budzi posepnosci..mojej natury a jest wprost odwortnie... nie mniej jednka pragne zwrocic uwage na tres komunitkaut kotry pojawia sie po uruchomieniu aplikacji czat wp na androida,ktora pozowle sobie przytoczyc 1.UWAGA.Dnia 21 lutego WP wylaczyli czat (podobnie jak to mialo miejsce w styczniu ,na kilka dni).Do kiedy ?Nie wiadomo.Dlaczego? Nie wiadaomo 3.Przy logowaniu na nick staly mogą wystepowac ... 4. Obecnie trwaja prace nad mozliwoscia wysyalania zdjec ...

Gość gość
Innymi slowy i slowo to bedie wam nieznane,i wcale znajomosc jego nie pozysklem z interentu.. wiec ja sobie wcale nie krzywduje tego ze nie mam czatu heh

Gość gość
Czat wp działa ok ,ale dlaczego nie można zarezerwować stałego nicku , lub jest problem z logowaniem się na nick stały?

Gość gość
Pojawia mi się taki komunikat na stronce w starym IE. Tak się dzieje na kilku komputerach. czy ktos spotkał się z czym podobnym i znalazł rozwiązanie? Strona sieci Web wygasła Najbardziej prawdopodobna przyczyna: •Kopia lokalna tej strony sieci web jest nieaktualna, witryna internetowa wymaga ponownego pobrania. Możesz spróbować wykonać następujące czynności: Kliknij przycisk Odśwież na pasku narzędzi, aby ponownie załadować stronę. Po odświeżeniu może być konieczne ponowne przejście do określonej strony sieci Web lub ponowne wprowadzenie informacji.

Gość gość
ja się mogę normalnie zalogować na starym IE

Gość gość
7 maja czat zniknie bezpowrotnie :( smutno

Gość gość
To sie nacieszylam czatem :(:( , dwa miesiace albo i to nie, totalna porazka. IE rowniez nie obsluguje javy i chyba czas pozegnac WP na dobre zwlaszcza ze nie racza nawet slowem pisnac o problemie z logowaniem sie na czat. No coz, przykre to jest po tylu latach istnienia, pora na zmiany :( . Zegnaj WP czat :(:(

Gość gość
Wp po prostu zamknęło i zlikwidowało swój czat i już go w ogóle nie ma :( Została tylko czateria na interii.

Gość gość
Czy ktoś coś wie ?

Gość gość
bezsensu i niepowetowana strata. Jedyny wolny czat zostal zamkniety. Gofno prawda kaluza. Nieoplacalo im sie to zamkneli. NAjlepiej odciac ludzi od kontaktu ze soba. Mniejsze zagrozenie. Smierdzi mi tu spiskiem

Gość gość
Gow. . Nie portal

Gość gość
Poszukuję czatowicza z Łodzi o nicku Prokonosov. Odezwij się. Hermina.

Gość gość
A pamięta ktoś takie nicki z wp z pokoju filozofia jak cahl, szept, Pacyfik, mentat, Orzeł, Dzik (?), Gibon, Alicja, te pe (?), szumiący wiatr, itp?

Gość gość
Lalecznik, Portnoy, itp

Orzel to latal po wszystkich pokojach... kinder2 widze ze wielka rozpacz Cie dopadla z powodu likwidacji czatu. :P a tak chcialam odwiedzic stare smieci , a tu lipa i gdzie ja teraz bede Cie dreczyc hahahhahaha