Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłopoty z zalogowaniem na czat wp

Polecane posty

Gość kinder2
heh,ja to nawet dostalem zatwardzenia:( do tej pory mysalem ze nieprawdilowa jelit, i koncowego punktu w lacnuchu pokarmowym czyli o***tu pojawia sie zwykle przy zmianie miejsca pobytu,czy po porstu czynnikow chorobowych>.Tak wiec Wp bylo czescia mojego zycia:(Otwarte usta ..gdy wchodzielm na czacik,slowa,zarty,znajomi..czyli wszystko to co tworzylo ta niezapomniania i jedyna w swoim rodzaju amtosfere,kotra mnie karmila,gdy wychodzilem o***t robil miejsce na nowe doznania,ja bez czatu umieram,nie wiem jak mam sie odnalzezc w nowej rzeczywistosci.toz to gorzej niz po zmianie ustroju :(

Gość gość
eee,zalosne to ,wcale nie smieszne,to mi nie wyszlo.jakos staracilem swoj blysk

Gość gość
Ej,potomkowie czatu,przeciez mozemy pisac tutaj,bedzie co prawda troche inaczej.ale przeciez to My bylismy sola tego czatu,badzmy wiec woda dla nowych przestrzeni kotre sie dzis dla nas owtrzyly

Gość gość
panowie a moze oni robia czat bez javy jak na interii? bo widac jak czat wymarl mocno i sporo osob spotkalem na interii , ze wola wp ale sie juz dawno przeniesli bo nie widzieli jak wejsc przez to ze przegladarki juz javy nie obsluguja a firefox stara wejrsja tylko

Gość gość
Czat już działa!!! To nie jest trollowanie. Sprawdźcie sobie!

Gość gość
Działa też na IE

Gość gość
owszem dziala,ale ja juz przedswiewziolem dzialania majace na celu zamkiecie tej meliny .. powie mtylko tyle ,ze jestem skutecnzym aktywistom i moje lobby przyniesie oczewkiany skutek ,hehe

Gość gość
co dziala,mi tam nic nie dziala,ktos pomoze???mam IE najowsza wersje,jave tez mam,ale nic niestety nie dziala?cojest do jasnej cholery??/

Gość gość
Nie wiem czemu Ci nie działa. Ja wchodzę przez IE, mam Javę i mogę się normalnie zalogować.

Gość gość
no to sie sprobuj dowiedziec,co mnie to ze Ty nie wiesz,masz wiedziec hehe

Gość gość
dziala a czemu wogole nie dzialal? co tu za brednie ludzie pisali o zamknieciu

Gość kinder2 odeszly mi gazy
wraz z chwila gdy ponownie ujrzalem ladujacy sie czacik,oniemialem z zachwytu:)radosc moja byla wspolmierna do wypierdywanych gazow,byly niczym fanfary oznajmiajace nadjecie czegos wyczekiwanego,nic nie moze sie rownac z uczuciem ktorego doznalem "ile Cie cenic trzeba,tez tylko sie dowie,kto logowac sie nie moze"

Gość gość
Musicie odpalić przez Internet Explorer, nie przez Microsoft Edge

Gość gość
ja to nawet takiego mikrosofta nie mam ,he

Gość gość
Znowu czat nie działa, co jest? :/

Gość gość
Czat jest niekatywny,wg oficjalnych informacji nie bedzie juz mozliwosci korzystania z czatu.

Gość gość
Ale w styczniu też przez parę dni nie działał, a potem znowu można było wejść. Czy na pewno to już definitywny koniec czatu wp? :(

Gość gość
Tak,to już koniec tego czatu.Mysle ze juz samo slowo"czat"w kontekscie utraty czegos, nie powinno rodzic smutku,rozpamietywania,rozżalenia.Ontolgicznie rzecz ujmujac iprzez ten pryzmat patrzac,abusradlnym jest postrzeganie czatu jako jakiegos dobra.Kolejne kwadranse z zycia lokowane w przestrzni pokojow,rozmow,nierzadko posrod obelzywosci,zepsucia,seksizmu i innych negataywnych przymiotow ludzkiego bytowania... czy moga byc tożsame ze smutkiem? To wielki absurd i wplecione losy wielu osob w matnie iluzji ,cyberswiata i grzechu:)Nie badzmy neurolignwistycznie zaprogramowanymi karłami!

Gość gośćIRENA
piszecie o czateri interii bardzo mnie smuci ale czateri niebedzie likwidowana ja tam 16 lat jestem pozdrawiam wszystkich wp czat

Gość spontaniczny iluzoryczny
Kinder 2 ajlowju:)

Gość spontaniczny iluzoryczny
Napisałem zażalenie do prezydenta na zamknięcie czata wp, NAJLEPSZEGO CZATA W PL. Czatusie WP pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Gość suder
spontaniczny iluzoryczny ,kimkolwiek jestes,kimkolwiek chcialbys byc,twoje wpisy sa zalosne,bardzo podworkowy poziom.NIe zamierzam mitrezyc czasu na obietywizacje w swojej krytyce,tudziez podjemowac prob reformacji twojej osoby,wiec wyzej wymienione przymioty twojego postępku uwazam za jedyne sluszne i bezapelacyjne,prawie tak samo jak zamkniecie tego ,badz slusznijszym okrelsneiem byloby rozbcie tego srodowiska jakim byl czat wp.Slusznym bedzie uwazac ze ludzie do tej pory tworzacy ten chory organ,rozpierzchna sie jak bakterie,kompesujac sobie straty,beda sie asymilowac posrod innych niezdrowych ,patologivznych wirtulanych spolecznosci

Gość suder
spontaniczny iluzoryczny ,kimkolwiek jestes,kimkolwiek chcialbys byc,twoje wpisy sa zalosne,bardzo podworkowy poziom.NIe zamierzam mitrezyc czasu na obietywizacje w swojej krytyce,tudziez podjemowac prob reformacji twojej osoby,wiec wyzej wymienione przymioty twojego postępku uwazam za jedyne sluszne i bezapelacyjne,prawie tak samo jak zamkniecie tego czatu WP,badz slusznijszym okrelsneiem byloby rozbcie tego srodowiska jakim byl czat wp.Slusznym bedzie uwazac ze ludzie do tej pory tworzacy ten chory organ,rozpierzchna sie jak bakterie,kompesujac sobie straty,beda sie asymilowac posrod innych niezdrowych ,patologivznych wirtulanych spolecznosci.

Gość suder
Temat uwazam za zamkniety ,heh.Wszelakie przejawy rozżalenia,rozpamitywania beda zglaszane do moderacji.dziekuje za uwage i zycze powdzenia:)

Gość suder
Szczegol prosbe kieruje do uzytkowniak poslugujacego sie pseudonimem "kinder2"-Prosze nie publikowac tutaj swoich gatukowo marnych wpisow, i generujawac tym niepotrzebnego zamieszania oraz prowkowania do bezazasdnej wymiany opini.Pozdrawiam.

Gość poeeta
kiedy wydeptane sciezki na szlaku codziennosci zaoral podmuch zlego losu,... kiedy staly sie szczytem nie do osiagniecia,a spojrzenie w przyszlosc nie napawa juz checia do zycia,kiedy obraz zblizajcego sie dnia zalosniety jest przez chmury rozpaczy,ktore duszą i niszcza jak grad,nierozwiniety kwiat hehe,..czy to czasem nie czat wp jest dla was tym co opisuja slowa me,he he

Gość gość
kiedy czas odmierzany byl slowami,a slowa jak zaczarowany olowek,a olowek jak kreator tego firmamentu..Chwil multum..a miary brak,by oddac ile znaczen mieć w mej pamiecic beda.przestrzen to do niczego podobna..materia jakby niewidzialna,a tak dobrze nam znana..myśl chocby konca nie majaca,wszystkich slow niewypowie,tesknota to niepojeta a i wspomnien wielka rzeka.słowa naprzeciw nim rekacje,błazenada i arbitrlanosc w pogardzie wyrazona,łzy,zarty,podziw i wrogosc,milosc i satyra,przepych osobowsci i emocji.kawal pieknej historii w kotrj kazdy ma swoja własna..nie ma takich retorycznych figur,ktore bedą kalką tego wszystkiego co przezyc bylo mi dane i jedno wzruszenie wyrazac moze wiecej niz czlowiek wypowiedziec i napisac zdoła... i jak zdeponowac to w swojej pamieci.subiektywizm zdarzen,swojego jestestwa..tam.czas zamilknac ,niech słowa nierozwadniaja juz naszych wspomnien.niech nierozdarte bedzie poszycie naszej pamieci..Pozdrawiam tez Agnieszke92,liczac na zapoczatkowanie ciekawej znjamosci;)

Gość gość
zgiełk duszącej nas ciszy,zeschła już nadzieja..jak siewca bez pola,tak i My kochani...Ach..wiem co czujecie,ale czy cos bedzie lekiem na nostalgie waszych serc..odpowiedz znajdziecie,ale moze okazac sie nie do przyjecia.Pozdrawiam Agnieszke92 <3!

Gość gość
Definicja idealu kobiecosci i sumy pragnien kazdego faceta to?-Agnieszka 92!