Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłopoty z zalogowaniem na czat wp

Polecane posty

Gość Dział Techniczny Wp
Wznowienie możliwosci korzystania z modłu Czat.wp ,planowane jest na dziś .Początek ok.21.

Gość gość
czat już działa,to nie jest trolowanie,sami zobaczcie!:)

Gość gość
Niestety, ale nadal nie działa ...

Gość gość
podbno jutro ma ruszyc:)

Gość gość
No zobaczymy. Trochę to już trwa ;)

Gość gość
Tak!Dział techniczny Wp.pl potwierdza te informacje,moduł czat ,jutra wznawia działanie,turbiny już gotowe do pracy hehe

Gość gość
Szanowny uzytkowniku,czcigodny kolego,badz czcigodna kolezanko,a jakich pokojach bywales/as?

Gość gość
Czy wiadome jest Ci cos o osobie Agnieszka92,ktora udzielala sie rowniez tutaj-początkowe jej wpisy okreslaja jako pewne,to ze korzystala z czatu..swoja droga,piekna kobieta.Czy masz jakies informacje na jej temat?cenna bedzie kazda wskazowka,slad..cokolwiek.:)

Gość gość
Piekna kobieta,z jej twarzy emanuje takie cieplo,niewinnosc,wielka subtelnosc i deliaktnosc.Wiem ze to nie zludzenie i nie opieram swoich stwierdzen jedynie na tzw"wrazeniu",moje wyczucie co do ludzie pozwala mi byc tego pewnym:)

Gość gość
Dostrzegam w jej pieknej twarzy kilka innych znaczacych cech i doskonalosci,glowna z nich bedzie dopasowanie jej powierzchownosci do mojej osoby,widac tez tam duze nie zrozumienie ze strony ludzi i otoczenia w kotrym funkcjonuje:)

Gość gość
Jej kobiece ksztalty kotre na zdjeciu sa jedynie marnym cieniem rzeczywistego stanu.. i niestety jednoczesnie moim mglistym marzeniem :) a ty...idz sobie do zimego,bedziesz tesknic cale zycie za nim,obca jestes dla mnie..z kims takim po tylu, iwgl ,zeganm!!!!!!!

Gość gość
nie chce mi sie charakeryzowac i i obrazowac juz majacych miejsce konswkencji cudlzostwa i przyblizac tych ktore niezaleznie od woli,beda mialy miejsce..

Gość gość
ale napisalem heheh,chcialem skorygowac .. wiec nie chce mi sie charakteryzowac i wyszczegolniac tych skutkow cudzlostwa kotre juz maja miejsce i sa bardzo dotkliwe ,jak i przyblizac tych przypuszczlanych,wprost pewnych ,kotre ukaza sie za jakis czas,dobra,nie ma co gdac

Gość gość
ty zoabczysz tez to z tej storny z jakiej ja widze,zoabczysz ot co ja odczuwam,ten syf na moich cozahc w moejej duszy w moim zyciu!!!!!ty

Gość gość
ty morderco,z duchowego punktu patrzenia,to jestes morderca!!!!!!

Gość gość
wp już działa!

Gość gość
Chyba jednak nie... still...

Gość gość
Rozmawialem bezpośrednio z prezesem,obiecal ze sprawi się przyjzy,a wg jego słów odbyło się walne zgromadzenie zarządu WP,tematem było ustalenie strategii rozwoju,jak i dalszej formuły w jakiej maja oferować możliwość korzystania z czatu,wiec zgodnie z tym i na drodze logiki dojść możemy do wniosku,ze czat tak czy tak,bedzie.Ty zas pisz po polsku,jestesmy w Polsce,a nie..

Gość Przestrrrroga
Jako ze wielkimi krokami zblizamy sie do wyczekiwanej przez Nas chwili,uruchomienia czatu Wp.Pragnę wszystkich potencjalnych uzytkownikow przed osoba kryjaca sie pod nickiem kinder2 :)Typ to wyjaktowo przebiegly w swoich zakusach,jego antymoralane zasieki moga stanowic wielkie zagorozenie dla Nas wszystkich,jego przebieglosc i dlugofalowosc a takze niespotykana cierpliwosc w dzialniu powinna wyzywalac w nas niezyklą czujnosc i obligowac do wzajmnej asekuracji.Niech ten apel bedzie spelnieniem obowiazku ,punkt nr 7- " dbalosc i profilaktyka bezpieczesntwa uzytkowania"a dla znanego co raz szerszemu gronu insekta,-ktory mam nadzieje to przeczyta ,niejako tym światłem pod latarnia ktore zapala sie w najmniej oczekwianej dla niego chwili,a nasza spotegowana i do granic wzmozona czujnosc ,bedzie jak rentgen przeswietlajcym jego kazdy kolejny ruch

Gość przestrroga
Jako ze wielkimi krokami zblizamy sie do wyczekiwanej przez Nas chwili,uruchomienia czatu Wp.Pragnę wszystkich potencjalnych uzytkownikow przed osoba kryjaca sie pod nickiem kinder2 usmiech.gif Typ to wyjaktowo przebiegly w swoich zakusach,jego antymoralane zasieki moga stanowic wielkie zagorozenie dla Nas wszystkich,jego przebieglosc i dlugofalowosc a takze niespotykana cierpliwosc w dzialniu powinna wyzywalac w nas niezyklą czujnosc i obligowac do wzajmnej asekuracji.Niech ten apel bedzie spelnieniem obowiazku ,punkt nr 7- " dbalosc i profilaktyka bezpieczesntwa uzytkowanika"a dla znanego co raz szerszemu gronu insekta,-ktory mam nadzieje to przeczyta ,niejako tym światłem pod latarnia ktore zapala sie w najmniej oczekwianej dla niego chwili,a nasza spotegowana i do granic wzmozona czujnosc ,bedzie jak rentgen przeswietlajcym jego kazdy kolejny ruch

Gość ojejuu jeju
Wielka Dorota Wellman znów pokazała na co ją stać Dorota Wellman już po raz drugi przeznaczyła swoje honorarium za udział w kampanii reklamowej na cele charytatywne. Dziennikarka uwielbiana jest nie tylko za cięty język, którym operuje na antenie TVN, ale i za gest, który wielu znanym ze srebrnego ekranu, a także zwykłym Kowalskim nie mieści się w głowie. Właśnie ogłosiła, że część wynagrodzenia za użyczenie twarzy w kampanii reklamowej Lidla przeznaczy na Fundację TVN (100 tys.), a 200 tys. na inne cele charytatywne. To nie pierwszy raz, gdy Dorota Wellman zachwyca wielkim sercem - 4 lata temu przeznaczyła na szczytny cel 200 tys. zł, które otrzymała za reklamowanie jogurtu Activia.

Gość gość
Sekret pysznego bigosu tkwi w "przegryzieniu" się wszystkich smaków. Dlatego im dłużej bigos się gotuje lub odgrzewa, tym jest smaczniejszy! Najlepszy jest po kilku dniach. Składniki ilość porcji: 6 1,5 kg kiszonej kapusty 2 cebule, drobno posiekane 2 łyżki oleju 1 pętko kiełbasy zwyczajnej, pokrojone w plasterki 250 g wołowiny bez kości, pokrojonej w kostkę 250 g cielęciny (lub łopatki wieprzowej), pokrojonej w kostkę 100 g boczku, pokrojonego w kostkę 150 ml czerwonego wina 3 łyżki koncentratu pomidorowego (opcjonalnie) 1/2 garści suszonych grzybów 1/2 garści suszonych śliwek 2-3 liście laurowe 3-5 ziaren ziela angielskiego 1 łyżka kminku 1 łyżeczka majeranku sól i pieprz do smaku

Gość gość
Wczoraj chciałem wejść na czat wp - najpierw miałem komunikat że mam przestarzałą wersję javy, ściągnąłem więc i zainstalowałem najnowszą, system "mielił" i wyglądało na to, że coś się dzieje, ale na koniec okazywało się że wyskakuje jakiś błąd. Wy też tak macie?:(

Gość gość
Nikogo nie ma na czacie, bo czat nie działa ;/ Ciekawe czy coś z tym zrobią tak jak w styczniu czy nie...

Gość gość
Gościu,niech zgdane,zapewne probowales wejsc przez mozille?-zgadlem!wiem:)Ja mialem podobnie:) Dla pocieszenia załączam Tobie przepis na pierogi z dziczyzną.Oto on:) Mięso umyć, warzywa obrać, zalać bulionem, dodać czosnek, opłukane grzyby i przyprawy, gotować na małym ogniu około godziny. Cebule obrać, drobno posiekać, zeszklić na maśle. Zimne mięso, skręcić przez maszynkę, dodać cebulę razem z tłuszczem, doprawić octem winnym, solą i pieprzem, wymieszać. Szpinak umyć, pozbawić twardych części. Na patelni rozgrzać masło, wrzucić szpinak, podsmażać żeby odparowała woda, zmiksować. Do szpinaku dolać gorącą wodę, rozmieszać. Przesianą mąkę, wsypać do miski, zrobić dołek na środku. Wlać wodę ze szpinakiem, dodać szczyptę soli, zagnieść ciasto.( gdyby ciasto było za rzadkie dodać mąki ) Zawinąć ciasto w folię spożywczą, odłożyć na 15 minut. Rozwałkować ciasto na grubość 3-4 milimetry, wycinać kółka foremką do pierogów, na każde nałożyć po łyżeczce farszu, sklejać . Gotować w lekko osolonej wodzie, 5 minut od wypłynięcia. Podawać polane tłuszczem.

Gość gość
Wy lepiej uwazajciea kinder2, to powino wytezac wasza uwage,a nie brak jakiegos czatu

Gość gość
Ja chcę z powrotem czat, a nie jakieś przepisy. Idź sobie na dział gotowanie :/

Gość gość
Ta wyolbrzymiona i bez charakteru gnuśnosc,humorzastosc i kaprysy i co najgorsze braku kompletnego wyczucia moje poczucia humoru...taka postawa to sobie na czat nie zapracujesz

Gość gość
Swoja droga i w tajemnicy powiem(nie wiem kimjestes,wiec bedzie latwiej) ze zauwazam zespol odstawienny,zidiocialem przez brak czatu i mimo ze nadal uwazam ze czynil jeszcze wieszka degradacje w mojej osobowsci ,co mialo przelozenie na fukcjowanie,zadowlenie i spelnienie z codziennosci,gwałt na ideowosci i przekonaniu odnosnie wlasciwych postaw katolika,to nie wiem czy dalszy jegobrak nie bedzie procentowal dalszym pogorszeniem sie mojegostanu.mimowolnie zaczalem pisac tutaj hehe,a mam sporo do napisania ,glownie do poszczegolnych uzytkownikow.. obsesyjnie sprawdzam czy juz jest,gdy widze zerowa frekwencje mam nadziej ze jako pierwszy zastane czat "zywym"jednak do tej pory zauwazam to samo co Ty,czyli nic

Gość gość
Jak Ci na imie?skad klikasz? hehehe